bahaneni merak ettim acıkcası:)ah bendede öyle kabiliyetler olsaydı keske.ya bişeyler hiisediyor gibi duruyor. ancak şunu unutma işyerinde yaşanan ilşkiler tehlikeli sonuçlar doğurabilir. biliyorsun ilişkilerin başladığı gün ki gibi kamama ihtimalleri var yani aranızda bir sorun olduğunda aynı işyerinde olmak sorun olabilir. ama illaki soruna cevap vermme gerekiyorsa hoşlanıyor. bişey yapmayıp bekleyebilirsin. yada bi şekilde işyeri dışında vakit geçirebilirsin. kahve içmek bi kafede oturmak gibi. bunu da bi bahaneyle yapsan iyi olur.....bahane de yazabilirim istersen:)
sana söyleyecek söz bulamıyorum ya harikasın.bende denicem.sonucu da sana yazıcam.bu konudaki en iyi taktik iddiaya girmektir. mesela işle ilgili bi konuda, bir şarkının sözlerinde . idda konusu önemli değil yenilmeyi de göze al. sonra kahvesine de. yada ona bi iki saniyelik zaman tanı nesine diye ona sor. sonrası gelir.... denenmiştir:)
evet canım cok güzel birsey.benimde cok hosuma gidiyor.sadece o degil bütün calısanlar öyle.cok sanslıyım.allah herkesi böyle ortamlara düşürsün inş.isyerinde biri seni dusunup ne yiyorsa paylasiyor
ne kadar guzel bunun kiymetini bil bence
bana birisi boyle bisey yapsa ohoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?