sizce bi sorun var mı..

kahveasigibibayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
69
7
1
Merabalar.1bucuk yıldır evliyim.ilk zamanlar bebek düşünmdüşünmüyorduk. maddiyat ve biraz evligimizi yasayalim diye. simdilerde bebek diye diye ölüyorum.2 aydir deniyoruz fakat sonuç alamadık. Sizce Sorun mu var yoksa ovulasyon donemimi mi bilmiyorum.son adetim 16 Mart. Bebek yapmak icin baska ne yapmam lazim.yarim saat uzan diyorlar ama tam olarak ne yapmam gerektigni bilmiyorum. Yardiminiza ihtiyacim var ..

2 ay olmuyor demek ocin kisa bir sure . 1 yil deneyip olmazsa doktorlar bile ozaman tedavi oneriyorlar. Cok takiyorsaniz ovulasyon testi alip kullanin. Rabbim hayirlisini nasip etsin

2 ay olmuyor demek ocin kisa bir sure . 1 yil deneyip olmazsa doktorlar bile ozaman tedavi oneriyorlar. Cok takiyorsaniz ovulasyon testi alip kullanin. Rabbim hayirlisini nasip etsin
Cevabin icin tesekkur ederim .himm 1 yil denemem gerekiyor yani oylemi? Bilmuyordum cok ssaolasin.birde bu test nerede satılıyor acaba? Bide illaki o donemde olmasi gerekiyor degil mi

Cevabin icin tesekkur ederim .himm 1 yil denemem gerekiyor yani oylemi? Bilmuyordum cok ssaolasin.birde bu test nerede satılıyor acaba? Bide illaki o donemde olmasi gerekiyor degil mi
Testi iternetten satin alabilirsin eczanelerde biraz pahali. Tabikide 1 yil uzun belki ama 30 yasindan fazla osen en az 6 ay denemelisin olmuyor diyebilmek icin. Tabikide yumurtlama doneminde olmali. Ayrica her ay hamile kalma ihtimalin %25 tir yani dusuk bir ihtimal . Kafana takmamaya calis rahat ol. Rabbim nasip etmisse yazmissa zaten olacak ki eger yazmadiysa ne yapsan bos . Hayirlisi olsun

bir buçuk senelik evliyim bizdede 6 ay bitmek üzere bekleşiyoruz.folik asit içip oturuyorum.sorun olmasada eskidenmiş öyle sşıp diye hamile kalmak.

Testi iternetten satin alabilirsin eczanelerde biraz pahali. Tabikide 1 yil uzun belki ama 30 yasindan fazla osen en az 6 ay denemelisin olmuyor diyebilmek icin. Tabikide yumurtlama doneminde olmali. Ayrica her ay hamile kalma ihtimalin %25 tir yani dusuk bir ihtimal . Kafana takmamaya calis rahat ol. Rabbim nasip etmisse yazmissa zaten olacak ki eger yazmadiysa ne yapsan bos . Hayirlisi olsun
Anladim teşekkür ederim yorumun icin Rabbim isteyen herkese versin insallah

Bu arada 24 yasindayim 165 boy 82 kiloyum.kilonun gebelige engeli var midir :KK43:
boya kiloya çokta takılma zaten çok hormon bozukluğu obezitesi olursun neyse.annelerimiz bizi 90-60-90 hamile kalıp doğurmadı.k.doğumcularda hem insanı şişiren ilaç verip bide git zayıfla diyo.

Merabalar.1bucuk yıldır evliyim.ilk zamanlar bebek düşünmdüşünmüyorduk. maddiyat ve biraz evligimizi yasayalim diye. simdilerde bebek diye diye ölüyorum.2 aydir deniyoruz fakat sonuç alamadık. Sizce Sorun mu var yoksa ovulasyon donemimi mi bilmiyorum.son adetim 16 Mart. Bebek yapmak icin baska ne yapmam lazim.yarim saat uzan diyorlar ama tam olarak ne yapmam gerektigni bilmiyorum. Yardiminiza ihtiyacim var ..
Merhaba öncelikle 2 ay çok kısa bi süre biraz sabırlı ol ve çok düşünmemeye çalış bu piskolojik yanı işin, yani kafan rahat olursa hersey daha kolay olur.
Birde yarım saat uzanmak işe yarıyor onu söyliyim ama uzandığında belinin altına bi yastık koy ve bacaklarını yukarı kaldıracak şekilde yat hani tv izlerken uzanırız da koltuğun dayanma yerine bacakları koyarız (ben hep böyle tv izlerim :KK48: )
o şekilde uzan
Allah hayırlı evlat nasip etsin inş canım

birde ovulasyon tarihini hesaplayan programlar var nette falan ararsan bulursun, telefonlar içinde aplikasyonlar var bakabilirsin.

Merhaba öncelikle 2 ay çok kısa bi süre biraz sabırlı ol ve çok düşünmemeye çalış bu piskolojik yanı işin, yani kafan rahat olursa hersey daha kolay olur.
Birde yarım saat uzanmak işe yarıyor onu söyliyim ama uzandığında belinin altına bi yastık koy ve bacaklarını yukarı kaldıracak şekilde yat hani tv izlerken uzanırız da koltuğun dayanma yerine bacakları koyarız (ben hep böyle tv izlerim :KK48: )
o şekilde uzan
birde ovulasyon tarihini hesaplayan programlar var nette falan ararsan bulursun, telefonlar içinde aplikasyonlar var bakabilirsin.
teşekkür ederim araştırıcam ama telf. aplikasyonu ilk defa duydum.

teşekkür ederim araştırıcam ama telf. aplikasyonu ilk defa duydum.
Canım sen hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama ben apple kullanıcısıyım WomanLog diye bi aplikasyon var onu indirdim herseyi takip edebiliyosun, kilo vücut ısısı vs. rengli tarihlerini girdiğinde ovulasyon tarihini hesaplıyor güzel bi uygulama, ayrıca ücretsiz

o şekilde uzan
Canim cok cok tesekkur ederim tavsiyeni dikkate alacagimm :)

Canım sen hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama ben apple kullanıcısıyım WomanLog diye bi aplikasyon var onu indirdim herseyi takip edebiliyosun, kilo vücut ısısı vs. rengli tarihlerini girdiğinde ovulasyon tarihini hesaplıyor güzel bi uygulama, ayrıca ücretsiz
Bende samsung var canim orada ne diye geçiyorduurki uygulama acaba

biz çocuk söylediğimizi düşündüğümüzde doktorumuz bize adetin ilk gününden itibaren saymamı, 12.- 14.-16.-18.-20. günleri ilişkiye girip beklememi söylemişti. yani mesela adetinin ilk günü 1 şubat olsun diyelim. 12 şubat, 14 şubat, 16 şubat, 18 şubat ve 20 şubatta ilişkide bulunacaksın. 2 günde bir olmasının sebebi sperm birikmesini sağlayıp kalitesini arttırmak. pko hastası arkadaşım iki çocuğuna da ilk denemede hamile kaldı. ona sorduğumdaysa ilişkiden yarım saat sonraya kadar belini yükseltip ayaklarını yukarı kaldırıp yatmamı ve ilişkiyle aynı gün banyo yapmamamı söylemişti. sıcak su spermleri kötü etkilermiş. bunu söylediğim arkadaşım da hemen ilk ay hamile kaldı. bu günlerini kaçırmamak lazım. geri kalan günlerde hamile kalınamıyor. tabi bu düzenli adet gören kişiler için geçerli. adetleri 40-50 gün ve daha fazla aralıklarda olanlarda nasıl olur bilmiyorum. ovulasyon testine de güvenmeyin. bi arkadaşım hiç yumurtlama gününü göremedi. o ay yumurtlamıyorum zannetti. adet olmasına 4 gün kala yumurtluyor gibi gösterdi test. meğerse hamileymiş. ovulasyon testi hamileliğe 3-4 gün kala gebeliği de gösterebiliyormuş.

Back
X