sizce bi şans verilmeli mi yoksa umutsuz vaka mı :S

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar bırısı var benı tanımak ıstedıgını soyledı.ınternetten fılan dııl ama hıc gorusmedık daha.suanda telde msjlasıoruz
ama bana cok garıp gelıyo bı kac hafta oldu msj atıyo ama attıgı msjlar hep naber napıyosun ve demın bı msj attı agzım acık kaldım fenerbahce yenılmıs yaa:26:
ya ne bılımhıc guzel bı soz soyler ınsan yok ve ne bılım garıp degılmı ben onun erkek arkadasıyım gıbı fener yenıldı yaa..
ya bılemıyorum yanlısmı dusunuyorum yuzyuze gorusucez haftaya sızce hıc gorusmıyımmı yanı bısey bastan nasıl gıderse oyledır degılmı off napmalıyım hıc heycanlı degısık bıse konusmuo

sana en com güzel sözler söylemesi gereken zamanlardasiniz ve sana karşı daha ilgili olması gerekirdi bence canim
görüşmekten birşey kaybetmezsin canim birde senin yanında nasıl ona bak

cocugun hal ve hareketlerı gayet normal .

eger yanlıs anlamadıysam henuz hıc yuz yuze gelmemıssınız .

yuz yuze gelmedıgı kıza ; "askım bebeım bocegım "dıyecek

halı yok kı .tabıkı de arkadasına mesaj atar gıbı mesaj atacak

sanada .eger hıc gormedıgı kıza karsı fazla romantık

cumleler kurarsa ıste o zaman hıc sans bıle verme derım .

cunku o kurdugu cumleler gerceklıkten uzak olan samımıyetsız

cumleler olacaktır .yanı herkese aynı sekılde yaklasıyor olacaktır

cok guzel yazmıssın elıne saglık bnde ole dıodum hanı sımdı sevıyıorum fılan yazsa daha abes olurdu ama mac muabbetı yapınca ne bılım tuaf geldı haklısın sans verım yanı gorusıım bı

Kesinlikle arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, böyle bir arkadaşım vardı.
Flörtü ayıp sayıp ama hemen sevgili olunca adı belli en azından der, kendini daha namuslu zannederdi.(yanlış anlaşılmasın ona göre öyleydi, tanımak=takılmak, sevgili olmak=evleneceğiz, her şey mübah)
İlk günden aşkım, bebeğim, seni seviyorumlar geliyordu.
E sonuç, 7 gün sonra adam ortada yok:)
Ne olacaktı ki, çabuk gelen çabuk gider.
Beyefendi gayet normal bir şekilde hatta masumca:) muhabbet açmaya çalışıyor, ne diyeceğini pek bilemiyor.
O sırada sizi düşündüğünü belli etmek istiyor, açıkcası bir adam bana senenat yapacağına nasıl olduğumu sorması ya da hayatındaki (ki erkeklerin öyledir) en önemli şeylerden biri olan futbolu bile benimle konuşmaya çalışması onu zirveye çıkarırdı.
Hayat işte herkes olmayanı istiyor....

oylemı dıosunuz daha oncekı ılıskım bunun tam tersı sekılde basladıgı ıcın bana bu anormal geldı yanı tuaf gelmıstı.ama dedıklerınız mantıklı geldı dogru soluosun konu acmaya calısıo garıbım :)

Aynen öyle:)
Nereye kadar nasılsın, naber diyecek size.
O sırada yaşadığı bir şeyi anlatarak muhabbet açıp konuşmaya çalışıyor.
Açıkcası çok da samimi ve şeker buldum bu davranışı.
Ben ağırdan yaşanılanın her zaman en sağlıklı, mantıklı ve doğru olduğuna inanan biriyim.
Belki başkasına göre dediklerim saçma olabilir ama bir insanın bana seni seviyorum diyebilmesi için, benim bütün hallerimi, ruhsal iniş çıkışlarımı görmesi, acımda-mutluluğumda yanımda olması gerekir.
Bu da en en az 2, 3 ay demektir.(dipdibe geçirilirse o da)
Zor gelen, çaba sarfedilerek elde edilen daha değerli değil midir?

Son düzenleme:
bu benim de başıma geldi. fenerbahçe yenildi moralim çok bozuk falan yazmıştı :) ama olur yani garipsencek bişey değil. hemen aşkım bebeğim dese ondan da hoşlanmazdın emin ol :) bi kere görüşmeye değer bence.

Çekinmiş bence o mesajı da muhabbet açılsın diye atmış güzel şeyler söylese de sırnaşık deriz ah biz kızlar

bencede gayet normal hatta olması gerektiği gibi... havadan sudan..
yeni tanıştığı birine hemen güzel sözler söyleyen adamdan korkarım ben..
bence şans ver herşey zamanında güzel...

ee beni tanimak istiyor demissin..
yani sevgili degilsiniz.. simdilik arkadas takiliyosunuz, o halde sana arkadasi gibi msj atmasi gayet normal.
burdaki yanlisik ne?

dha birbirinizi görmemişsiniz bile nasıl konusmasını bekliyorsun ki bi yüzyüze görüş bakalım sonrasındada aynı sekilde devam ederse karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…