- 27 Nisan 2015
- 69
- 7
- 1
- Konu Sahibi kahveasigibibayan
-
Cevabin icin tesekkur ederim .himm 1 yil denemem gerekiyor yani oylemi? Bilmuyordum cok ssaolasin.birde bu test nerede satılıyor acaba? Bide illaki o donemde olmasi gerekiyor degil mi2 ay olmuyor demek ocin kisa bir sure . 1 yil deneyip olmazsa doktorlar bile ozaman tedavi oneriyorlar. Cok takiyorsaniz ovulasyon testi alip kullanin. Rabbim hayirlisini nasip etsin
Testi iternetten satin alabilirsin eczanelerde biraz pahali. Tabikide 1 yil uzun belki ama 30 yasindan fazla osen en az 6 ay denemelisin olmuyor diyebilmek icin. Tabikide yumurtlama doneminde olmali. Ayrica her ay hamile kalma ihtimalin %25 tir yani dusuk bir ihtimal . Kafana takmamaya calis rahat ol. Rabbim nasip etmisse yazmissa zaten olacak ki eger yazmadiysa ne yapsan bos . Hayirlisi olsunCevabin icin tesekkur ederim .himm 1 yil denemem gerekiyor yani oylemi? Bilmuyordum cok ssaolasin.birde bu test nerede satılıyor acaba? Bide illaki o donemde olmasi gerekiyor degil mi
Anladim teşekkür ederim yorumun icin Rabbim isteyen herkese versin insallahTesti iternetten satin alabilirsin eczanelerde biraz pahali. Tabikide 1 yil uzun belki ama 30 yasindan fazla osen en az 6 ay denemelisin olmuyor diyebilmek icin. Tabikide yumurtlama doneminde olmali. Ayrica her ay hamile kalma ihtimalin %25 tir yani dusuk bir ihtimal . Kafana takmamaya calis rahat ol. Rabbim nasip etmisse yazmissa zaten olacak ki eger yazmadiysa ne yapsan bos . Hayirlisi olsun
Folik asit nedir canim ilk kez duydum .RRabbim verir inşallah isteyen herkesebir buçuk senelik evliyim bizdede 6 ay bitmek üzere bekleşiyoruz.folik asit içip oturuyorum.sorun olmasada eskidenmiş öyle sşıp diye hamile kalmak.
Bu arada 24 yasindayim 165 boy 82 kiloyum.kilonun gebelige engeli var midirbir buçuk senelik evliyim bizdede 6 ay bitmek üzere bekleşiyoruz.folik asit içip oturuyorum.sorun olmasada eskidenmiş öyle sşıp diye hamile kalmak.
boya kiloya çokta takılma zaten çok hormon bozukluğu obezitesi olursun neyse.annelerimiz bizi 90-60-90 hamile kalıp doğurmadı.k.doğumcularda hem insanı şişiren ilaç verip bide git zayıfla diyo.Bu arada 24 yasindayim 165 boy 82 kiloyum.kilonun gebelige engeli var midir
Ne dedigini anlayamadım yorumun icin saolboya kiloya çokta takılma zaten çok hormon bozukluğu obezitesi olursun neyse.annelerimiz bizi 90-60-90 hamile kalıp doğurmadı.k.doğumcularda hem insanı şişiren ilaç verip bide git zayıfla diyo.
Merhaba öncelikle 2 ay çok kısa bi süre biraz sabırlı ol ve çok düşünmemeye çalış bu piskolojik yanı işin, yani kafan rahat olursa hersey daha kolay olur.Merabalar.1bucuk yıldır evliyim.ilk zamanlar bebek düşünmdüşünmüyorduk. maddiyat ve biraz evligimizi yasayalim diye. simdilerde bebek diye diye ölüyorum.2 aydir deniyoruz fakat sonuç alamadık. Sizce Sorun mu var yoksa ovulasyon donemimi mi bilmiyorum.son adetim 16 Mart. Bebek yapmak icin baska ne yapmam lazim.yarim saat uzan diyorlar ama tam olarak ne yapmam gerektigni bilmiyorum. Yardiminiza ihtiyacim var ..
Merhaba öncelikle 2 ay çok kısa bi süre biraz sabırlı ol ve çok düşünmemeye çalış bu piskolojik yanı işin, yani kafan rahat olursa hersey daha kolay olur.
Birde yarım saat uzanmak işe yarıyor onu söyliyim ama uzandığında belinin altına bi yastık koy ve bacaklarını yukarı kaldıracak şekilde yat hani tv izlerken uzanırız da koltuğun dayanma yerine bacakları koyarız (ben hep böyle tv izlerim)
o şekilde uzan
Allah hayırlı evlat nasip etsin inş canım
teşekkür ederim araştırıcam ama telf. aplikasyonu ilk defa duydum.birde ovulasyon tarihini hesaplayan programlar var nette falan ararsan bulursun, telefonlar içinde aplikasyonlar var bakabilirsin.
Canım sen hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama ben apple kullanıcısıyım WomanLog diye bi aplikasyon var onu indirdim herseyi takip edebiliyosun, kilo vücut ısısı vs. rengli tarihlerini girdiğinde ovulasyon tarihini hesaplıyor güzel bi uygulama, ayrıca ücretsizteşekkür ederim araştırıcam ama telf. aplikasyonu ilk defa duydum.
Canim cok cok tesekkur ederim tavsiyeni dikkate alacagimm :)Merhaba öncelikle 2 ay çok kısa bi süre biraz sabırlı ol ve çok düşünmemeye çalış bu piskolojik yanı işin, yani kafan rahat olursa hersey daha kolay olur.
Birde yarım saat uzanmak işe yarıyor onu söyliyim ama uzandığında belinin altına bi yastık koy ve bacaklarını yukarı kaldıracak şekilde yat hani tv izlerken uzanırız da koltuğun dayanma yerine bacakları koyarız (ben hep böyle tv izlerim)
o şekilde uzan
Allah hayırlı evlat nasip etsin inş canım
Bende samsung var canim orada ne diye geçiyorduurki uygulama acabaCanım sen hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama ben apple kullanıcısıyım WomanLog diye bi aplikasyon var onu indirdim herseyi takip edebiliyosun, kilo vücut ısısı vs. rengli tarihlerini girdiğinde ovulasyon tarihini hesaplıyor güzel bi uygulama, ayrıca ücretsiz
Kizlar buldum laydtimer diye bi uygulama var androidde onu indirrdim ve cok guzel bi uygulama :)teşekkür ederim araştırıcam ama telf. aplikasyonu ilk defa duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?