sizce bu dostlukmu

etui

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
45
1
46
Adana
merhaba arkadaslar size dost diye tanidim birinden bahs edecem bundan 1 yil once basqa bi sehirde yasiyoduk benim esimin is yerinden arkadasi vardi ve bu arkadasinda esi burdayi ben bu zaman hamileydim 2 aylik bir gun esim bana arkadasimin eside hamile seninle doktora gidebilirmi dil bilmiyo bende tamam dedim o gun konusduk neyse bunla doktora falan gittik ve gun gecdikce o bize geliyo gezmeye gidiyorduk sonra bebislerimiz oldu ama yine konusuyoduk ve ben koye gittim sonra oda koye geldi ve bizim koylerimiz ayni bu zaman yine gorusuyoduq sonra o yine esinin yanina sehire dondu ve o giden gitti ne aramak ne skype da konusmak yoo ve 2 ay sonra bende esimin yanina geldim ama hic konusmuyoruz yine esiyle kocam bi yerde calisiyorlar benim adimi bile silmis skypdan simdi cok sinirleniyorum dusundukce sanki is olanda ben dostum simdi isi yokya hic saymiyo sizce ben onu arayimmi yoksa bende onnun gibi olayim???

bence neden öyle yaptığını sor, git konuş belki söyleyemediği kırıldığı bir nokta olmuştur tatmin edici bir cevap almazsanız arkadaşlığınıza siz de mesafe koyarsınız

bence neden öyle yaptığını sor, git konuş belki söyleyemediği kırıldığı bir nokta olmuştur tatmin edici bir cevap almazsanız arkadaşlığınıza siz de mesafe koyarsınız

tesekur ederim cevapladigin icin ne bileyim 8 aydi konusmuyoruz simdi arasam bir az qarip olur ehh bosuna biraktim dunya kucuk elbet bir gun karsilasacagik

tesekur ederim cevapladigin icin ne bileyim 8 aydi konusmuyoruz simdi arasam bir az qarip olur ehh bosuna biraktim dunya kucuk elbet bir gun karsilasacagik

hayat böyle; yeni insanlar tanıyoruz hayatımıza gelenler ve gidenler oluyor, kimileri menfaat için kimileri gerçek bir dostlukla hayatımızda oluyor. Bazen yol vermek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…