sizce böyle bi kombin nasıl olur ?

anladım canım bi kaç resim baktım ama şunlu buldum .rengi bence pantolonunun bir kaç ton açık rengi olsa çok iyi olur kollarının katlamalı kısmı beyaz içinden giyindiğin badin de beyaz oldu mu süper olur. ki ceketinin ön düğmelerini iliklemesen daha güsel durur.kısa modeli bence daha iyi vücüdunu da sarmalı bol kalırsa pantolonuna yakışmaz . bir kaç mağaza dolaş eminim rastlarsın

Eki Görüntüle 244624

işte bu buu :66: 200 tl'ymiş :60:

başkasının üzerinde hoş duruyor bu tür pantalonlar fakat ben denediğimde nedense bu kadar güzel durmuyor çok şıkmış gerçekten

ben şalvar olanları denedim berbat durdu :37: bide pantalonunu deniycem :69:

anladım canım bi kaç resim baktım ama şunlu buldum .rengi bence pantolonunun bir kaç ton açık rengi olsa çok iyi olur kollarının katlamalı kısmı beyaz içinden giyindiğin badin de beyaz oldu mu süper olur. ki ceketinin ön düğmelerini iliklemesen daha güsel durur.kısa modeli bence daha iyi vücüdunu da sarmalı bol kalırsa pantolonuna yakışmaz . bir kaç mağaza dolaş eminim rastlarsın

Eki Görüntüle 244624

işte bu buu :66: 200 tl'ymiş :60:

başkasının üzerinde hoş duruyor bu tür pantalonlar fakat ben denediğimde nedense bu kadar güzel durmuyor çok şıkmış gerçekten

ben şalvar olanları denedim berbat durdu :37: bide pantalonunu deniycem :69:

nette mi baktın 200:53: çok yaa mağazalarda daha ucuzdur ya rebbim :30:
ben 30 ile 80 arası da nette çok gördüm taş çatlasa 100 :/

Son düzenleme:
yok canım arkadaşımın ablasına almışlar. öyle dedi. bende düşünüyorum 30 tl falan da ucuz diye almazlar :60:

öyle ucuz şeyler var ki çok pahalı kıyafetlere taş çıkarır önemli olan yakıştırmak canım bu tip ceketler çok satıldı ben yaz olduğu için bunun bolero ceket olanından aldım hiç de 200 lira diil :1:
naptın sen baktın mı mağazalara???

pazardan aldığın yeni çıkmış olan bi köşesinde gülleri olan bi normal kalın askılı tişörtle çok şık olabilirsin ama topuklu ayakkabıyla güzel oluyor kesinlikle ...eğer spor istiyorsanda Şalvarlı pantolon - Moda - Mutlukal :nazar:

canım arkadaşınki şalvar pantolon diil ki havuç pantolon:26:

öyle ucuz şeyler var ki çok pahalı kıyafetlere taş çıkarır önemli olan yakıştırmak canım bu tip ceketler çok satıldı ben yaz olduğu için bunun bolero ceket olanından aldım hiç de 200 lira diil :1:
naptın sen baktın mı mağazalara???

baktım ve aldımm :) sütlü kahve rengi :) ceketen vaz geçtim bu arada :1: sıcak olur diye. sporcu atleti siyah içine sokucam. elimede yeni çıkan elde taşınan çantalar var ya pantolon renginde el çantası siyah babet yapıcam :1: nasıl olurrr :10:

baktım ve aldımm :) sütlü kahve rengi :) ceketen vaz geçtim bu arada :1: sıcak olur diye. sporcu atleti siyah içine sokucam. elimede yeni çıkan elde taşınan çantalar var ya pantolon renginde el çantası siyah babet yapıcam :1: nasıl olurrr :10:

tatlım bunları güzelce giyinsen bir de foto çeksen fotonu da buraya eklesen olur mu öle bakalım.Yüzünü kapattığın ve fotona nickini yazdığın sürece sorun yok:))

tatlım bunları güzelce giyinsen bir de foto çeksen fotonu da buraya eklesen olur mu öle bakalım.Yüzünü kapattığın ve fotona nickini yazdığın sürece sorun yok:))

o zamaan bayram akşamı topikte buluşalımm :)) ve ya yeni konudaa :1:

kararını vermişsin bak bencede süper olurrr vaz geçmeee sakınn:46:

hayırlısıyla çantayı aldıktan sonra kararımda değişiklik olmazz :))

canım arkadaşınki şalvar pantolon diil ki havuç pantolon:26:

cnm ha şalvar ha havuç ha domates... üstlük seçimleri benzer bu tip bol pantolonlarda o yüzden yardımcı olsun die linki attım yaratıcı olmak lazım :3:

Son düzenleme:
Back
X