- 27 Mayıs 2014
- 1.037
- 104
- 83
3 yillik evliyim esimle severek evlendik... disardan bakildiginda muhtesem bi evliligm var kime sorsaniz parmkla gosterir esimi.hamile kalana kadr bende oyle derdim esim bana asik gozu baskasini gormez onu 100 kadinin arasna koy gene donup bakmaz. Ta ki hamile kalana kadr. Hamileligm sikintli gecti ve bu surede esimle birlikte olmadik ben sasiriyordm esimin istememesine ama o bebek icin endiselendgi icin yanasmiodu sonuc bir gece uyandgmda onu salonda mastr. yaparken yakaladm birsy demedim uzatmadm hamileydm napsin dedm adam aldatmasindan iyidir ama ayni durumu ertesi gece bir kez daha yakalayinca kavgamz buyuk oldu. Boyle boyle aylar gecti suan bebegm dogdu ve 8 aylk sonuc mu esimi gene salonda ayni durmda yakaladm actm kapiyi baktm yuzne ve gidp yataga uyudm tek kelime etmedm.oysa ben ona asla basim agrio istemiom demedm ben yanindaykn ve yapabilcekken neydi bunun sebebi. Konsmsya calstm cevabimi evet yaptm ben hep yapiyorm zatn 10 gn once gene yaptm ve yapmayada devam etcm. Neden peki cirkn bi bayan oldugmu dusunmuyrm onu geride cevirmiyrm ilgiliym esimede ama neden benmle 1 aydir birlkte olmuyrda bunlari yapio. He bu arada ben bu 1 aydr birlkte olmak istedgmi bi kac kez dedim ve yorgn oldugnu istemedigni soyledi. Hanimlar kisacasi cok mutsuzum kendimi pislk cirkn ilgsz ve aldatilan bi kadin olark goruyrm.