sizce bu erkek ilerdede aynısını yapar mı?

Canım senin evlilikten önce düşünmen gereken çok önemli iki şey var:okumak ve yazmak önce bunları iyice öğren ,bu arada baya güldürdün alkollü gidip erkeğin kapısına küfürler etmek :53:ilk kez duydum bir bayan bunu yapar mı , daha seviyeli ol bence ne o öyle hicap ettim okurken , gençlik ne halde sonumuz hayır olsun.[/QUOTE
şuanda düşündüğümde bende fazla mı abarttım diyorum
ama dediğim gibi alkolünde etkisi vardı ama pişman değilim
söylediğim sözlerdende değilim böyle bir şeye saygı duyupta tmm cnm sonra hallederiz
diyemezdim evet bayanlarda bunu yapabilir sadece erkekler değil
ve beni görseniz bu durusumdan hiç beklenmez bu hareket ama hakedene hakettiği dilden
anlatıpta ders vermekte gerekir ben düzgün konussaydım klasik triplere girseydim
sanmıorum dicektiki bukez bişey demedi
sadece ona anlayacagı dilden konustum ve günlük hayatta insan sinirlendiğindede
argo konusabilir sinirinden benimkide öyle bir durumdu işte
teşekkür ederim yorumun için

dizilerde bile yok böyle senaryo ya
nebiçim konuşmaların var senin birascık uslubunu düzeltsen keşke
hiçç kimse kimseye garanti veremez şekerim yaşarken göreceksin

cnm öncelikle teşekkür ederim yorumun için;
ben günlük hayatta sürekli argo konusan biri olsam üslubum konusundaki uyarını dikkate alabilirim
ama o an aşırı sinirliydim kullandıgım kelimeleride buraya yazmayabilirdim iyi kız düzgün konusan kız imajıda
vermem zor olmazdı ama ben herşeyi objektif yazmak istedim

cnm öncelikle teşekkür ederim yorumun için;
ben günlük hayatta sürekli argo konusan biri olsam üslubum konusundaki uyarını dikkate alabilirim
ama o an aşırı sinirliydim kullandıgım kelimeleride buraya yazmayabilirdim iyi kız düzgün konusan kız imajıda
vermem zor olmazdı ama ben herşeyi objektif yazmak istedim

o anında senin günlük hayattaki yaşantından bir kesit canım kavga anında argolaşabiliyosan demekki bi takım şeyler diline yerleşmiş yinede açık yazman iyi tabiki kendini farklı göstermiyorsun. yine aynı hataya düşermidüşmezmi dediğim gibi yaşayarak göreceksin ama kendini bu yüzden kasma bırak o kasılsın hata yaparsam terk edecek diye canımcım:34::34:

o anında senin günlük hayattaki yaşantından bir kesit canım kavga anında argolaşabiliyosan demekki bi takım şeyler diline yerleşmiş yinede açık yazman iyi tabiki kendini farklı göstermiyorsun. yine aynı hataya düşermidüşmezmi dediğim gibi yaşayarak göreceksin ama kendini bu yüzden kasma bırak o kasılsın hata yaparsam terk edecek diye canımcım:34::34:

birçok kavgamız oldu fakat hiçbiri aldatmadan yada arkamdan iş çevirmekten olmadı
ve ben ona hep düzgün konusurdum alkolünde verdiği cesaretle aştım resmen kendimi
ama şunuda öğrendim çevremde birsürü arkadasım var sevgilileri ölüo bitio onlar için
yada kocaları ama en ufak bişeyde kadını susturmayı biliyorlar
kaç gün trip atıcaklarki sonra gene gönülleri alıyo bende bunları gördüğüm için ve
bunuda ağlayıp sızlayıp bana bunu yaptın sunu yaptın diye geçiştirip ilerdede aynılarını yaşamak
istemedim şuan herkez ok(sevglm) a ne olmus böyle süt dökmüş kedi gibi diyolar ok da söylüyor bunu
seni öyle görünce şaşırdım bidaha yaşamak istemiyorum böyle birşey diyo
dediğim gibi bazende kadınlar böyle konusmaz etmez değilde onlarada kadınların neler yapabilceğini göstermek gerekiomus
allaha şükür çok iyiyiz şuanda bir dediğim 2 olmaz ben ne dersem onu yapmaya çalışıyo
sanırım artık çekiniyo beni üzmekten kırmaktan

erkek milletine güven olmaz ama gerçekten pişman da olmuş olabilir bunun garantisini biz veremeyiz:50: sen o insanı tanıyorsun pişman olup olmadığını sen daha iyi anlarsın.yalnız sinirlendiğinde bile daha kontrollü olmanı öneririm.malum keskin sirke küpüne zarar demişler aslında bazıları hakediyor ama sen yinede kendine argoyu yakıştırma değmeyen insanlar için kendini hırpalama:34:

Ne yalan söyleyeyim bana sevimli geldi anlatışınız, bir şekilde çok seviyorsunuz birbirinizi, bu olayda da alkolün etkisiyle de olsa dinsizin hakkından imansız gelmiş çok tatlı olmuş, bir daha yapmaya korkar artık, çok düşünmeyin bence akışına bırakın hayat ne getirir bilinmez

Ne yalan söyleyeyim bana sevimli geldi anlatışınız, bir şekilde çok seviyorsunuz birbirinizi, bu olayda da alkolün etkisiyle de olsa dinsizin hakkından imansız gelmiş çok tatlı olmuş, bir daha yapmaya korkar artık, çok düşünmeyin bence akışına bırakın hayat ne getirir bilinmez

teşekkür ederim cnm yorumun için hayat sürprizlerle dolu:)

Yazılanlardan pek birşey anlaşılmıyor.

Bence herseyden once okuma-yazma ve uslup öğrenmelisiniz küfür etmeden kendınızı ifade edebilceğinize inanıyorum.

bundan tam 9 ay önceydi bu olay ve ozaman sevgiliydik şuanda sözlüyüz
.sevgilimle çok kötü bir kavga etmiştik ve ben o telefonu kapadımmı 1 hafta açmazdım en az
.telefonumu kapadım açmadım hergün bizim mahallede beni görmeye çalışıyodu
yüzüne bile bakmadan kulaklıgımı takıp evime girer arkadaslarımla bulusur sanki o
hayatımda hiç olmamıs gibi davranmaya baslamıstım
kolayda silerim..
herneyse birgün canım acıo onu özledim resmen deli gibi
ogün maaşımı almıştım ablası aradı beni cnm gel bize
eşim bilardoya gitti arkadaslarıyla
2 bra içelim dertliyim dedi
benmde yanımda arkadasım vardı gittik onunla içtk fln ben arasana abla kötü şeyler hissediorum dedim
aradı hoporlör açık telefona bi kız çıktı ve o kız benim arkadasım fakat görşmüorum
fazla sevmezdm onu (şuanda ..... lavaboda ben açtım telefou abla dedi ee siz nerdesiniz
dedi ablası erkek arkadasımın evindeyiz dedi
ben şokkkk kalbim fırlıcak yerinden tekrar arattım bukez arkadasımı8n sevgilisi çıktı tele
abla bizdeyiz balkonda sigara içio dedi bukez
(bu arada kız arkadasım dediğim mahlukatın sevgilisi benim erkek arkadasımın eski sevgilisinin kardeşi)biraz karısık oldu ama :)
ve ben o cocugu gerçekten severdim beni bağlamıo eski sevgilinin kardeşi olması onlara gitmediğin ve
onunla görüşmediğin sürece sıkıntı yok derdim hep
ve bu güveni bana o cocukta verdi ablamla 6 sene çıktılar evet ama 3 senedir görüşmüolar
ok abi benim cocuklugfumu bilir bitirme kardeşliğimizi diyodu hep bana
neyse ben bastımmm çıktımmm evden yani benim öküz sevglm eski sevgilisinin evinde
rakı içiolarrr bindim taksiye aradım tuncu ben geliorum ok ordamı dedim yok dio inkar ediolar bana
ama kafamda güzel hafif ben deirdim resmen bana hergün ağlayan sızlayan adamın ne işi var orda die
gittim taksiyle kornaya bastırdım cıktı benim arkadas numunesi dedimki
birdahacıkma karşıma o şerefsizi çağarda yüzüne tükürüp gidicem o tuncta cok gavatmıs ablasıyla rakı masasına oturtcak
kadar o serefsiz dedim tunc geldi zao yapma böle yok burda falan ben resmen delirdim
ok saklanmıs kafasını kaldıramıomus benden korkmus
neyse tuncla konustum brirdaha cıkmasın karşıma o adam sende tam bir gavatsın oğlum dedim
ters ters baktı ve sustu pattt beni eski sevgilisi arıo sen kmsn evime gelionda fln ok burda yokfln dio
kızım konusma sen fazla fln filan ağzının payını verdim bütün succ ok daa
beni onlarla muhatap etti delirtti
sonra arıo beni deli gibi bi tepe var ben ordaım kız arkadasımla ağlıom deli gibi
aradı beni açtım artık konusamıo sarhoşluktan ağlıom ben çıkma karşıma gebertçem seni die
neyse arkadasım söledi nerde oldumuzu saatlerce yalvardı bana
ben ayrılıp gidiomusum kafası koğmus tavuk gibi oluomu beyefendi
o sırada tunc aramıs gel abi rakı içip mangal yapcaz die
oda tek kalmıs ama ablasının evde olmadını sölemiş tunc
oyüzdfen gitmiş
saatlerce bana yalvardı yakardı atıorum kendimi dedi oucurumdan yarıya kadar sürüklendi
çok sarhoştu bide tuttum atladm bende arkasından resmen ölüodukkkk
gerizekalı öleyim bırak ben nasıl böle gittim onlarla oturdumda seni bu duruma düşürdüm
güvenmicen bana diye ağlıo sürekli bi yandan sürüklenioz bikaç kişi geldi onlar kurtardı bizi ordan
ve ben eve gittim 2 ay oldu yüzüne vurmuorum
çünkü
hattınbı değiştirdi,tuncla kesinlikle konusmuolar,sözümden cıkmıorrr
ve öbür gün benm yanımda kızı arayıp o olaydan sonrraa
ben zao yu seviorumm yanlış anlama size gelmemi
die konustu bisürü şeler söledi
ama ben halaaaaaaaaaa
güvenemiorum sanırım ona
bu adam gene yapar mı böle şeler ama 9 aydır hiçbirşeyini görmedim her anını hesap verio karfdeşi dalga gecio abi arasana söle nerde odlunu die artık düşünün

yaşınızı bilmiyorum ama şok oldum...allahım bu nasıl bir türkçe..yapabılecegim hiçbir yorum yok..kahvedeki agzı bozuk bir adam anlatıyor zannettm..sizin için üzüldüm..bol şans..:26:

Argo kelimeler kullanmayınız ve Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz...

Back
X