sizce ben mi hatalıyım!

fulya1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
3.082
34
358
İstanbul
merhaba arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım ayrıldığınız erkek sizle görüşmek istese işleri var ama işleri olduğun için bir kaç gün içinde anlaştığı yerde, haber bekliyor ama gelmiyor tabi bu yüzden görüşemiyorsunuz..ve artık sinir oldum bende dayanamadım. illa işlerinin yolunda gittiği zaman mı benimle görüşüceksin hiç mi vaktin yok bir iki saat.ama görüşmek istemiyorsun istesen ne yapar ne eder görüşürsün benimle ama artık hiç bir şekilde seni rahatsız etmicem sana yoğun işlerinle kolay gelsin dedim..

tesadüf bu ki meğerse kardeşi hastalanmış hastaneye kaldırmışlar..
sen işte bu kadar anlayışsız birisin benim kardeşim hastanede canıyla uğraşırken ben annemin,babamın kalbine bir şey olmasın diye çalşırken sen bana bunları diyorsun işi bahane etme diye yazıklar olsun sana .ben burda çağresizken birde sen vur diye tuh sana diye mesaj attı

çok kötü oldum bilmiyordum böyle bir şey olduğunu yerin dibine girdim...
evet seviyorum ama sevdiğim adamın bundan sonra istesemde yüzüne bakamam ki
naber nasıl diye msj atsaydım söylerdi ama ben atmadım artık bekleye bekleye yorulmuştum 2 hafta olcaktı nerdeyse bana haver vermesi siz olsaydınız ne yapardınız
gerçekten suçlu ben miyim ya da hatalı?

Son düzenleme:
Bence senin hatan yok , müneccim değilsin ya :delphin:

çok teşekkür ederim cevabınız için...
şu an o kadar kötüyüm ki anlatamam yerin dibine girseydim daha iyi

bende ona özür dilerim bilmiyordum.sorsaydım sölerdin sormadım evet...naber diede yazabilirdim yazmadım sadece iş yüzünden olduğunu düşündüm o yüzden onları yazdım geçmiş olsun tekrar birde sonuna yetmezmiş gibi haklısın dediklerin tekrar özür dilerim yazdım..
sırf empati kurmaya çalıştım kim bilir ne halde olduğu için bunları yazdı alttan alıyım dedim zaten cvp yazmadı ama yinede...
kendimi öle kötü hissediyorum ki kendimden utanıyorum resmen ama nerden bilebilir miydim
zaten bilsem asla böyle bir şey yapmam anlayışsız değilim seviyorum ama bu sözleri hak etmiyordum...mafoldumben

Ya bırak Allah askına arkadasım.
Adam tutmus sana duygusomurusu yapıyor.
2 hafta gecmis birde ustunden.
Boyle dengesizlerle ugrasıcagna sevgini hakedecek insan evladı bulsana..

Ya bırak Allah askına arkadasım.
Adam tutmus sana duygusomurusu yapıyor.
2 hafta gecmis birde ustunden.
Boyle dengesizlerle ugrasıcagna sevgini hakedecek insan evladı bulsana..

duygu sömürüsü mü yapıyor gerçek mi bilmiyorum ortak arkadaşımızda ona msj atmış...
ne olcak bu iş diye bizimle ilgili ayrıydık...
onuda azralamış ne diyorsun sen ben ne haldeyim diye...
oda diyor haklı sormadık nasılsın diye direk üstüne gittik.
bende dedim ne alakası var nerden bilebilirdik dedim haklı bence dedi....
kızmıyorum ona diyo......

hatan yok bencede bu 2 hafta içinde sana 1 msj atanbilirdi normal bi msj olsa dahi atması lazım asılkendisi anlayışsızmış sen nerden bilceksin kardeşimi hasta anasımı hasta çok mu güveniyosun yalan söylüyor gibi hastane işi hakkında hayırlısı olsun bidaha yüzene bakamam demişssin neler unutuluyor kii bu onun yanında hiç kalır untrsun

Nereden bileceksin arkadaşım.. çok içine dert olduysa bilmiyordum bilsem böyle yapmazdım deyiver ama o da söyleseymiş canım böyle böyle diye:delphin:

Benim de başıma iki ya da üç kez geldi aynı olay. İnsan kendini faka basmış gibi hissediyor. Yani daha açığını yazamıyorum şu an.
Haber vermiyorlar sonra da ben ne haldeyim sen ne diyorsun muhabbeti yapıyorlar. Haber verseler bile gelişmelerden haberdar etmiyorlar, merak ediyorsun ister istemez. Ama bunun bi duygu sömürüsü olmadığından eminsen alttan almaya devam et, durumunun nasıl olduğunu sor derim. Eğer duygu sömürüsü olduğunu düşünüyorsan ki onu en iyi sen tanırsın biz değil, uğraşmaya bile değmez. Ama her iki durumda da eminim ki dönecektir.

Bilemessin ki arkadasım bir kere haberin yokmus.Orta da bir sorun oldugu icin onun sana haber vermesi lazımdı bence de. :kızgın:

Duygu sömürüsü yaparak üste çıkmaya çalışıyor . Herkes hasta olabilir , hastaneye gidebilir .
Hayatın düzeninde olağan şeyler bunlar . Hiç kendini boş yere üzme .

Ya sen , onun aramadığı zamanda hastanede yatsaydın , onun nereden haberi olacaktı ? Aramamış , sormamış , neymiş efendim , kardeşim hastanede canıyla uğraşıyor , annem babam kalpten gidecek akannehir

Kardeşinin çok ağır bir hastalığı mı war ? Bilgin war mı bu durumdan ?

Ona göre yoruma dewam edeceğim de sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Nereden bileceksin arkadaşım.. çok içine dert olduysa bilmiyordum bilsem böyle yapmazdım deyiver ama o da söyleseymiş canım böyle böyle diye:delphin:

dedim canım demez miyim afedersin bilmiyordum böyle olduğunu ben sadece iş konusu yüzünden yazdım onları dedim...ama cvp yok gelse bile ne olcak ki o kadar kötü oldum ki
hata yapmadığım halde kendimden utandım....

Benim de başıma iki ya da üç kez geldi aynı olay. İnsan kendini faka basmış gibi hissediyor. Yani daha açığını yazamıyorum şu an.
Haber vermiyorlar sonra da ben ne haldeyim sen ne diyorsun muhabbeti yapıyorlar. Haber verseler bile gelişmelerden haberdar etmiyorlar, merak ediyorsun ister istemez. Ama bunun bi duygu sömürüsü olmadığından eminsen alttan almaya devam et, durumunun nasıl olduğunu sor derim. Eğer duygu sömürüsü olduğunu düşünüyorsan ki onu en iyi sen tanırsın biz değil, uğraşmaya bile değmez. Ama her iki durumda da eminim ki dönecektir.

canım benim saol cevabın için alttan aldım özür diledim..bilmiyordum böyle bir şey olduğunu sadece iş yüzünden onları yazdım dedim...haklısın geçmiş olsun tekrar özür dilerim yazdım cvp yok...duygu sömürüsü yaptığını zannetmiyorum.tesadüf yine ortak arkadaşımız
ona yazmış mesaj bırak işleri orta yol bulalım diye...onada kızmış sen ne diyorsun ben ne haldeyim diye sonra bak haberim olsun diye aradı bende sağol ama var dedim...

Duygu sömürüsü yaparak üste çıkmaya çalışıyor . Herkes hasta olabilir , hastaneye gidebilir .
Hayatın düzeninde olağan şeyler bunlar . Hiç kendini boş yere üzme .

Ya sen , onun aramadığı zamanda hastanede yatsaydın , onun nereden haberi olacaktı ? Aramamış , sormamış , neymiş efendim , kardeşim hastanede canıyla uğraşıyor , annem babam kalpten gidecek akannehir

Kardeşinin çok ağır bir hastalığı mı war ? Bilgin war mı bu durumdan ?

Ona göre yoruma dewam edeceğim de sempatiksalakcinni

yok canım kardeşinin bir hastalığı yani benim bildiğim kadarıyla yok
ortak arkadaşımıza sordum neyi varmış kardeşinin dedim
bilmiyorum dedi sadece bana da kızdı dedi ben ne haldeyim sen ne diyorsun diye...

duygu sömürüsü mü yapıyor gerçek mi bilmiyorum ortak arkadaşımızda ona msj atmış...
ne olcak bu iş diye bizimle ilgili ayrıydık...
onuda azralamış ne diyorsun sen ben ne haldeyim diye...
oda diyor haklı sormadık nasılsın diye direk üstüne gittik.
bende dedim ne alakası var nerden bilebilirdik dedim haklı bence dedi....
kızmıyorum ona diyo......

Yapa canım seni gerçekten düşünseydi sana ulaşırdı boşversene resmen kendini haklı çıkartıyor... O zaman kendisi sana msj atsaydı "kardeşim hasta onun için dua et diye... "Senin le görüşmek isteyen isteyen insan birşekilde sana haber veriridi kötükedihüso Hepsi numara bu erkekler işlerine gelmeyince ne güzel de yalan söylerler..kötükedihüso

Yapa canım seni gerçekten düşünseydi sana ulaşırdı boşversene resmen kendini haklı çıkartıyor... O zaman kendisi sana msj atsaydı "kardeşim hasta onun için dua et diye... "Senin le görüşmek isteyen isteyen insan birşekilde sana haber veriridi kötükedihüso Hepsi numara bu erkekler işlerine gelmeyince ne güzel de yalan söylerler..kötükedihüso

valla canım yalan ya da doğru zaten bana onları dedikten sonra, yüzüne bakamam ben onun hata yapmadım halde,yapmış gibi oldum istediği kadar üste çıksın.
ben zaten gerekeni dedim.ben sadece sizlerinde fikirlerinizi almak istedim o kadar.

valla canım yalan ya da doğru zaten bana onları dedikten sonra, yüzüne bakamam ben onun hata yapmadım halde,yapmış gibi oldum istediği kadar üste çıksın.
ben zaten gerekeni dedim.ben sadece sizlerinde fikirlerinizi almak istedim o kadar.

senin kendini üzmene hiç gerek yok...O haber verseydi sana boşver. Üstüne düştükçe tepene çıkar. boşver geçmiş olsun acil şifalar kardeşine de geç :D

Bizleri üzen durumlarda , ilk önce arananlar ya sewgililier ya da arkadaşlar olur . Eğer ki böyle bir durum olduysa , seninle bu durumu paylaşması gerekirdi . Böyle yapmayıp , bir de müneccimlik bekliyor senden .

Artık ona ne mesaj çek , ne de ara . Onun senden özür dilemesi gerekiyor öncelikle . Üste çıkmaya kalkarsa eğer ; kusura bakma kürem bu ara parazitli , tam göremedim dersin kötükedihüso

Aslında baştan söyleseymiş durumu bu kadar sıkıntı yaşanmazdı kimse bilemez tabi karşısındaki kişi bir şey açıklamayınca .
Şimdi konu aile olunca biraz tedirgin tabi biraz zamana bırak olayları düzelir mutlaka herşey...

Back
X