sizce bu aldatmakmıdır? (arkadaşımın sorunu)

zuhaloktay

ben onun GÖKKUŞAĞI'yım :)
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
300
2
46
İstanbul
iyi geceler bayanlar;
size şimdi anlatacağım konu şu bir arkadaşım var ismi ebru yaklaşık 2 yıllık bir birlikteliğ var yalnız kendisi ist. yaşıyor sevgilisi izmirde 2-3 ayda bir görüşüyorlar oda bi kaç saat bişey neyse biz asıl mevzuya gelelim benim arkadaşım yeni bir işe başladı ve ordan biriri kendisiyle baya bi yakından ilgilenmiş ve bu durumda arkadaşımın çok hoşuna gitmiş çünkü diğer taraftan hiç bir şekilde ilgi görmüyor aksine tersleniyo aradığında telefon açılmaz neden açmadın die sorduğunda işim vardı sanane gibi cevaplar alır msn de konuşuyolarken msnden çıkar neden çıktın die aradığında arkadaşlarım geldi senle uğraşamam diye cevap alır ama ben ne kadar kızım bu böle olmaz desemde 2 yıldır bu ilişkiyi sürdüre bilmek için kendinden çok taviz verdi şimdide vicdan azabı çekiyorum diyo sevgilimi aldatıyomuşum gibi hissediyorum diyo bence aldatmıyor zaten ötekini aramasa kendi kendine ayrılsa haberi bile olmicak onun siz ne düşünüyorsunuz?

e o zaman ayrılsın,hem vicdanı rahatlar,hem de yeni çocuğa ayıp olmaz...bu aldatmakmıdır? teoride evet,pratikte hayır.

Ben olsam eski sevgiliden kendi kafamda bitirip ayrılırım ama ona sölemem ne ararım ne sorarım nede buluşmaya giderim yeni sevgilimle hayatıma devam ederim oda orada kendi kendini yesin dursun....Bana hakettiğim değeri kim veriyorsa ve kendimi kimin yanında daha iyi hissediyorsam kalbim kimin yanında daha hızlı çarpıyorsa onun yanında olurum.

Bence bu aldatmaktır ve aldatmanın hiç bir haklı gerekçesi olamaz. Sevgiliniz anlayışsız, ilgisiz, hatta daha bile kötüsü olabilir, o zaman yapacağınız şey ayrılmaktır ama o hala hayatınızdayken bir başkasının ilgisine kayıtsız kalmıyorsanız, hatta onun sizinle yakından ilgilenmesine izin veriyorsanız, aldatıyorsunuz demektir. Sevgilisi arkadaşınızla zaten ilgilenmiyormuş, böyle bir ilişkiyi sürdürmek için niye çabalıyor ki? Madem diğer çocuğun ilgisi de hoşuna gidiyor...

sonuçta onuda arıyorsa bu dönemde msnde flnda konuşuyolarsa bncede aldatmaktır..böyle bi insandan hazır ona uygun brini bulmuşken ayrılsın hem karşı tarafada ders olur..arkadaşın ayrılmak için neyi bekliyoo:31:

Çoktan bitmiş zaten olayları.
Aradığında artık bitti desin ve gerçek bir ilişkiye başlasın.
Çünkü ben ortada sevgili bir çift göremiyorum.
İnsan sadece msn telefon ve terslemelerle bir "ilişki" nereye kadar götürebilir ki?

bi erkek yapsa bunu hiç düşünmeden aldatmak der değil mi arkadaşın yada sen?

ee kendi yapınca neden sorguluyor kendini.bas baya aldatmak işte:56:

Arkadaşın kendisine boşu boşuna acı çektiriyor, neden ayrılmıyor kocası değil çocuğunun babası değil, kendisine böyle ters giden adama yallah diyemiyor mu?

bi erkek yapsa bunu hiç düşünmeden aldatmak der değil mi arkadaşın yada sen?

ee kendi yapınca neden sorguluyor kendini.bas baya aldatmak işte:56:

bunun aldatmak olduğunun oda farkında zaten o yüzden sıkıntı çekiyor ama bitirdi ilişkisini ve iş yerindeki insanın ilgisinide kesmesi konusunda kesin tavırlar sergiledi çünkü şimdilik bi ilişkinin sağlıklı olamayacağı düşüncesinde ve bana görede en doğrusunu yaptı hayırlısı demekten başka bişe kalmıyor artık.

Back
X