Sizce ben mi abartiyorum?

Bahsettikleri veya konustuklari kendi karisiyla vs olan cinsel hayatlari değil zaten boyle bir seyi kimse kabul etmez arkadaslariyla geyiginden dolayi da ayrilik fazla gelir bence. Hani muhabbetler su yönde. Iki uc tane 10 15 saniyelik caps tarzi videolar "kanka senin genclik hatalarin" falan yazilip makara yapilmis. Ama ben bunlarin dozunda olmasini istiyorum cabalarim da bu yonde
Arkadaşım, bugün böyle şeyleri konuşan yarın eşiyle yaşadığı cinselliği konuşmayacağı ne malum? O zaman da "senin evlilik hataların" diye atarlar herhalde.

böyle konularda bu kadar hassassanız aynı hassasiyete sahip olan biriyle birlikte olmalısınız.
aksi halde sizi gergin onu baygın bir hayat bekleyecek demektir.

Abartmışsınız biraz..

Sizi öne sürse kılıbık damgası yiyecek, sürmese arkadaşları cinsel tercih farklılığı ile ilgili espri yapacaklar. Nişanlınız her iki durumu da yaşamak istemiyor belli ki..

En güzeli o pavyoncu arkadaşlarıyla irtibatı kesmesi. Evlendiğinizde görüşmez belki bir bakın neler olacak..
Teşekkürler yorumun icin :) o arkadaslariyla zaten yolda sokakta gorurse merhaba merhaba bide telefonda iste baska sekilde irtibatlari yok da sanirim abarttim biraz :63:

2 yıl nişanlı kalmaya takılın bence. Arkadaşlarına atma diyemez ki adam

Arkadaşım, bugün böyle şeyleri konuşan yarın eşiyle yaşadığı cinselliği konuşmayacağı ne malum? O zaman da "senin evlilik hataların" diye atarlar herhalde.
O kadar da değil aklıma gelecek en son şeydir o dediğin o tarz bir insan değil zaten anlatmak istediğim nisanlim şöyle kötü böyle kötü değil! Hakkini yiyemem. Tek sikinti arkadaşlarının attığı videolara tepki göstermiyor bende atılmasını istemiyorum bazi arkadaslar cok guzel anlamislar yazdiklarimi sizi kotulemedim yanlis anlasilmasin.

Back
X