Sizce bu durumun izahi nedir?

hylstnbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
32
0
36
İstanbul
Internette tanisilir ama gercekte tanidiginiz birkac ortak arkadasiniz zaten vardir. 4 sene surekli net uzerinden konusulur arada bir kac defa gorusulur, romantik sarkilar, siirler vs bir sekilde gonlunuz alinir ancak bu durumun adi ne "arkadas"tir ne de "sevgili". Birgun gelir onun eski sevgilisinden onu dinlersiniz teselli edersiniz ancak onu sevmeye devam edersiniz.4 senenin sonunda son gorusmenizde size bunun bir "son" oldugnu bile soylemez. Daha sonra ki tum aramalariniz, msjlariniz gormezden gelinir. Ortak bir arkadasiniz sizin onu sevdiginizi bile bile onunla sevgili olur onu da dinler bir yandan iliskilerinin detayini ogrenirken diger yandan kendinizi kahredersiniz. Size soruyorum sizce bu adam ve bu bayanin durumu nedir? Ask mi , bagimlilik mi ne tur bir iliskidir bu isimlendirin lutfen. Cunku ben bir isim bulamadim.

Internette tanisilir ama gercekte tanidiginiz birkac ortak arkadasiniz zaten vardir. 4 sene surekli net uzerinden konusulur arada bir kac defa gorusulur, romantik sarkilar, siirler vs bir sekilde gonlunuz alinir ancak bu durumun adi ne "arkadas"tir ne de "sevgili". Birgun gelir onun eski sevgilisinden onu dinlersiniz teselli edersiniz ancak onu sevmeye devam edersiniz.4 senenin sonunda son gorusmenizde size bunun bir "son" oldugnu bile soylemez. Daha sonra ki tum aramalariniz, msjlariniz gormezden gelinir. Ortak bir arkadasiniz sizin onu sevdiginizi bile bile onunla sevgili olur onu da dinler bir yandan iliskilerinin detayini ogrenirken diger yandan kendinizi kahredersiniz. Size soruyorum sizce bu adam ve bu bayanin durumu nedir? Ask mi , bagimlilik mi ne tur bir iliskidir bu isimlendirin lutfen. Cunku ben bir isim bulamadim.

sevdiğinizi bile bile o kişiyle sevgili olan arkadaşınızla görüşmeyi kesmeniz yerinde olurdu.. bahsi geçen adama gelince; elim sende oynamayı seven birisi... vurana kadar ne olduğunu belli etmiyor... vurunca da kaçıyor... tipik tiksindirici erkek portresi....

iğrenç erkek nasıl olur isimli bir kitap çıkarsa ve kendi hayatını yazmıs olsa sanırım dünya da onu tanımlayan başka bir kelime bulamazdık "iğrenç"..
o kız mı diyim ne varlıksa onu dinleyerek en büyük hatayı siz yapmıssınız.
Nasıl bir mide nasıl bir beyin taşıyorlar.
Onlardaki beyni kuşlara taksak uçamazlar...

Son düzenleme:

Çarpık İlişkidir..
Uzak Durulması, Muhatap Olunmaması Gereken İnsanlardır..
Ayrıca Bunları Çok Kafaya Takmamak Gerekir..
Herkes Kalitesini Belli Etmiş..
Artık Ötesi Berisi Yok Bu İşin..

Sevgiler..

Ektiğini biçmek denir.eski sevgilisiyle dinleyip teselli edicek kadar yakındinız galiba?buna rağmen sevmeye devam ettiniz .yanlış anlamışsam şımdide özür dilerim

Eski sevgilisi bizim konustugumuzu bildigi icin gelip yaklasti bana. Ben mesafeli olsam da gelip anlatirdi kendisi. Ektigini bicen kim ben bu kismi anlamadim affiniza siginarak soruyorum ;)

Eski sevgilisi bizim konustugumuzu bildigi icin gelip yaklasti bana. Ben mesafeli olsam da gelip anlatirdi kendisi. Ektigini bicen kim ben bu kismi anlamadim affiniza siginarak soruyorum ;)
canım şimdi senın bır arkadaşın bu cocuklamı çıkyıordu sende onu sevıyordun öylemi sonra 4 sene siz konustukdan sonra o umursamadı ve baskasıyla çıktı cıktıgı kızda senın arkadaşın??

Çarpık İlişkidir..
Uzak Durulması, Muhatap Olunmaması Gereken İnsanlardır..
Ayrıca Bunları Çok Kafaya Takmamak Gerekir..
Herkes Kalitesini Belli Etmiş..
Artık Ötesi Berisi Yok Bu İşin..

Sevgiler..

ilk donemler cok zordu bir yanda asik oldugun kisi, diger yanda yakin arkadasin. Ama zaman herseyin uzerini tozlandiriyor, insanin o dalgali duygulari duruluyor daha net goruyor daha iyi analiz edebiliyor sanirim...

Canım senın cevrende nasıl ınsanlar var oyle ya...
Biri eski sevgilisi ile konustugunu ogrenıp sana yaklasıp eskı asklarını anlatıyor
Diğeri senle konusurken buyuk ıhtımal arkadasınla da takılıyor onu dusurunce senle konusmayı kesıyor (nacizane fıkrımdır)
Diğer bide kız arkadaş durumu var senin sevdiğini bile bile çocukla çıkıyor birde gelip sana anlatıyor...
Benden sana arkadaş tavsiyesi ki şimdiye kadar arkadaşımın hoslandıgı cocuktan hoşlanabılcek kadar gozu kararmıs fakat asla onunla cıkmayacak arkadasına bunu yapmayacak kadar gurur yapıp hoslandıgı cocugu red etmıs bır arkadasın tavsıyesı GİT VE KENDİNE YENİ BİR ÇEVRE EDİN...

Hepsini Allah'a havale et geç, çünkü hepsi de muhattap olunamayacak kadar kalitesiz insanlar besbelli ki... :22:

İnsanlar yakın çevresindeki kişilerden hoşlanabilir. A, B'yi seviyordur; B ise C'den hoşlanıyordur, C ise B'ye boş değildir ve B'nin en yakın arkadaşı da A'yı seviyordur vs. gibi... Ben de öğrenciyken böyle bir durum yaşadım ama arkadaşlığımızın bozulmasını istemediğim için sadece arkadaşlık düzeyinde kalmasına özen gösterdim. Tabii sevginin daha ağır basması durumunda insan her şeyi göze alabiliyordur belki de... Bence sizin durumunuz hoşlanmanın bir sonraki evresine bir türlü geçememiş. Ya siz ağırdan almışsınız ya da karşınızdaki adımlarında net olamamış... Yani bir şekilde sonuçlanamamış... Bence nefret duyulacak ya da çok kızılacak bir durum yok... Arkadaşınıza mutluluklar dileyip önünüze bakın...

En başta söylediğim gibi yanlıs anlamışım bunun icin tekrar özür diliyorum.gece gece bebeğini uyuturken okuyunca böxle oluyor.seni unutanları sen hatırlama bile 2ucuz insan bulmuş birbirini sen bunlardan kurtulduğuna sevin bile ve şunu unutma zaman herşeyin ilacı

Canım senın cevrende nasıl ınsanlar var oyle ya...
Biri eski sevgilisi ile konustugunu ogrenıp sana yaklasıp eskı asklarını anlatıyor
Diğeri senle konusurken buyuk ıhtımal arkadasınla da takılıyor onu dusurunce senle konusmayı kesıyor (nacizane fıkrımdır)
Diğer bide kız arkadaş durumu var senin sevdiğini bile bile çocukla çıkıyor birde gelip sana anlatıyor...
Benden sana arkadaş tavsiyesi ki şimdiye kadar arkadaşımın hoslandıgı cocuktan hoşlanabılcek kadar gozu kararmıs fakat asla onunla cıkmayacak arkadasına bunu yapmayacak kadar gurur yapıp hoslandıgı cocugu red etmıs bır arkadasın tavsıyesı GİT VE KENDİNE YENİ BİR ÇEVRE EDİN...

Artik oyle yaptim zaten ;)

İnsanlar yakın çevresindeki kişilerden hoşlanabilir. A, B'yi seviyordur; B ise C'den hoşlanıyordur, C ise B'ye boş değildir ve B'nin en yakın arkadaşı da A'yı seviyordur vs. gibi... Ben de öğrenciyken böyle bir durum yaşadım ama arkadaşlığımızın bozulmasını istemediğim için sadece arkadaşlık düzeyinde kalmasına özen gösterdim. Tabii sevginin daha ağır basması durumunda insan her şeyi göze alabiliyordur belki de... Bence sizin durumunuz hoşlanmanın bir sonraki evresine bir türlü geçememiş. Ya siz ağırdan almışsınız ya da karşınızdaki adımlarında net olamamış... Yani bir şekilde sonuçlanamamış... Bence nefret duyulacak ya da çok kızılacak bir durum yok... Arkadaşınıza mutluluklar dileyip önünüze bakın...

Dediginiz pencerede siz de haklisiniz. Nefret yok ama kizginlik var cunku biri en yakin arkadasim digeriyse hayatim boyunca en cok sevdigim adamdi. Birilerini yargilamak, infaz etmek icin degil bu paylastiklarim sadece icimde bu kizginlikla kaldikca gecmisi silemiyorum. Bir nebze paylasip rahatlamak amacli bu...

Uzak durulması gereklidir böyle kişilerden.. boş insanlardır.. böyle kişiler için bence kendinizi üzmeye bile degmez..4 yılınızı belki güzel hatıralarla geçirdiniz fakat bir yandanda acısı biraz zor dinen bir acı bıraktı size bence artık kalbinizden sökün atın ve kendinize yeni sayfalar açın:)

Back
X