- 25 Aralık 2014
- 8.468
- 28.312
- 748
- Konu Sahibi user0984569097
Priv hesap ne demek?
Kişi profilinde sadece tanıdıklari ekliyor. Bildiği tanıdığı kişileri benim bildiğim bu. Aile arkadaşlar falan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Priv hesap ne demek?
Vay beee... YaşlandımKişi profilinde sadece tanıdıklari ekliyor. Bildiği tanıdığı kişileri benim bildiğim bu. Aile arkadaşlar falan![]()
Okul açılsa ne olacak ki ? Zehir gibi gençler yaşadıkları hayatlara bak. Umarım sadece ergenlik düşüncesi olarak kalır bunlar.Bu ayın 8'inde açılıyor değil mi okullar?
Daha gençsiniz o yüzden onurlu yaşamak ne demek öğrenin. Aksi halde çok üzüleceksiniz.
Malesef ben de.Disariya kapalı instagram hesabidir diye dusundum. Private'i priv yapmislar herhalde ama bambaska bir sey de cikabilir. Bu nesli anlamiyorum ben.
Ece kim ayol olay neİşte dalga geçiyormus bizle yazıları tık tok videosunda okuyormuş bence denk gelen olursa kayda alıp şikayet edebilir yaptığı yasal değil siber suçlara bildirilebir yada gerçek bir dava açıp benim falanca sitede üye olup yazdığım yorumları site insanlara açık olsada kendi kanalinda benden izinsiz üstelik yorum yaparak yayınlıyor diyerek birşey çıkarılabilir para cezası alabilir kanalı kapatılabilir hakaretvari okuyorsa kendi üzerine açıklama yaparak alay ediyor küçük düşürüyor diyerek suç istina edilebilir üzerine .Bin türlü yolu var iyi bir avukatla
Biz kafamızı dinleriz diye düşündümOkul açılsa ne olacak ki ? Zehir gibi gençler yaşadıkları hayatlara bak. Umarım sadece ergenlik düşüncesi olarak kalır bunlar.
İçeride neler dönüyor acabaBugun de priv hesap çıktı başımıza. Bu gençlerin kaç tane hesapları var ki bir de privleri var hepsinin.
Ben de devam edemedim bu nedir yaBir yerde kim kime ne demis, nereye eklemis, kim kime yürümüş beynim yandigi için elendim![]()
İyi kötü reklamimizi yapan şahıs.Kendi fikirleri olmadığı için anca papağan gibi bizim yorumlari okuyan biriEce kim ayol olay ne
Küçük bi yerde yaşıyoruz demiş, Anadolu irfanı bu, nerde görsem tanırımKafamda iliski ağını oturttum cok tesekkurler.
Gossip Girl gibi herkes ayni cevre içinde takiliyor. Ece de Gossip Girl cikacak sonunda![]()
Normal dümdüz hesap sandığım hesabımın priv olduğunu öğrendim şuanKişi profilinde sadece tanıdıklari ekliyor. Bildiği tanıdığı kişileri benim bildiğim bu. Aile arkadaşlar falan![]()
Bende arastiriyordum priv hesap ney diyeNormal dümdüz hesap sandığım hesabımın priv olduğunu öğrendim şuan![]()
Kiz gossipin alası dönüyordur orada, deme oyleKüçük bi yerde yaşıyoruz demiş, Anadolu irfanı bu, nerde görsem tanırımBacım da gossip girl diyo hahahah, gossip girl nere bunlar nere kızzz xoxo
Yhaa yerim seni kendimi ultra premium platinium hissettim şuvan.Normal dümdüz hesap sandığım hesabımın priv olduğunu öğrendim şuan![]()