sizce böyle davranmakta haklı mıyım haksız mıyım?

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Arkadaslar merhaba. Ben kucuklugumden beri surekli dışlanan bir kızım okul yasantisinda ve suandada is hayatinda.yanimda birileri var evet ama onlarda sürekli yokmusum gibi davrandilar.bazende hic arkadas edinemedim.genelde dışlandım. Önceleri hep disardan gelen sebeplerdi.yani veni disladiklari icin baska girecegim ortamlardada hep aynisini yasarim diye dusundum.ama üniversite de mesela belki arkadasimin olmama sebebi benimdir.cunku hep aynı muameleyi gorecegim diye geri planda durdum.mesafeli oldum.velkide uzaktab soguk gorundum.genelde çekingen biryapim var.ne sevdigimi soyleyebilirim nede gösterebilirim.psikolojim cok bozuk zaten . bence cocukluktan gelen travmalardan kaynakli olabilir diye dusunuyorum.birde surekli elestirimdim.oran boyle suran boyle cocukkende oldu.hep elestirildim.bu yuzden buyudukce insanlardan nefret etmeye basladim. Kimseyle konusmakis temiyorum.içimde sevgi denen birsey kalmadi.yapmak istiyorum ama olmuyor. Kendimdendene fret ediyorum.sizce haksiz miyim ben

ciddi psikolojik yardıma ihtiyacın var.

Fazla sosyal olmaya gerek yok bence yalnız daha mutlu insan burnunu sokan olmaz haytına

Bende bir psikoloğa danışın ..dışlamak için ne gibi bir durumunuz olabilirki..devamlı kendinizi kastiginizdan size öyle gelmiştir

ciddi psikolojik yardıma ihtiyacın var.
Biliyorum ama ben ilac vs..kullanmak istemiyorum kendim halletmek istiyorum ama dahada dibe batı yorum.anneme de anlatamiyorum bana acir ne bileyim guclu sert görünmek istiyorum çünkü disardan

Bende bir psikoloğa danışın ..dışlamak için ne gibi bir durumunuz olabilirki..devamlı kendinizi kastiginizdan size öyle gelmiştir

Onceden boyle yapildigi icin bana ilerleyen senelerde aynisi olacak diye cesaretimi kaybettim

Kendi kendine tiyatroya, sinemaya, sahile çay içmeye falan git. Başkaları olmadan da oluyor. Zor oluyor ama oluyor. Şöyle sevdiğim bir söz var:
Hala yalnızsan Tanrı seni birilerinden ya da bir şeylerden koruyor demektir.

İnsanlara karşı duvar örmeyin, akışına bırakın. Kimsenin durduk yere kimseyi yargılayacağı yok. Ha durduk yere eleştirirse biri sizi, onunla konuşmazsınız. Ancak haklı olduğunuz yerlerde pısırık durmayın. Hakkınızı savunun.

dışlanmak kötü ben de yaşıyorum.konuştukları şeyleri görünce kendimle daha iyi vakit geçirdiğimi düşünüyorum

Kitap önerisi iyi olur belki

Hatalı alanlarimiz
Iyi hissetmek
Aynı yazar ikisi de.

Bir de özsaygı üzerin e bir kitap vardı nadirkitap.com ikinci el kitap icin bak

Biliyorum ama ben ilac vs..kullanmak istemiyorum kendim halletmek istiyorum ama dahada dibe batı yorum.anneme de anlatamiyorum bana acir ne bileyim guclu sert görünmek istiyorum çünkü disardan
Ilac kullanmayin ama psikologa gidin , terapi alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…