Bence ayıp olmaz. Sonuçta nişanlın değil bişeyin değil. Eğer o da sizin gibi düşünüyorsa anlayışla karşılar.Görücü usulü biriyle tanıştım.altı yedi ay oldu
Amcaoğlunun nişanına davet ettiler beni.Ama annem uzakta.tek başıma da gidip tüm aileyle tek başıma tanışmayı da istemiyorum açıkçası.ve aramızda söz nişan hiçbir şey de yok.birkaç ay sonra olacak.(Ve muhafazakar ailelerimiz)
Kibarca gelemeyeceğimi söylemem ayıp olur mu sizce.
Çok mantıklı keşke öyle yapsaydımO gun icin baska bir planin oldugunu (sehir disindan kuzenim gelecek, benim baska bir arkadasimin kinasi var vs) seklinde gelemeyecegini soyleyebilirsin
Aileler tanıştılar ama zorunlu bir sebepten kaynaklı nişan vs için yeni yeni konuşacağız7 aydır ilişki dinamiğiniz oturmadı mı hala
Görücü usulü tanışmışsınız hiç söz nişan hiç konuşmuyor musunuz aylardır
Belki önce seni ailesiyle tanıştırmak istemiştir
Ama düğün bunun için iyi bir seçenek olmayabilir
İncelik olsun diye çağırmışlardır zaten, tek gitmeniz doğru olmaz.Görücü usulü biriyle tanıştım.altı yedi ay oldu
Amcaoğlunun nişanına davet ettiler beni.Ama annem uzakta.tek başıma da gidip tüm aileyle tek başıma tanışmayı da istemiyorum açıkçası.ve aramızda söz nişan hiçbir şey de yok.birkaç ay sonra olacak.(Ve muhafazakar ailelerimiz)
Ben de gitmezdim. Hele bismillah.Görücü usulü biriyle tanıştım.altı yedi ay oldu
Amcaoğlunun nişanına davet ettiler beni.Ama annem uzakta.tek başıma da gidip tüm aileyle tek başıma tanışmayı da istemiyorum açıkçası.ve aramızda söz nişan hiçbir şey de yok.birkaç ay sonra olacak.sadece aileler tanıştı
Olmaz. Doğru olan senin yaptığın.Görücü usulü biriyle tanıştım.altı yedi ay oldu
Amcaoğlunun nişanına davet ettiler beni.Ama annem uzakta.tek başıma da gidip tüm aileyle tek başıma tanışmayı da istemiyorum açıkçası.ve aramızda söz nişan hiçbir şey de yok.birkaç ay sonra olacak.sadece aileler tanıştı
Nisanli olsaydiniz okey ama sevgiliyken yapmazdim yapmadimda ben nisanliyken esimin amcasinin kizinin dügününe kinasina katilmistim ama isteme nisan olmustu bizim. Aile de kaynasmisti zaten. Herseyi her an kabul etme bence. Eger böyle niyeti varsa ailenden izin istesinGörücü usulü biriyle tanıştım.altı yedi ay oldu
Çok saçma, sizi takdim edecekler sanırımGörücü usulü biriyle tanıştım.altı yedi ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?