• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu aşk mı?

gamzeeee33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
10
0
86
35
İçel Mersin
Merhabalar, ben orta okul 1 de bi çocuğa sevdim suan üniversitedeyim onu aklımdan çıkaramadım bir de en yakın arkadaşımla çıktı ve arkadaşım biliyordu ne zaman bi aşk şarkısi dinlesem aklıma o geliyor bazen onu görüyorum kalbim ağzımdan cikacakmis gubi oluyor hep agliyorum o aklima geldikce sizce aşıkmiyim yoksa sadece bi takıntı mi?

Merhaba canim bende senden iki yas büyüktüm bu duyguyu yasadigimda hani insanin karninda kelebekler ucusurya hayat durur birtek onunla senin icin döner ya o olmadan nefes alamazsin o olmadan asla yasayamayacagini zanneder insan hatta söyle diyordum bir kuşu vardi o onu cok severdi keske o kus olsaydimda onun yaninda olsaydim bütün ömrümü onun kafesinde avuclarinda gecirseydim derdim gece gündüz aglardim yemek yerken bile hickiriklarimi tutamayip mutfaga gidip hickira hickira aglardim onu göremedim diye hastalandim tam üc yil sürekli meniere ataklari gecirdim simdi evliyim kocamida cok seviyorm o yasadigim sey ask miydi kara sevdami bilmiyorum ama bu duygu kolay kolay kimseye nasip olmaz diye düsünüyorum simdi mutluyum cok sukur cocuklarimida esimide cok seviyorm.merak etme hayat devam ediyo

Herkesin ask tanimi farklidir. Bana gore bu ask degil. Ulasamadigin birini takinti haline getirmissin. Eger duygusal bosluktaysan iyicene gozunde buyutmussun bu kisiyi.

Bana haddini asan sureli platonik duygular ask degil, takinti geliyor.

Son düzenleme:
Merhaba canim bende senden iki yas büyüktüm bu duyguyu yasadigimda hani insanin karninda kelebekler ucusurya hayat durur birtek onunla senin icin döner ya o olmadan nefes alamazsin o olmadan asla yasayamayacagini zanneder insan hatta söyle diyordum bir kuşu vardi o onu cok severdi keske o kus olsaydimda onun yaninda olsaydim bütün ömrümü onun kafesinde avuclarinda gecirseydim derdim gece gündüz aglardim yemek yerken bile hickiriklarimi tutamayip mutfaga gidip hickira hickira aglardim onu göremedim diye hastalandim tam üc yil sürekli meniere ataklari gecirdim simdi evliyim kocamida cok seviyorm o yasadigim sey ask miydi kara sevdami bilmiyorum ama bu duygu kolay kolay kimseye nasip olmaz diye düsünüyorum simdi mutluyum cok sukur cocuklarimida esimide cok seviyorm.merak etme hayat devam ediyo

Ne güzel inşallah ben de o günleri görür simdiki yasadiklarimi unuturum diye umuyorum allah daha cok mutluluk versin :)

Herkesin ask tanimi farklidir. Bana gore bu ask degil. Ulasamadigin birini takinti haline getirmissin. Eger duygusal bosluktaysan iyicene gozunde buyutmussun bu kisiyi.

Bana haddini asan sureli platonik duygular ask degil, takinti geliyor.

Dogru soyluyorsunuz yaşım geregi bu yasadiklarimin basit oldugunu düşünüyorum ama bazen gerçekten dayanamıyorum

Canim resmen takıntı başkası senin kalbini calinca ne kadar komik diceksin yada iyiki yasamisim ama smdi hayatim daha güzel belki onla olsaydim bu kadar mutlu olmazdim diceksn

Back
X