Aslında çirkin değilim sadece çok çok güzel olursam belki olur mu diye düşündüm bunun yanlış bir şey olduğunun farkındayım ama reddedilmeyi hazmedemiyorum sanırımSence bu hikayede sadece onunla arandaki yaş farkı yada mesleğiniz mi engel ?
Adam belli ki seni beğenmemiş niye bu ısrar ? Zayıflasan aknelerin olmasa olanları es mi geçeceksin ?
Yaşın kaç bilmiyorum ama takılma birine bu şekilde. Ne yapacaksan kendin için yap. Sonra üzülen sen olursun.
Ama hep öyle olmaz mı bir anda kız ya da oğlan değişir sonra aralarında aşk başlar vsvsNeden seni olduğun gibi seven bir adamla olmak yerine onu tercih ediyorsun?
Seni böyle beğenmediyse değiştiğin -güzelleştiğin- halini hak ediyor mu sence?
Elbette dış görünüş değil kendimi geliştirmeye çalışıyorum dil öğrenerek kitaplar okuyarak ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum onda da reddedildim bir nevi geri dönüş almadım bu yüzden her şeyi dış görünüşüme bağladım yetersiz olduğuma. Özgüvenim bile düştü.Oof yapma bunlar sadece filmlerde olur ve çok klişe hadi oldu diyelim kendine haksızlık ediyorsun ilerde yine sivilcelerin hortlayabilir veya kilo alıp\verebilirsin ne önemi var, seni sen yapan şey ne? Dış görünüş mü?
Boşver, nasıl birine denk geldiğini, kişiliğini bilmiyorsun ki. Hayatta karşına hep kıymetini bilecek sevgini hak edecek insanlar çıkmıyor maalesef.Elbette dış görünüş değil kendimi geliştirmeye çalışıyorum dil öğrenerek kitaplar okuyarak ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum onda da reddedildim bir nevi geri dönüş almadım bu yüzden her şeyi dış görünüşüme bağladım yetersiz olduğuma. Özgüvenim bile düştü.
Akne ve kilo geçici bir şeymi? Hadi şimdi hallettin birşekilde ilerde napacaksın? Hep kendini,kilonu veya aknelerini sürekli tetiktemi bekleyeceksin? Ayrıca saygısızca kelimeler sarfetmiş nesini düşünüyorsun?üzerinden de baya zaman geçmiş unut gitsin.Kızlaarrr bu yazacaklarım bana bile saçma geliyor bazen bu yüzden kendinizi hazırlayınben geçen sene ağustos aylarında birine tutuldum görür görmez. İlk görüşte aşk gibi. Sonra instagramını buldum zor uğraşlar sonucu takip ettim o da geri döndü takibime. Storylerimde belli ettim hoşlandığımı ama bi mesaj bi belirti gelmedi ondan sonra bir gün onun bulunduğu yere gittim birkaç gün sonra da storyme cevap yazdı seni geçen gördüm işte çok değişmişsin şok oldum vs ama bana yazdığında alkollüymüş biraz saygısızca şeyler söyledi ben de unfladım 2-3 ay sonra da o beni unfladı. Ama unutamıyorum sanırım bir nevi hoşlantıma bir karşılık vermediği için reddettiği için takıntı haline getirdim zayıflayıp aknelerimden kurtulup yeniden onu görmeye gitmek istiyorum bu sefer bari bir şeyler olsun diye. Ayrıca aramızda 9yaş var o estetik doktoru bense öğrenciyim bir mesleğim bir vasfım Yok acaba bu mu engel oldu ki??? Yorumlarınızı bekliyorum
Haklısın bilmiyorum sanırım kendi yoluma bakmalıyım gelecek maçlara:) biraz zor olur bir takıntıdan kurtulmak ama deneyeceğimBoşver, nasıl birine denk geldiğini, kişiliğini bilmiyorsun ki. Hayatta karşına hep kıymetini bilecek sevgini hak edecek insanlar çıkmıyor maalesef.
Ha genel kültür geliştirmek için de kendini kasma, sevdiğin hoşlandığın şeyleri yap, herkes de kendi yoluna gitsin, başkalarına şans ver.
Haklısın başkası olsa ben de aynı cümleleri kurardım ama takıntı haline getirince çok zor oluyor İnan:/Akne ve kilo geçici bir şeymi? Hadi şimdi hallettin birşekilde ilerde napacaksın? Hep kendini,kilonu veya aknelerini sürekli tetiktemi bekleyeceksin? Ayrıca saygısızca kelimeler sarfetmiş nesini düşünüyorsun?üzerinden de baya zaman geçmiş unut gitsin.
Boşver sen onamı kaldın yani:) böyle düşün geçer:)Haklısın başkası olsa ben de aynı cümleleri kurardım ama takıntı haline getirince çok zor oluyor İnan:/
Kesinlikle bu dediklerini yapardım bu yüzden kavga çıkarırdım ama amacım sevgili olmak değil sanırım beni beğenmesini pişman olmasını sağlayıp reddetmek gibi ben de bilmiyorum ne istediğimiBu olayı dallandırıp budaklandırmaya ne gerek var, karşısına çıkıp sevgili olduğunuzda ne diyeceksin? Noldu beni beğenmiyordun, kabul etmiyordun vs vs tartışmalar çıkacak ona hiçbir zaman güvenmeyeceksin çünkü unutma her zaman daha güzeli iyisi vardır ve o seni sen yapan şeyi zamanında görmediği için ona her baktığında eski halin gözün önüne gelecek o eski haline üzüleceksin eyim eksikti ki diyeceksin.
Ahahahhah umarım:)Boşver sen onamı kaldın yani:) böyle düşün geçer:)
Bu sene geçeceğim üniversiteyeSen ne okuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?