Sizce bir şans vermeli miyim?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Birkaç gün önce okulumun sosyal medyadaki sayfasına bir şey sormuştum. Bir çocuk bana dmden cevap yazdı. Orada herkese açık kısımdan cevap yazmak varken dmden yazmasına anlam veremedim ama neyse teşekkür ettim konu kapandı. Birkaç saat sonra o da bana başka bir şey sormuş. Ama bahane için sorduğu belliydi. Yine kibarca cevap verdim. O da teşekkür etti. Neyse ertesi gün bana tekrar yazdı. İkimiz aynı üniversitedeyiz ama farklı fakültelerdeyiz, ancak yine de aynı kampüsteyiz. Neyse işte benim fakültemde okuyan bir arkadaşı varmış tanıyor muymuşum. Tanımıyorum dedim. Neyse sohbet bir şekilde kapandı. Bugün de bana iyi akşamlar nasılsın diye mesaj atmış. Daha cevap vermedim görüldü de atmadım, mesaj öylece duruyor. Bu konuyu ötelemeye çalışıyorum aslında konu bile açmayacaktım çünkü bir yanım güvenemedi. Ancak bir taraftan da duygusal boşluktayım, acaba konuşsam mı diye düşünüyorum. Veya arkadaşça mı yazdı da ben mi yanlış anladım?

Birkaç gün önce okulumun sosyal medyadaki sayfasına bir şey sormuştum. Bir çocuk bana dmden cevap yazdı. Orada herkese açık kısımdan cevap yazmak varken dmden yazmasına anlam veremedim ama neyse teşekkür ettim konu kapandı. Birkaç saat sonra o da bana başka bir şey sormuş. Ama bahane için sorduğu belliydi. Yine kibarca cevap verdim. O da teşekkür etti. Neyse ertesi gün bana tekrar yazdı. İkimiz aynı üniversitedeyiz ama farklı fakültelerdeyiz, ancak yine de aynı kampüsteyiz. Neyse işte benim fakültemde okuyan bir arkadaşı varmış tanıyor muymuşum. Tanımıyorum dedim. Neyse sohbet bir şekilde kapandı. Bugün de bana iyi akşamlar nasılsın diye mesaj atmış. Daha cevap vermedim görüldü de atmadım, mesaj öylece duruyor. Bu konuyu ötelemeye çalışıyorum aslında konu bile açmayacaktım çünkü bir yanım güvenemedi. Ancak bir taraftan da duygusal boşluktayım, acaba konuşsam mı diye düşünüyorum. Veya arkadaşça mı yazdı da ben mi yanlış anladım?
Yani ilgileniyorsanız Baslangıcı sekli sevimsiz değil.
Bu sekilde giriş yapması makul.
İlgileniyorsan nasıl bir insan oldugunu arastırabilirsin (imkan varsa)

Kişi profilini bilmeden bir şey dememiz doğru olmaz. Hoşlandıysanız konuşun. Ama duygusal boşluktayım diyorsunuz bu bazen yanlışları görmemizi bile engelleyebiliyor. Dozunda konuşup hoşunuza gitmeyen bir durumda konuşmayı sonlandırabilirsiniz. Ama öyle insanlar var ki profili bilmeden bir şey dememiz çok zor siz bir değerlendirme yapın genel olarak az çok anlarsınız kişiliğini

Neden güvenmeyi beklediğinizi anlamadım ki. Tanımadığınız bir insan. Konuşsanız ne kaybedersiniz? Velev ki herkese yazıyor olsun, yani? Size körkütük aşık değil sonuçta konuşursunuz belki o sizden hoşlanmaz, belki çok iyi anlaşırsınız, belki iki iyi arkadaş olursunuz. Bilemezsiniz. İletişime bu kadar kapalı olmak doğru değil bence

Biz de sevgilimle farklı fakültelerdeydik, hiç ortak arkadaşımız da yoktu Instagramdan tanıştık. İyi ki onu geri takip edip mesajına cevap vermişim. Bence kestirip atmayın, hoşunuza gittiyse konuşun

Şans istememiş, güvenemeyecek bi durum da göremedim.

Güvenilmeyecek bir durum yok.
Belli ki sizi beğendiği için sizinle iletişim halinde olmaya çalışıyor. Sizinle saçma sapan konuşmaya çalışsa güvenmemekte haklısınız ama böyle bir durum yok. Ayrıca duygusal boşluktayım diye biriyle konuşulmamalı bence. Biri benimle sırf duygusal boşlukta olduğu için konuşsa hoş karşılamazdım. Yine arkadaşlık kurmak istiyorsanız kurun, birşey kaybetmezsiniz.

Tanımadan bilemezsin.
Kaybedecek birşeyin yok.
Arkadaşça falan değil. Tanışmak istiyor.
Belki ilişkiye döner belki arkadaşlığa yada en kötü biter gider.
Yani şans vermelisin bence.

Haklısınız bir deneyeyim bakalım. Gelişmeler olursa yazarım size :) Hepinize teşekkür ederim.

Back
X