Sizce bu ayıp mı?

elusns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
25
8
1
25
Görücü usulü biriyle tanıştım.altı yedi ay oldu
Amcaoğlunun nişanına davet ettiler beni.Ama annem uzakta.tek başıma da gidip tüm aileyle tek başıma tanışmayı da istemiyorum açıkçası.ve aramızda söz nişan hiçbir şey de yok.birkaç ay sonra olacak.sadece aileler tanıştı

Kibarca gelemeyeceğimi söylemem ayıp olur mu sizce.

Son düzenleme:
Amcaoğlunun nişanına davet ettiler beni.Ama annem uzakta.tek başıma da gidip tüm aileyle tek başıma tanışmayı da istemiyorum açıkçası.ve aramızda söz nişan hiçbir şey de yok.birkaç ay sonra olacak.(Ve muhafazakar ailelerimiz)

Bence ayıp olmaz. Sonuçta nişanlın değil bişeyin değil. Eğer o da sizin gibi düşünüyorsa anlayışla karşılar.

7 aydır ilişki dinamiğiniz oturmadı mı hala
Görücü usulü tanışmışsınız hiç söz nişan hiç konuşmuyor musunuz aylardır

Belki önce seni ailesiyle tanıştırmak istemiştir
Ama düğün bunun için iyi bir seçenek olmayabilir

O gun icin baska bir planin oldugunu (sehir disindan kuzenim gelecek, benim baska bir arkadasimin kinasi var vs) seklinde gelemeyecegini soyleyebilirsin

7 aydır ilişki dinamiğiniz oturmadı mı hala
Görücü usulü tanışmışsınız hiç söz nişan hiç konuşmuyor musunuz aylardır

Belki önce seni ailesiyle tanıştırmak istemiştir
Ama düğün bunun için iyi bir seçenek olmayabilir
Aileler tanıştılar ama zorunlu bir sebepten kaynaklı nişan vs için yeni yeni konuşacağız

Amcaoğlunun nişanına davet ettiler beni.Ama annem uzakta.tek başıma da gidip tüm aileyle tek başıma tanışmayı da istemiyorum açıkçası.ve aramızda söz nişan hiçbir şey de yok.birkaç ay sonra olacak.(Ve muhafazakar ailelerimiz)

İncelik olsun diye çağırmışlardır zaten, tek gitmeniz doğru olmaz.

görücü demek usule uygun demek
görücü usulü tanıştiysaniz usule uygun devam edin, aileler tanismadan yüzük vs takilmadan gitmeyin.
he ben olsam giderdim, sormazdim bile:) ama sizin durum farkli. Uygun degil.
bugun gidersiniz cok candan karşılarlar yarin ilk kavgada "sen de merakliydin, daha ortada birsey yokken geldin dugunlere evlere, kendini kakaladin" benzeri bir tepki duyman mümkün

Amcaoğlunun nişanına davet ettiler beni.Ama annem uzakta.tek başıma da gidip tüm aileyle tek başıma tanışmayı da istemiyorum açıkçası.ve aramızda söz nişan hiçbir şey de yok.birkaç ay sonra olacak.sadece aileler tanıştı

Ben de gitmezdim. Hele bismillah.

Görücü usulü değil kimse aracı olmadan flört ederek bile sevgili olsanız henüz nişan düğün vb organizasyonlara katılmanız için erken, kaldı ki madem ortada görücü usülü bir durum var demek ki aile gelenekçi ve bazı sınırları var, kendileri o sınırları korurken sizden aksi bir davranış beklemeleri yanlış.

Açıkça söyleyin ve gitmeyin.

Olmaz. Doğru olan senin yaptığın.

Nisanli olsaydiniz okey ama sevgiliyken yapmazdim yapmadimda ben nisanliyken esimin amcasinin kizinin dügününe kinasina katilmistim ama isteme nisan olmustu bizim. Aile de kaynasmisti zaten. Herseyi her an kabul etme bence. Eger böyle niyeti varsa ailenden izin istesin😆 benim esim nisanliyken bile önce gelir babamdan izin isterdi 😍 bu cok kiymetliydi benim icin.

Çok saçma, sizi takdim edecekler sanırım

Gitmeyin bence. Ben olsam gitmem. Ortada bir şey yok ki. Görücü usulüne gerek yok, sevgili olsanız bile gitmeniz doğru değil.

Gitmeyin zaten. Şimdiden böyle içli dışlı olmak iyi değil.

Back
X