sizce bu aldatma mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ayın 8'inde açılıyor değil mi okullar?
Daha gençsiniz o yüzden onurlu yaşamak ne demek öğrenin. Aksi halde çok üzüleceksiniz.
Okul açılsa ne olacak ki ? Zehir gibi gençler yaşadıkları hayatlara bak. Umarım sadece ergenlik düşüncesi olarak kalır bunlar.

İşte dalga geçiyormus bizle yazıları tık tok videosunda okuyormuş bence denk gelen olursa kayda alıp şikayet edebilir yaptığı yasal değil siber suçlara bildirilebir yada gerçek bir dava açıp benim falanca sitede üye olup yazdığım yorumları site insanlara açık olsada kendi kanalinda benden izinsiz üstelik yorum yaparak yayınlıyor diyerek birşey çıkarılabilir para cezası alabilir kanalı kapatılabilir hakaretvari okuyorsa kendi üzerine açıklama yaparak alay ediyor küçük düşürüyor diyerek suç istina edilebilir üzerine .Bin türlü yolu var iyi bir avukatla
Ece kim ayol olay ne

Okul açılsa ne olacak ki ? Zehir gibi gençler yaşadıkları hayatlara bak. Umarım sadece ergenlik düşüncesi olarak kalır bunlar.
Biz kafamızı dinleriz diye düşündüm 🙄

Gençlik filan değil. Takılmış gidiyorlar, yapma etme diyene de hönkürüyorlar. Son iki vaka ortada.

Kafamda iliski ağını oturttum cok tesekkurler.

Gossip Girl gibi herkes ayni cevre içinde takiliyor. Ece de Gossip Girl cikacak sonunda :D
Küçük bi yerde yaşıyoruz demiş, Anadolu irfanı bu, nerde görsem tanırım😂 Bacım da gossip girl diyo hahahah, gossip girl nere bunlar nere kızzz xoxo

Anneniz babanız ne yapıyorsunuz kızım evladim derslerinize okulunuza odaklanın demiyor mu diyecektim tam ki son cümleyi gördüm.
Sizlere ne güzel örnek oluyorlar maşallah idol idol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X