Sizce benmi cok abartiyorum ?

aysimaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
219
7
68
bir yillik evliyim ve 8aylik hamileyim esim bana sorma geregi bile duymadan arkadaslariyla birlikte gazinoya icmeye gitti ve giderken tesadufen ogrendim gitme diye soyledigim halde beni takmadi bile ve gece icki icmis bi sekilde eve geldi bu 2.oluyo beni takmadi resmen hice saydi ve tepki gosterdigimde cok abartiyosun dedi benmi abartiyorum sizce beni hice sayip gitmesi normalmi nasil bi tepki vermem lazim dunden beri konusmuyorum ama kus kalmayida beceremiyorum ben oyle yapincada tekrarlaniyo surekli daha once yine ictigi oluyodu icme dedigim halde ama dun resti cektigim halde umursamamasi zoruma gitti :(

Zor durum ne desem bilemedim.Bu erkeklerin bu kadar bencil olmasını anlayamıyorum.Allah yardımcın olsun

hayır cnm sen abartmıyorsun haklısın ama anlamayana ne desen boş.arkadaş çevresi öyleyse o arkadaşlarından uzaklaşmalı.konuşmuyorum demişsin konuşmamak çözümmü bazen ters tepebiliyor.

bende ne yapicagimi sasirdim bu gune kadar tepki cok vermedim beni hice saydi gitti bi daha yapma dedim ses cikarmadim ama bu sefer benim kirildigimi anlasin istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum bide utanmadan uste cikiyo ne yapmisim sanki diyo o zoruma gidiyo yapiyo nasil olsa barisir diye takmiyo beni

nasil yani gazino ne tur bir yer?ickili ortam konsomatrisler felan varsa orada pavyon gibi yani. bilemiyorum ama o tarz ortamlara girdikce senide aldatma ihtimali 100%%....aldatilmis biri olarak soyluyorum

abartmıyosun bencede en yanında olması gereken zamanlarda arkadaşlarıyla gidiyo tavrını koy mutlaka Allah yardımcın olsun

Hamilesin ,hassas dönemlerin ve eşine en çok ihtiyacın olduğu dönem :ssz:
Bazı erkekler maalesef aşırı lakayt oluyorlar
Bu bencillikten başka bişey değil,eğlenmek onun hakkıysa
Bu güzel dönemlerinde eşinle vakit geçirmek de senin hakkın
İnsanın içinde azcık inanç olsa tüm bunlar olmaz canım
Beti bereketi mi kalır o evin içkiyle
Tamam eşi razı olsa içtiğine lafım yok ama
Eşinin rızası bile yok meyhane köşelerinde içmesine
Hem evli barklı adamın gazinolarda ne işi olur
Madem canın içmek istiyo al evde eşinin yanında iç
İçkiyle facebook çok yuva bozar çok :37:
Allah ıslah etsin canım eşini
İnşallah en yakın zamanda doğruyu bulur

hayır çok haklısın malesef benim eşimde öyle beni hiç umursamıyor ,istediğini yapıyor bu yüzden ayrılabiliriz bile bu neredeyse sürekli oluyor ,bi de sen hamilesin eşinle ada akıllı konuş yoksa alıştı döndüremezsin venim gibi,benim eşim laftan anlamıyor :(

Daha evliliğinizin 1. yılında 8 aylık hamile kalmak gibi aceleci davranarak siz hatalısınız... Eşiniz sizce şu tavırlarıyla baba olmayı hakediyormu :19: Evlilikler eşlerin birbirlerinden habersiz gezip tozması için yada herkezin kendi hayatını yaşaması için kurulmuş bi müessese değildir.. Haber vermeden 8 aylık hamile bi bayanı evde bırakıp arkadaşlarıyla takılmaya giden eşinizde hatalı... Hatalar ortak aslında ... Kişilerin birbirlerini tanımadan yaptıkları davranışlar, daha çiftlerin evlilikteki davranışları bilmeden birden bebek olayına girmeleri.. Hatalar karşılıklı..:34:

bunu bir konu altında yazmak istedim ama onaylanacakmıymış neymiş yayınlamadılar :((
benim de bir derdim var kızlar bana yardım edin lütfen

benim sıkıntım da eşimle ilgili
eşimin benden önce evlendiği kadından bir oğlu vaar oğluyla görüşüyor buna bişey demiyorum ama
beni m canımı sıkan nokta eski karısıyla ortak face açmışlar çocuk için beraber fotoğraflarını pay laşıyorlar
beynimden vurulmuşa döndüm :((( çok mu abartıyorum :???
çok fena oldum ...ne dersiniz

Çok erken bi hamilelik bu..Erkekler çocuk olunca değişir derler,senin eşin hamileyken değişmiş heralde.Yada önceden de böyleydi de bilerekmi evlendin,ne desem bilemedimm,ama bi şekilde o arkadaş ortamından onu uzaklastır

eşimin benden önce evlendiği kadından bir oğlu vaar oğluyla görüşüyor buna bişey demiyorum ama
beni m canımı sıkan nokta eski karısıyla ortak face açmışlar çocuk için beraber fotoğraflarını pay laşıyorlar

Yok artık ne abartması kesinlikle abartmıyosun,neyin kafasını yaşıyolar onlar..Evli biri olarak söylüyorum eşimin iş arkadası kızları facesine eklemesine tahammülüm yok sen eski karısıyla face açmık resimlerini paylaşıyolar diyosun..Ben olsam o adamı kapının önüne koymustum çoktan:47::47::47:
Yaptığı çok büyük bi ayıp bana göre affedilir gibi değil..

umursamaz bir adama nasıl tepki verilebilir ki, zaten umursayacak olsa karımın gece ihtiyacı mı olur diye evden gitmezdi, çocuğunun rızkını orda burda harcamazdı bu adama bence ne yapsan boş, allah sabır kolaylık versin nereye kadar küsebilirsin ki?

Tabii ki haklısın canım, bunu tartışmaya bile gerek yok.

Yalnız emin olmak için soruyorum, eşinin gittiği yer nasıl bir gazino? Yani iş çıkışı gidilen içkili ve elit mekanlar da var, -özür dileyerek söylüyorum - her türlü pisliğin olduğu batakhaneler de... Arada gidip bir iki kadeh içip geliyorsa çok abartacak bir durum olmayabilir. Saçma davranışları da yoksa çocuğunuz doğduğunda ister istemez azaltır zaten dışarı çıkmaları. Öyleyse konuşarak halledebilirsiniz.

"Açmış" derken, sizin haberiniz yok muydu? Yani gizli-saklı bir durum mu var?

Eğer gizli değilse biraz yumuşak davranmak lazım. Yani arada bir çocuk var, biri annesi biri babası. Ayrı olmaları çocuk için çok zordur. Belki arkadaşlarından görüyordur aile fotoğraflarını, özeniyordur, üzülüyordur. Belki boşanma aşamasında danıştıkları bir psikolog varsa o tavsiye etmiştir. Ne bileyim... Sakin olmakta fayda var diye düşünüyorum. Fevri davranıp da bir çocuğun kalbini kırmak var işin sonunda.

nasil yani gazino ne tur bir yer?ickili ortam konsomatrisler felan varsa orada pavyon gibi yani. bilemiyorum ama o tarz ortamlara girdikce senide aldatma ihtimali 100%%....aldatilmis biri olarak soyluyorum

8 aylık hamile kadına yazdığın cümlelerin farkında mısın? Kadıncağızın zaten morali bozuk birde üzerine yüzde yüz aldatmıştır diyorsun. Bravo sana....

Back
X