• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu 15 günde neye kara vermeliyim :(

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
118
Balıkesir
kızlar benm 3 yıllık bi ilişkim var .. hala var mı demeliyim onu da bilmiyorum :(
erkek arkadaşım aşırı derecede kıskanç ve evden dışarıya attığım her adımımı haber vermemi istiyo..
tabi bu duruma bir katlandım iki katlandım artk dayanamıyorum kızlar erkek arkadaşıma dedimki ben artk boğuluyorum yeter dedim
ve birbirimize 15 gün düşünme süresi verdik... sizce ne yapmalıyım :(:( ayrıca onu çok seviyorum .. ve bu kararı alırken bana dediki sana şuan içimden o kadar şey söylemek geliyoki ... ama 15 gün sonra eğer hala hayatnda olursam söylicem deddi :(:( napmalıyım kızlar bi akıl verin :14::14::14:

canım seviyorsan devam et...
inan sonra bitirdiğine pişman olursun...
gün gelir öyle insanlar çıkarki hayatına seni daha mühim nedenlerden üzecek,kıskançlıkta neymiş keşke bitirmeseydim dersin...
ama GERÇEKTEN seviyorsan devam et.
çünkü sevgin yeterli değilse bu hep gözüne batacak ve sevgin azalacak daha da...

canım seviyorsan devam et...
inan sonra bitirdiğine pişman olursun...
gün gelir öyle insanlar çıkarki hayatına seni daha mühim nedenlerden üzecek,kıskançlıkta neymiş keşke bitirmeseydim dersin...
ama GERÇEKTEN seviyorsan devam et.
çünkü sevgin yeterli değilse bu hep gözüne batacak ve sevgin azalacak daha da...

ewet tatlım haklısın onu çok seviyorum ama son zamanlarda kıskançlığın dozunu fazla kaçırdı çok bunalttı beni :(:( :5: :5:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

At o zaman canım kendine işkence çektireceğine :) zaten senin isyanın sonucunda o süreyi vermişsiniz anladığım kadarıyla. Eğer kararın kesinse hiç bekleme bence

Sevmek demek Herseyıyle katlanmak demek benım ıcın bende cıkma dedıgı yere cıkmıorum bakkala gıtsem arar haber verırım cunku onu cok sevıorum o cıkma dıorsa cıkmam gıtme dıorsa gıtmem belkıde o bu halıme sevıordur :34: önceden 30 kız arkadasım var dıyelım suan 1 kaldı cunku bazı kısılerlede konusmamı ıstemıor cunku benı sevıor bende onu o benı dınlıor sayıyor bende onu yanı karsılıklı sevgı saygı olursa bunların hıc bırını takmak gerekmez yanı mesele bıle olmaz :) sevıosan dusun yanı :)

Son düzenleme:
herkesin yapısı ayrı bız ne karar vericeginizi bilemeyiz tabi..
ama ben ozgurlugume duskun bırı oldugum ıcın ne bır baskasını emır komuta zıncırıne sokarım, nede kendıme bunu yapılmasını musade ederım. boyle bı dırektıfle bana gelen adam poposuna tekmeyı yer!
onun ıcın hayat sızın hayatınız..

herkesin yapısı ayrı bız ne karar vericeginizi bilemeyiz tabi..
ama ben ozgurlugume duskun bırı oldugum ıcın ne bır baskasını emır komuta zıncırıne sokarım, nede kendıme bunu yapılmasını musade ederım. boyle bı dırektıfle bana gelen adam poposuna tekmeyı yer!
onun ıcın hayat sızın hayatınız.

seviyorum diyorsun davem etmessen bir süre sonra mutlaka pişmanlık yaşayacaksın ama katlanamam unuturum diyorsan kendin bilirisn
bence onunla açık konuş biraz daha dikkatli olabilir hayırlısı olsun iş olcağına varır

kıskançlık benım korkulu rüyam..asla yaşamak istemem..müsade etmem o kadar boğmasınada..siz siz olun kesin olun bu konuda bence..huylu huyundan vazgecmez..dikkat derim..

Sevmek demek Herseyıyle katlanmak demek benım ıcın bende cıkma dedıgı yere cıkmıorum bakkala gıtsem arar haber verırım cunku onu cok sevıorum o cıkma dıorsa cıkmam gıtme dıorsa gıtmem belkıde o bu halıme sevıordur :34: önceden 30 kız arkadasım var dıyelım suan 1 kaldı cunku bazı kısılerlede konusmamı ıstemıor cunku benı sevıor bende onu o benı dınlıor sayıyor bende onu yanı karsılıklı sevgı saygı olursa bunların hıc bırını takmak gerekmez yanı mesele bıle olmaz :) sevıosan dusun yanı :)

yaaaaa cnm aynıııı benm tip bi ilişki sizinkisi ama ben bunu evlenince düşünemiyorum yani kapıyı üstüme kilitler gider yaaa :14: :14:

seviyorum diyorsun davem etmessen bir süre sonra mutlaka pişmanlık yaşayacaksın ama katlanamam unuturum diyorsan kendin bilirisn
bence onunla açık konuş biraz daha dikkatli olabilir hayırlısı olsun iş olcağına varır

unutamam hayatım çok acı çekerim biliyorumm ama ilerisini de düşünmeliyim çok kıskançlıkevlilikte iyi sonuçlar vermiyo :S

kıskançlık benım korkulu rüyam..asla yaşamak istemem..müsade etmem o kadar boğmasınada..siz siz olun kesin olun bu konuda bence..huylu huyundan vazgecmez..dikkat derim..

offf offf cnmm çok seviyosam nasıl bi çözüm üreticem peki yani beni kendine öyle bi bağladıki ne kopabiliyorum ne de vazgeçebiliyorum ama eğer ilerde bana acı getiricekse şimdiden katlanmam gerek ayrılğa ::(:(

bebeğim zaten olmuş 3 yıl, bilmiyorum kaç yaşındasınız ama 20 li yaşların başı diye tahmin ediyorum. alışkanlık herşeyden beter hele bir de aşk varsa.. kıskançlık tehlikeli biliyorum ama ayrılıktan beter değil emin ol. bir dahaki ilişkinde bu kadar kıskanılmazsan çok fazla yadırgarsın. bu kadar zaman beraberken,kıskanıyor diye bitirmek insanı yer bitirir ilerde :)

bebeğim zaten olmuş 3 yıl, bilmiyorum kaç yaşındasınız ama 20 li yaşların başı diye tahmin ediyorum. alışkanlık herşeyden beter hele bir de aşk varsa.. kıskançlık tehlikeli biliyorum ama ayrılıktan beter değil emin ol. bir dahaki ilişkinde bu kadar kıskanılmazsan çok fazla yadırgarsın. bu kadar zaman beraberken,kıskanıyor diye bitirmek insanı yer bitirir ilerde :)

ayy btanem ya aynen anlamışsın beni resmen evet 21 yaşındayım tatlım doğru söylüyosun ayrılıktan beter değildir ... ama ona msj atıcam belli şartlar koyucam .. bakalım nolcak :/

Şart koymalısın...
İzin almak yok bakkala, normal gündelik hayata devam etmek için.
Bakkala giderken bile haber vermeye gerek yok.
Yapmıcaksın etmiceksin demek yok filan tarzı bir kaç baskı önleyici kural :)
Kıskanılmayı severim !:( Umursanmamaktansa...

Back
X