Sizce boş gebelik mi

elfmsf23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
62
7
1
42
Hanımlar iyi akşamlar bebeğimin kalp atışlarını duyamadım kese büyümüş ama kalp atışı yok yardımcı olabilirsiniz geç döllenme olabilir mi ne yapmalıyım

Eklentiler

• 1000048605.webp
    1000048605.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 77
Gördünüz mü bebeği. Biz göremedik kahverengi akıntılarım da başladı. Cuma günü kürtaja çağırdı.
Doktora gittim bebeği gördük ama kalp atımı yine yok bebek 6 haftaya uyumlu dedi önümüzdeki cuma tekrar çağırdı son adete göre 8 haftaligim ama bebek 6 haftalik geç döllenme vs hiç birşey demedi beklemedeyim

Evet ben, beta HCGlerom güzel düzenli artmıyor, doktor iki hafta beklememi önerdi, kürtaj olmaktanda korkuyorum eğer iki hafta sonunda hala embriyo oluşmaz ise ne yapmliyim
Ben 619 la öğrenmiştim gebeliğimi 2 gün geçmişti adetim. 20 gün sonra yaptırdım 7344 çıkmıştı yani artışım uygun değildi. Zaten 6. Haftanın sonuna doğru gebelik belirtileri ;sık idrar, göğüs hassasiyeti nerdeyse yok olmaya başlamıştı. Oysa ilk 5 hafta çok belirgindi. Eğer bta düzenli artmıyorsa, gebelik belirtileri azalmaya başladıysa, kese büyümüyorsa, yolk sacı falan yoksa boştur. Ben 6+2 de göremedim. 8. Haftayı bekleyecem dedim gitmedim doktora. Tam 7+7 olmuştum önce kahverengi çamurumsu sonda kırmızı kanamam oldu. Doktora gittim. Doktor zaten bekliyordu bunu. Vücut artık atıyor dedi. Ki progestan kullanıyordum. Süreç bu şekilde. Betanız düzenli artmıyorsa önemli bir işaret bence. Ha ama betası çok düzenli artan boş gebelikler de varmış. Benim için çok büyük tecrübe oldu. Ben de üzüldüm ama şimdi ne yapacağımı daha iyi biliyorum. Hepsi bir tecrübe. Umarım sizinki normal bir gebeliktir ve en kısa zamanda çok güzel haberler alırsınız

Back
X