canım seviyorsan devam et...
inan sonra bitirdiğine pişman olursun...
gün gelir öyle insanlar çıkarki hayatına seni daha mühim nedenlerden üzecek,kıskançlıkta neymiş keşke bitirmeseydim dersin...
ama GERÇEKTEN seviyorsan devam et.
çünkü sevgin yeterli değilse bu hep gözüne batacak ve sevgin azalacak daha da...
Sevmek demek Herseyıyle katlanmak demek benım ıcın bende cıkma dedıgı yere cıkmıorum bakkala gıtsem arar haber verırım cunku onu cok sevıorum o cıkma dıorsa cıkmam gıtme dıorsa gıtmem belkıde o bu halıme sevıordurönceden 30 kız arkadasım var dıyelım suan 1 kaldı cunku bazı kısılerlede konusmamı ıstemıor cunku benı sevıor bende onu o benı dınlıor sayıyor bende onu yanı karsılıklı sevgı saygı olursa bunların hıc bırını takmak gerekmez yanı mesele bıle olmaz :) sevıosan dusun yanı :)
seviyorum diyorsun davem etmessen bir süre sonra mutlaka pişmanlık yaşayacaksın ama katlanamam unuturum diyorsan kendin bilirisn
bence onunla açık konuş biraz daha dikkatli olabilir hayırlısı olsun iş olcağına varır
kıskançlık benım korkulu rüyam..asla yaşamak istemem..müsade etmem o kadar boğmasınada..siz siz olun kesin olun bu konuda bence..huylu huyundan vazgecmez..dikkat derim..
bebeğim zaten olmuş 3 yıl, bilmiyorum kaç yaşındasınız ama 20 li yaşların başı diye tahmin ediyorum. alışkanlık herşeyden beter hele bir de aşk varsa.. kıskançlık tehlikeli biliyorum ama ayrılıktan beter değil emin ol. bir dahaki ilişkinde bu kadar kıskanılmazsan çok fazla yadırgarsın. bu kadar zaman beraberken,kıskanıyor diye bitirmek insanı yer bitirir ilerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?