sizce ben ne yapim :(

Bide beni cok guldurduniz kizlar yanlismi yazmisim bilmiyorum 28 ağustosta evlendim son adet tarihim 27eylul :)) ben kocamla 6yil çıktım kayinvalidem boyle seyleri takmaz :))
Oh yanlış anlamamanıza çok sevindim. Yazdıkta sonra içime sinmedi ya yanlış anlarsa veya üzersem diye. Kusura bakmayın :(

Ayrıca bence makul konuşmuşsunuz eşinizle, suçlama yapmadan sadece üzgünüm ve kırılıyorum diyerek.
 
Yok canım neden yanlis anlayim yanlis yazmisim hesabim iyi degil :) tabiki erkekle konusmasini bileceksin ben bagirsam laf soylesem oda soyler alttan alttan söyledim ben k.v seviyorum bazen kizsamda laf soylesemde hic saygisizlik yapmadm hep sevdim saydim. Ama insan bekliyor yani bi tel acsinlar bi hal hatir sorsunlar belkide hamilelikten hormonlarimdan boyleyimdir ne bilim alindim.
 
Öylr bi hal almiski direk Kayinvalide suclaniyor genel olarak yorumlardada... Ben olaya farkli bakiyorum, siz hamilelik horminlarindan cok alingan oldugunuz icin kücük seyleri bile büyütmeniz normal, ama bence düsündügünüz gibi degil, annesinde daha rahat eder lafiyla kötü niyetli oldugunu sanmiyorum biraz rahat bi insan sanirsam ayrica cokta dogru bisi söylemis... Bir aydir bu durum var diyorsunuz, hem gelmis hemde bikac kez aramis bence bu yeterli, kalan haberleri oglundan aliyordur ona soruyordur, bence annenizin evinde oldugunuz icin rahatsiz etmek istemiyor yada kendisi orda rahat edemiyor buda cok dogal, hep kendi acimizdan bakmayalim ve hep kötü bi niyet aramayalim ozaman hayat daha güzel oluyor... Ayrica belirli bi Mesafe iyidir, cok samimiyet tez ayrilik getirir derler :34:
Ayrica insallah evladinizi sagsalim kucaginiza alirsiniz...
 
Son düzenleme:
İnşallah canım belkide haklisindir benim alinganligimdir k.v biraz rahat dediginiz gibi herseyi takmamak lazimda iste bu hormonlar biraz tuhaf etti beni eskiden olsa hiç takmazdim umursamazdim umursayana kizardim simdi bildiğin umutsuz ev kadını oldum :)
 
Canım ben de seninle aynı durumdayım. Üstelik annen yanımda değil :( ben de 12. haftami bitiyorum kayinvalidem 1 kere geldi evime. Üstelik bulantı ve tiksinmeden ötürü yemek yapamıyorum neredeyse bir aydır. Insan en azindan 2 kap yemek yapıp getirmez mi? Ya da yemek yaptım gelin yiyin ya da alın eve götürün demez mi. Ben de çok alındım doğrusu kayinvalideme. Bir sorunumuz tartismamiz da olmamıştı oysa bugüne kadar. Ama kızı ufak bi operasyon geçirdi 3-4 ay kocasiyla kv de kaldılar. Kızı elbette yapar ama konuşmaya geldi mi bizi de severler kızları gibi. Palavra. Neyse düşmez kalkmaz bi Allah gün olur devran döner demişler boşver üzülme. Ne güzel annen var yanında.
 
Cok şükür annem var allah razı olsun.. benimde tiskintim mide bulantim oldu benim k.v kayinbabami bana birakip kizinin yanina gitti bi ay gelmedi o halde yemek yaptm bide kayinbabam normal yemekte yemez etli yagli salcali valla resmen sinandim ama kayinbabamdir sonucta benmde babam var diye yaptim zorlada olsa. Allah korusun kendisine bise olsa yeminle bakarim kizina göndermem bana duser der bakarim ben boyle dusunurken onlardanda en azindan aramalarini bekliyorum. İnşallah benim alinganligimidr çünkü eşimin ailesiyle kötü olmak istemem evliligime yansır kocam cok düşkün ailesine karsi karsiya gelmek istemem allah getirmesin.
 
merhaba arkadaşlar. . Ben 16haftalik hamileyim 1aydir dusuk tehlikem var annemde kaliyorum baska kim bakarki anneden baska.. Bi aydir burdayin kayinvalidem 1 defa geldi iki üç defa aradi gorumcelerimde ayni keza. Benmi fesatim kötü düşünüyorum benim sagligimi gec insan torununun sagligini merak etmezmi ben daha 5aylik evliyim yeni gelinim gelinime ben bakim demezmi ya. Evime gelim diyorum kocam annesine demis gelse bakarmisin gibisinden yanimda rahat edemez demiş. Ben anlamiyorm demekki benden nefret ediyor bu kadin yoksa bu kadar umursamaz olurmu? Ben aradm bi kac kez ama artik aramayacam dun kiziyla hasta ziyaretine gitmis benim yanıma gelmediler aramadilar bile. Bi benim aileme de buyuk ayip değilmi annem cekinerek sordu kizim bi durummu var kavgami ettiniz diye:( cok kötüyüm evlendigime bin pismanim karnimdaki meleği bile dusunen yok. Kocama desem simdi annemin evinde ne desem annesi öğretiyo derler evime gidince diyecem kocamda annesini tutacak bitersede bitsin..

tatlım boşuboşuna üzülüyorsun.dediği doğru rahat edemezsin kaynananla.
Annecin bakıyo bak ne güzel,tadını cıkarrr :8::8::8::8::16::16::16::16::36::36::36::36:
 
Back
X