sizce bu durum nedir ne yapmaya çalışıyor ?

İsin en garip yani ne peki ben evliyim.ve ilk günden biliniyor. Ben normal davranıyorum ama o kız varken ya da yokken hala aynı şekilde devam ediyor
Yuhhh. Bacim o sana ne yahu? Oha. Konuyu açmaya usenmemis bir de.
Malum konudan sonra herkes bir karşı cinsle göz göze gelse bende gözü var der oldu.

Eminim gözü falan yoktur, bakışı öyledir belki. Bizim bir arkadaş da böyle derdi şu bana bakıyor falan adamı da tanımazdım. Sonradan adamla samimi oldum ve asla ama asla öyle biri değil, o şekilde bakmadığına da eminim. Çok saçma değil mi bakıştan bir şeyler çıkarmak?

Mered... de arkadaşım benden hoşlanıyor mu diye safça konu açtı başkasından hamile çıktı
Sizde bana işyerinden biri bakıyor deyip evli çıktınız
Çok safsınız gerçekten gözünüzü iyi açın kurtlar sofrasına meze olmayın 😂
Bizleri cebinizden çıkarırsınız aman düşman başına sizin gibiler

Hiç bulaşmayın bence böyle bakışmalar imalar falan ortada bir çaba yok size karşı, üstelik üçüncü bir kişi de varmış. Belki de diğer kızı kıskandırmak içindir hepsi. Vakit kaybı 😁

Arkadaşlar merhaba benim aynı yerde çalıştığım birisi var sürekli bana bakıyor bir bahane ile odama geliyor uzun uzun bakıyor gözümün içine ben konuşurken dudaklarıma bakıyor sürekli bana bir espri yapma halinde sonradan öğrendim eski sevgilisi de aynı yerde kız bana yaptıklarının farkında geçen dışarı çıktı konuştular hemen içeri girince benim gördüğümü gorunce sonra bi bahane ile o kişi yine o geldi bakti biseyler söyledi gitti .ve eski sevgilisi ile aynı ortamda sanki arkadaş gibi takiliyorlar ama kiz benim farkımda aynı ortamda bile kızla bana espri yapıyor sizce bu durum nedir ne yapmaya çalışıyor .
Siz evli misiniz?Diğer yorumlarda öyle birşey gördüm.
Adam bildiğiniz size yürüyor bence mesafe koyun.
Yarın birgün bu durum başınıza bela olur.Kız bişeyler de veya bir laf çıkar.Eşinizle aranız bozulur.Adam bildiğiniz size yürümeye çalışıyor.
Umarım bu durum sizin hoşunuza gitmiyordur ben yanılıyorumdur.
Ayrıca ana konuya bunu ekleyin.

Son düzenleme:
Siz evli misiniz?Diğer yorumlarda öyle birşey gördüm.
Adam bildiğiniz size yürüyor bence mesafe koyun.
Yarın birgün bu durum başınıza bela olur.Kız bişeyler de veya bir laf çıkar.Eşinizle aranız bozulur.Adam bildiğiniz size yürümeye çalışıyor.
Ayrıca ana konuya bunu ekleyin.
yürüme nerde burda? ortada hiçbir şey yok. Espri yapmak, bakışmak dünyanın en sıradan hareketleri. Adam bu arkadaşın kendi kendine böyle gelin güvey olduğunu öğrense şaşkınlıktan küçük dilini yutardı muhtemelen.

yürüme nerde burda? ortada hiçbir şey yok. Espri yapmak, bakışmak dünyanın en sıradan hareketleri. Adam bu arkadaşın kendi kendine böyle gelin güvey olduğunu öğrense şaşkınlıktan küçük dilini yutardı muhtemelen.
Yapmayın ya hepimiz bu durumları biliyoruz yaklaşmaya çalışıyor işte flört hesabı.Uzun uzun bakmalar falan
Mesafe şimdiden koyulmazsa pas verdin gibi anlayacak karşı

Yapmayın ya hepimiz bu durumları biliyoruz yaklaşmaya çalışıyor işte flört hesabı.Uzun uzun bakmalar falan
insanlar birini beğenince karşıdakinin her hareketini abartıyor ve kendine yoruyor. Burda bu şekilde bin tane konu okuduk. Bu arkadaş da ya hababam sınıfı hürrem tadında bir karakter ya da adamı kendi beğendiği için kafasında kuruyor.

Yürümek dediğiniz şey somut eylemdir. Yürüyecek napmış mesela? Date’e mi davet etmiş? Kadına iltifatlar edip baştan çıkarmaya mı çalışmış? Hele hele adamın eski sevgilisinin naptını hiç anlamadım. Kadın beni kıskanıyora getirmiş ama kadının yaptığı hiçbir şey yok

insanlar birini beğenince karşıdakinin her hareketini abartıyor ve kendine yoruyor. Burda bu şekilde bin tane konu okuduk. Bu arkadaş da ya hababam sınıfı hürrem tadında bir karakter ya da adamı kendi beğendiği için kafasında kuruyor.

Yürümek dediğiniz şey somut eylemdir. Yürüyecek napmış mesela? Date’e mi davet etmiş? Kadına iltifatlar edip baştan çıkarmaya mı çalışmış? Hele hele adamın eski sevgilisinin naptını hiç anlamadım. Kadın beni kıskanıyora getirmiş ama kadının yaptığı hiçbir şey yok
Bu yapılanlar flört tarzında şeyler.
Konu sahibi beğenmiş beğenmemiş o ayrı konu ama uzun uzun bakmalar sürekli ona espiriler söylediği diğer şeyler flört dönemi şeyleri.Benim karşı cinsten arkadaşlarım niye yapmıyo bunları.

Back
X