Internette tanisilir ama gercekte tanidiginiz birkac ortak arkadasiniz zaten vardir. 4 sene surekli net uzerinden konusulur arada bir kac defa gorusulur, romantik sarkilar, siirler vs bir sekilde gonlunuz alinir ancak bu durumun adi ne "arkadas"tir ne de "sevgili". Birgun gelir onun eski sevgilisinden onu dinlersiniz teselli edersiniz ancak onu sevmeye devam edersiniz.4 senenin sonunda son gorusmenizde size bunun bir "son" oldugnu bile soylemez. Daha sonra ki tum aramalariniz, msjlariniz gormezden gelinir. Ortak bir arkadasiniz sizin onu sevdiginizi bile bile onunla sevgili olur onu da dinler bir yandan iliskilerinin detayini ogrenirken diger yandan kendinizi kahredersiniz. Size soruyorum sizce bu adam ve bu bayanin durumu nedir? Ask mi , bagimlilik mi ne tur bir iliskidir bu isimlendirin lutfen. Cunku ben bir isim bulamadim.
Internette tanisilir ama gercekte tanidiginiz birkac ortak arkadasiniz zaten vardir. 4 sene surekli net uzerinden konusulur arada bir kac defa gorusulur, romantik sarkilar, siirler vs bir sekilde gonlunuz alinir ancak bu durumun adi ne "arkadas"tir ne de "sevgili". Birgun gelir onun eski sevgilisinden onu dinlersiniz teselli edersiniz ancak onu sevmeye devam edersiniz.4 senenin sonunda son gorusmenizde size bunun bir "son" oldugnu bile soylemez. Daha sonra ki tum aramalariniz, msjlariniz gormezden gelinir. Ortak bir arkadasiniz sizin onu sevdiginizi bile bile onunla sevgili olur onu da dinler bir yandan iliskilerinin detayini ogrenirken diger yandan kendinizi kahredersiniz. Size soruyorum sizce bu adam ve bu bayanin durumu nedir? Ask mi , bagimlilik mi ne tur bir iliskidir bu isimlendirin lutfen. Cunku ben bir isim bulamadim.
canım şimdi senın bır arkadaşın bu cocuklamı çıkyıordu sende onu sevıyordun öylemi sonra 4 sene siz konustukdan sonra o umursamadı ve baskasıyla çıktı cıktıgı kızda senın arkadaşın??Eski sevgilisi bizim konustugumuzu bildigi icin gelip yaklasti bana. Ben mesafeli olsam da gelip anlatirdi kendisi. Ektigini bicen kim ben bu kismi anlamadim affiniza siginarak soruyorum
Çarpık İlişkidir..
Uzak Durulması, Muhatap Olunmaması Gereken İnsanlardır..
Ayrıca Bunları Çok Kafaya Takmamak Gerekir..
Herkes Kalitesini Belli Etmiş..
Artık Ötesi Berisi Yok Bu İşin..
Sevgiler..
Canım senın cevrende nasıl ınsanlar var oyle ya...
Biri eski sevgilisi ile konustugunu ogrenıp sana yaklasıp eskı asklarını anlatıyor
Diğeri senle konusurken buyuk ıhtımal arkadasınla da takılıyor onu dusurunce senle konusmayı kesıyor (nacizane fıkrımdır)
Diğer bide kız arkadaş durumu var senin sevdiğini bile bile çocukla çıkıyor birde gelip sana anlatıyor...
Benden sana arkadaş tavsiyesi ki şimdiye kadar arkadaşımın hoslandıgı cocuktan hoşlanabılcek kadar gozu kararmıs fakat asla onunla cıkmayacak arkadasına bunu yapmayacak kadar gurur yapıp hoslandıgı cocugu red etmıs bır arkadasın tavsıyesı GİT VE KENDİNE YENİ BİR ÇEVRE EDİN...
İnsanlar yakın çevresindeki kişilerden hoşlanabilir. A, B'yi seviyordur; B ise C'den hoşlanıyordur, C ise B'ye boş değildir ve B'nin en yakın arkadaşı da A'yı seviyordur vs. gibi... Ben de öğrenciyken böyle bir durum yaşadım ama arkadaşlığımızın bozulmasını istemediğim için sadece arkadaşlık düzeyinde kalmasına özen gösterdim. Tabii sevginin daha ağır basması durumunda insan her şeyi göze alabiliyordur belki de... Bence sizin durumunuz hoşlanmanın bir sonraki evresine bir türlü geçememiş. Ya siz ağırdan almışsınız ya da karşınızdaki adımlarında net olamamış... Yani bir şekilde sonuçlanamamış... Bence nefret duyulacak ya da çok kızılacak bir durum yok... Arkadaşınıza mutluluklar dileyip önünüze bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?