sizce bir risk varmı

ayseyurtseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2025
2
0
1
20
şuan evliyim fakat bir bebek istemiyoruz fakat korunmasız bir ilişki yaşandı ama boşalma olmadı zevk suyu bile olmadığını söylüyor eşim daha öncesinde boşalma yaşandığı için zevk suyunda sperm olma ihtimali var bende bu durumda kaldığım için üstünden geçen 4. günde ella kulllandım sizce bir riski varmıdır?

Ellayi kullanmanı anlamadım, hele dört gün sonra kullanmanı hiç anlamadım. Ella ne için kullanılır, sen hangi bilgiye dayanarak kullandın mesela??

şuan evliyim fakat bir bebek istemiyoruz fakat korunmasız bir ilişki yaşandı ama boşalma olmadı zevk suyu bile olmadığını söylüyor eşim daha öncesinde boşalma yaşandığı için zevk suyunda sperm olma ihtimali var bende bu durumda kaldığım için üstünden geçen 4. günde ella kulllandım sizce bir riski varmıdır?
Bosalma olmamışsa nasıl hamile kalabilirsin ki ilaci da boşuna almışsın bebek istemiyorsaniz korunun içiniz de rahat eder sana bi tavsiye bence ilac alma bi daha hormonları baya etkiliyor o ilaçlar

4.günde ella bi etki etmez. İlla kullanacaksanız neden 4 gün beklediniz ki? Döllenme olduysa olmuştur zaten bebeğe zarar verebilir.

Back
X