öyle ama 10 sene de bana çok değer verdiğine emindim ama bir garipleşti üzülüyorum diyorum kırılıyorum diyorum bazen iki gün sonra hiç bişey olmamış gibi davranıyor.bazı insanlar sevgilisi olunca gözleri başka kimseyi görmüyorlar sanırsam arkadaşınızda öyle
yelizler de var bişey galibaAynini bende yeliz dye bir arkadasimla yasadim artik gorusmuyorum ve iyiki de gorusmuyorum. Ve ayni sebepten bizimde sikintimiz oldu kendsyle..
kırılmakta haksız mıyım haklı mıyım?Kendisiyle çok ilgili olan insanları sevemiyorum. Böyle insanların iyi bir dost olabileceğine d inanmıyorum açıkçası. Çünkü hiç dinlemiyorlar böyle tipler, hep konuşuyorlar.
21 :) menfaatçi değil ama özellikle son 1 sene de acayip değişmeye başladı durumunun farkında bile değilzipzip nerelerde?
yaşlar kaç sorması bana kaldı ?
yetişkin bir birey olsaydın böyle kendini düşünen menfaatçi kişilerle dostluk kurmazdın.
Bence haklısın.kırılmakta haksız mıyım haklı mıyım?
arkadaş olmazsa ölmezsin bak ciddiyim hayata bir kez girip ana baba eş çocuk bile değil arkadaşın kahrını çekmek bence çok gereksiz..21 :) menfaatçi değil ama özellikle son 1 sene de acayip değişmeye başladı durumunun farkında bile değil
çok samimi konuşuyoruz ama baya bir ara verdim o kadar buluşmuyoruz burada bile olsa. herşeyi anlatamıyorum ona öyle . eskiye oranla baya fark var zaten. oda hissediyordur heraldearkadaş olmazsa ölmezsin bak ciddiyim hayata bir kez girip ana baba eş çocuk bile değil arkadaşın kahrını çekmek bence çok gereksiz..
doğru söylüyorsunuz zaten kızdım gece aklıma gelmedi demez mi hastalığın iyi tamam ded,m kestirip attım umrum olmaz bir daha kendisi regl olunca bile geçmiş olsun diyen bir insanım.değerimi bilmemesi artık umrumda değil sanırım zaman içerisinde arkadaşı kalmayınca anlar beniBakın,bence nasılsın diye sormaması sizi üzmemeli.Çünkü insanlar böyledir,işlerine geldiği kadar herkes dosttur,kendi dertlerini falan anlatırlar ama siz nasılsınız akıllarına gelmez,gerçekten böyle,istisnalar var ama ,geneli böyle artık.
Yani arkadaşınızla gezin,eğlenin,sohbet edin,ama siz de çok fazla üstüne düşmeyin bence.
10 yıllık arkadaş olunca başta üzüyor ama şimdi rahatım önemsemiyorum o kadar dün geceden sonra. birde kavga ettik başka bir olay daha oldu . kızdım baya ki normalde hiç kızan biri değilim oda şaşırdı geri adım attı zatenAramazsa arama, sormazsa sorma. Gerisini kendisi düşünsün. Sen kendi yoluna bak. Yaşın daha küçük. Eminim karşına gerçek dostlar çıkacaktır. Çok takılma.
doğru söylüyorsunuz zaten kızdım gece aklıma gelmedi demez mi hastalığın iyi tamam ded,m kestirip attım umrum olmaz bir daha kendisi regl olunca bile geçmiş olsun diyen bir insanım.değerimi bilmemesi artık umrumda değil sanırım zaman içerisinde arkadaşı kalmayınca anlar beniBakın,bence nasılsın diye sormaması sizi üzmemeli.Çünkü insanlar böyledir,işlerine geldiği kadar herkes dosttur,kendi dertlerini falan anlatırlar ama siz nasılsınız akıllarına gelmez,gerçekten böyle,istisnalar var ama ,geneli böyle artık.
Yani arkadaşınızla gezin,eğlenin,sohbet edin,ama siz de çok fazla üstüne düşmeyin bence.
10 yıllık arkadaş olunca başta üzüyor ama şimdi rahatım önemsemiyorum o kadar dün geceden sonra. birde kavga ettik başka bir olay daha oldu . kızdım baya ki normalde hiç kızan biri değilim oda şaşırdı geri adım attı zatenAramazsa arama, sormazsa sorma. Gerisini kendisi düşünsün. Sen kendi yoluna bak. Yaşın daha küçük. Eminim karşına gerçek dostlar çıkacaktır. Çok takılma.
zaten bu en küçük şey . dün gece başka bir konudan tartıştık . mesajlaşırken sevgilisinden dert yanıyordu bende onu oanlamaya çalış gibilerinden bir şeyler söyledim oda 'neyse pek bilmiyorsun zaten o yüzden fikir yürütme boşver saol yinede demiş ' bende açtım ağzımı yumdum gözümü açıkcası oda şaşırdı normalde çok uysal biriyim ama doldum iyiceInanmamistir yada unutmustur o an.bu kadar kirilgan olmayin,cok kirilirsiniz.herkes dusunceli olamiyor maalesef...10 yillik arkadasligi bitirecek bir sey goremiyorum ben.arkadaslikta karsi tarafa hata yapma kredisi olmali diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?