- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
herkese ilk önce iyi geceler arkadaşlar.içimi kemiren beni üzen bir sorunum var sizlerle paylaşmak istedim..benim çocukluk arkadaşım vardı beraber büyüdük çok zaman geçirdik unutamıcağımız anılarımız oldu...arkadaşım annesini küçük yaşta kaybetti..babasıyla yaşamak zorunda kaldı babasından da ne yazıkki çok dayak yedi...2 abisi vardı onlarda evlenip gittiler..arkadşım hep bunanımlardaydı kötü alışıkanlıklar edindi sigara içki bir tarafa artık uyuşturucu kullanıyırdu...çok uyardım tedaviye yolladık olmadı olmadı..artık öyle bir noktaya geldiki tüm sırlarımızı etrafa yayar oldu..hadi bunuda geçtim sırf yanlız kalmasın diye ama öğrendimki kendi cinsinden hoşlanmaya başlamış hatta bu çok önceden gelen bir duyguymuş....olabilir insanları seçimleriyle yargılamak bana düşmez.ama zamanla artık görüşmemeye elimi ayağımı çekmeye karar verdim..artık ne beni ne kimseyi dinliyordu..
kendi kurduğu düzende ilerliyordu.sadece yollarda orda burada slmlaşmaya başladık.yanında abuk sabuk tipler tuhaf ilişkiler derken bir gün bir telefon öldüğünü haber aldım uyuşturu yüzünden şok oldum hamileliğiminde ilk günleriydi riskli olduğum için cenazesine bile gidemedim ağlayamadım bile..şimdi içim içimi yiyor acaba hiç bırakmasamıydın hep destek mi olsaydım diye..ve bende onun ölümünün aradından 1.5 ay sonra düşük yaptım iyice dert edinir hale geldim..sizce ben suçlu muyum??
kendi kurduğu düzende ilerliyordu.sadece yollarda orda burada slmlaşmaya başladık.yanında abuk sabuk tipler tuhaf ilişkiler derken bir gün bir telefon öldüğünü haber aldım uyuşturu yüzünden şok oldum hamileliğiminde ilk günleriydi riskli olduğum için cenazesine bile gidemedim ağlayamadım bile..şimdi içim içimi yiyor acaba hiç bırakmasamıydın hep destek mi olsaydım diye..ve bende onun ölümünün aradından 1.5 ay sonra düşük yaptım iyice dert edinir hale geldim..sizce ben suçlu muyum??