Sizce bir erkege ne kadar deger vermeli?

ada_sahili

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
4
0
6
35
İstanbul
O kadar cok seviyorum ki esimi cok abartiyorum bu ne kadar dogru kendimi geri cekip biraz ilgisiz biraksam daha mi kiymetim artar kadinlar cok mu ödün veriyor bizler onlarin anneleri miyiz esleri mi nasil bir durusumuz olmali gucsuz gorundukce hep ezilir miyiz fikir verir misiniz kendimize saygimizi nasil koruruz?

ben de annesi gibi hissdiyorum desem

BN sevdiğimi noktasına kadar hidseddiriorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet kesinlikle haklısın biz kadınlar çok fazla ödün veriyoruz...
sevgimizi abartmamızda bi sorun yok sorun bu sevgiyi karşı tarafa abartı derecede yansıtmaz...
her şeyden önce bir BEN olduğunu unutmamamız lazım...
yapması gerekenleri söylersin uyarırsın ama yapmazsa da sürekli dile getirip sıkboğaz etmemek gerekir...
*********mesela asla güçsüz durmamız lazım ...güçlü bi kadın duruşu olmalı...her şeyi yapabilirim ama bazı şeyleri de senin yapman hoşuma gi,diyor havası vermelisin....
kendimize saygımızı da kendimize zaman ayırarark koruyabilriz...mesela basit işler ama günlük olarak bakımını yapmalısın ve bunu eşin bölmemeli onun için kendinden vazgeçmemelisin...

Cinsiyet fark etmez, herkes hakketiği kadar sevilmeli bence. Muhatabına göre değişir yani.

Seven insanda ince hesap yapmamalı. İçinden geldiği gibi sevmeli.

Ben hastalık derecesinde sevdiğim icin hic bilmiyorum böyle taktikleri. Ama simdilerde sevgimi ya da ilgimi gram gram gösterme cabasındayım

Cinsiyet fark etmez, herkes hakketiği kadar sevilmeli bence. Muhatabına göre değişir yani.

Seven insanda ince hesap yapmamalı. İçinden geldiği gibi sevmeli.

Bnde bu görüşün savunucusuyum.. g...tu kalkar korkusu yasamiorum.kalkarsa kaybedersem ilerde bni nasil içten sevmişti diye anar durur en azından.oldukça rahatim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herşeyde oldugu gibi bana göre sevgininde aşırısı zarar,herşey dozunda kalmalı dozunda yapılmalı

Kişinin yapısı bence değişmez yani kendinizi geri çekseniz de birkaç güne yine eski halinize dönersiniz aşkta sevgide taktikte bilmiyorum belki kötüdür ama insan değişemez ki maalesef sadece frenleyebilir az az

Son düzenleme:
erkek yada kadın farketmez ki.hakettiği kadar değer verilir.bunu da ancak siz bilebilirsiniz.

mesela ben sevgimi sonuna kadar gösteriyorum.taktik falan gibi şeylere de hayatta kafam çalışmaz.
kaçan kovalanır derler ama benim asla yapabileceğim şey değildir.seviyorsam seviyorumdur.ötesi berisi oyunu taktiği yoktur bende.
ben kaçtığım anda da istediği kadar kovalasın.benim için bitmiştir ki o yüzden kaçıyorumdur.hiç bir allah ın kulu döndüremez yolumdan.

bu tamamen sizin karakterinizle alakalı.size deriz ki biraz uzak durun.en fazla 3 gün yapabilirsiniz.3 günün sonunda bir bakarsınız ki istemsizce eskiye dönüvermişsiniz.
benim fikrim bu yönde..

Son düzenleme:
Valla bu konuda ben cok dertliyim esim verilen degeri gormeyip daha da ustune bana sikinti cektiriyor , erkek gibi davranacak bi erkek sonra deger verin surekli mizmizlanmasina izin vermeyin

Gunluk hayatımda ben onun elı ayagı annesı herseyıyım o da benım bır babam abım gıbı ama bu benı rahatsız etmıyor daha cok gururlanıyorum benı babamdan cok sevıyor dıye , ama asla onun esı oldugumu bana unutturmaz sevdıgını asırı bellı eder , benı ısmımle cagırdıgını hıc hatırlamam askım bıtanem bazewnde bu korkutuyor benı sonumuz olurmu dıye dusunuyorum illakı bırseyler cıkar cunku:26: kıskanan cok

aynen canım bence çok değer veriyorum ama en ufak şeyde karşılığını göremeyince çok üzülüp kırılıyorum dayanamıyorum ama ne yapmalı ne onlarla ne onlarsız mutlu olamıyoruz ben bazen kendımı gerı cekıyorum bu sefer bakıyorum o yanaşıyor o uzaklaşınca ben ustune düşüyorum şimdilik böyle idare edi7yourz

bizde eşim bana daha çok deger verir ben vermiyormuyum veriyorum ama belli etmem
en azından eşim kadar belli etmem
fazla ilgi bence erkege zarar sonra adamlara bi rahatlık geliyor
kaybetme korkusu şu bu olmuyor o zaman erkekler raydan çıkıyor

Degeri hakediyosa verin gitsin
Ama abartmayin bence mesela.camasir yikadiniz ya ona asmasi gerektigini soyleyin assin hep kadinmi asacak..
deger sadece ask gosterisi degil yemegini yapmak utusunu yapmak gostergedir zaten..
bazen bunlari o yapsn vs vs benim dusucm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…