Sizce bu dost dediğim kişi bana gerçekten değer veriyor mu ?

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
108
30
en yakınım dediğim arkadaşım aşırı kendini düşünüyor.herşeyi kendine bağlıyor yani . 10 senedir filan arkadaşız ama bu sene çok soğudum ondan . bunun nedeni de o . sabah mesaj attım işte yarın size geliyim otururuz diye(normalde şehiir dışında okuyor ) yok işim var fln dedi neyse tmm dedim akşamında mesaj attı işte işin yoksa yarın şuraya gidelim mi diye( alışveriş yapıcakmış kendisi) bende olmaz hastayım dedim ki gerçekten nezle olmuşum öğleden sonra çok kötü oldum. oda inanmadı haliyle heralde .ama ona hiç yalan söylemedim şimdiye kadar.tek bir yalanda sunamaz önüme . oda bir iki mırın kırın etti tamam bende x arkadaşımla giderim dedi . bende sevindim tek gitmemene dedim bugünde derse gidicektim(öğlene kadar ders sadece bugünlük ) halim yoktu nezleyim diye doktora gittim rapor filan aldım . akşam da yelize(arkadaşım) naptın bugün nasıldı günün filan dedim yok işte sevgilisine hediye almış onları anlattı bir nasılsın demedi . nasıl ağrıma gitti . kesin yalan söylediğimi düşünüyor ama 10 sene de tek bir yalanım olmadı kendisine . bir de yeliz hep kendini haklı görür . kiminle olursa olsun o hep haklı onun için . benim d.günüm de ist.daydı işte sadece iyi ki doğdun canımlı bir mesaj attı . meğerse o gün sevgilisiyle geziyormuş bir gün sonra sevgilisiyle neler yaptığını anlattı ama o zaman kırıldığımı belli ettim yani . yine de kendini haklı görüp kendini savunuyordu .ah yelizz ahh

bazı insanlar sevgilisi olunca gözleri başka kimseyi görmüyorlar sanırsam arkadaşınızda öyle

Aynini bende yeliz dye bir arkadasimla yasadim artik gorusmuyorum ve iyiki de gorusmuyorum. Ve ayni sebepten bizimde sikintimiz oldu kendsyle..

bazı insanlar sevgilisi olunca gözleri başka kimseyi görmüyorlar sanırsam arkadaşınızda öyle
öyle ama 10 sene de bana çok değer verdiğine emindim ama bir garipleşti üzülüyorum diyorum kırılıyorum diyorum bazen iki gün sonra hiç bişey olmamış gibi davranıyor.
Aynini bende yeliz dye bir arkadasimla yasadim artik gorusmuyorum ve iyiki de gorusmuyorum. Ve ayni sebepten bizimde sikintimiz oldu kendsyle..
yelizler de var bişey galiba

Kendisiyle çok ilgili olan insanları sevemiyorum. Böyle insanların iyi bir dost olabileceğine d inanmıyorum açıkçası. Çünkü hiç dinlemiyorlar böyle tipler, hep konuşuyorlar.

zipzip nerelerde?
yaşlar kaç sorması bana kaldı ?
yetişkin bir birey olsaydın böyle kendini düşünen menfaatçi kişilerle dostluk kurmazdın.

zipzip nerelerde?
yaşlar kaç sorması bana kaldı ?
yetişkin bir birey olsaydın böyle kendini düşünen menfaatçi kişilerle dostluk kurmazdın.
21 :) menfaatçi değil ama özellikle son 1 sene de acayip değişmeye başladı durumunun farkında bile değil

Kendisiyle çok ilgili olan insanları sevemiyorum. Böyle insanların iyi bir dost olabileceğine d inanmıyorum açıkçası. Çünkü hiç dinlemiyorlar böyle tipler, hep konuşuyorlar.
kırılmakta haksız mıyım haklı mıyım?
Bence haklısın.

21 :) menfaatçi değil ama özellikle son 1 sene de acayip değişmeye başladı durumunun farkında bile değil
arkadaş olmazsa ölmezsin bak ciddiyim hayata bir kez girip ana baba eş çocuk bile değil arkadaşın kahrını çekmek bence çok gereksiz..

arkadaş olmazsa ölmezsin bak ciddiyim hayata bir kez girip ana baba eş çocuk bile değil arkadaşın kahrını çekmek bence çok gereksiz..
çok samimi konuşuyoruz ama baya bir ara verdim o kadar buluşmuyoruz burada bile olsa. herşeyi anlatamıyorum ona öyle . eskiye oranla baya fark var zaten. oda hissediyordur heralde

Bakın,bence nasılsın diye sormaması sizi üzmemeli.Çünkü insanlar böyledir,işlerine geldiği kadar herkes dosttur,kendi dertlerini falan anlatırlar ama siz nasılsınız akıllarına gelmez,gerçekten böyle,istisnalar var ama ,geneli böyle artık.
Yani arkadaşınızla gezin,eğlenin,sohbet edin,ama siz de çok fazla üstüne düşmeyin bence.

Aramazsa arama, sormazsa sorma. Gerisini kendisi düşünsün. Sen kendi yoluna bak. Yaşın daha küçük. Eminim karşına gerçek dostlar çıkacaktır. Çok takılma.

doğru söylüyorsunuz zaten kızdım gece aklıma gelmedi demez mi hastalığın iyi tamam ded,m kestirip attım umrum olmaz bir daha kendisi regl olunca bile geçmiş olsun diyen bir insanım.değerimi bilmemesi artık umrumda değil sanırım zaman içerisinde arkadaşı kalmayınca anlar beni

Aramazsa arama, sormazsa sorma. Gerisini kendisi düşünsün. Sen kendi yoluna bak. Yaşın daha küçük. Eminim karşına gerçek dostlar çıkacaktır. Çok takılma.
10 yıllık arkadaş olunca başta üzüyor ama şimdi rahatım önemsemiyorum o kadar dün geceden sonra. birde kavga ettik başka bir olay daha oldu . kızdım baya ki normalde hiç kızan biri değilim oda şaşırdı geri adım attı zaten

doğru söylüyorsunuz zaten kızdım gece aklıma gelmedi demez mi hastalığın iyi tamam ded,m kestirip attım umrum olmaz bir daha kendisi regl olunca bile geçmiş olsun diyen bir insanım.değerimi bilmemesi artık umrumda değil sanırım zaman içerisinde arkadaşı kalmayınca anlar beni

10 yıllık arkadaş olunca başta üzüyor ama şimdi rahatım önemsemiyorum o kadar dün geceden sonra. birde kavga ettik başka bir olay daha oldu . kızdım baya ki normalde hiç kızan biri değilim oda şaşırdı geri adım attı zaten

Inanmamistir yada unutmustur o an.bu kadar kirilgan olmayin,cok kirilirsiniz.herkes dusunceli olamiyor maalesef...10 yillik arkadasligi bitirecek bir sey goremiyorum ben.arkadaslikta karsi tarafa hata yapma kredisi olmali diye dusunuyorum.

Inanmamistir yada unutmustur o an.bu kadar kirilgan olmayin,cok kirilirsiniz.herkes dusunceli olamiyor maalesef...10 yillik arkadasligi bitirecek bir sey goremiyorum ben.arkadaslikta karsi tarafa hata yapma kredisi olmali diye dusunuyorum.
zaten bu en küçük şey . dün gece başka bir konudan tartıştık . mesajlaşırken sevgilisinden dert yanıyordu bende onu oanlamaya çalış gibilerinden bir şeyler söyledim oda 'neyse pek bilmiyorsun zaten o yüzden fikir yürütme boşver saol yinede demiş ' bende açtım ağzımı yumdum gözümü açıkcası oda şaşırdı normalde çok uysal biriyim ama doldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…