Gelinlik Modelleri sizce bu gelinlik güzel mi??

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
nasıl?

Eklentiler

• $zeynebin gelinliği.webp
    $zeynebin gelinliği.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 181
attachment.php

evet canım bence hoş bir gelinlik ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz...

bencede guzel ama bazen dıkılırken orjınalıne pek benzetemıyorlar.eteklerını guzel dıkebılırlermı bılmem

ben öyle çok şatavatlı şeyleri sevmiyorum.zarif bi gelinlik düşünüyorum.internetten araştırdığım bu gelinliği çok beğendim.bi de sizlere sorayım fikir alayım dedim:)

canım ben de gelinliğimi katologdan secmiştim. Daha güzeli oldu diyebilirim. Bence bu gelinlik de çok hoş. Ama ipli askıyı beğenmedim ben. Çok basit olmuş. Askısız olsa daha iyi bence

bi kaç arkadaşıma göstermiştim.onlarda aynı şeyi söylediler.ama ben de ipini çok beğendim.duruşu farklı geldi bana elitucum.tabi zevk meselesi:)

sen bilirsin canım. Giyecek olan sensin ve senin zevkine uygun olmalı tabi ki. Nasıl olmasını istiyorsan öyle yap, kafanda başka şeyler varsa onları ekle falan işte. Mesela ben katalogdan secmiştim. 3 gelinliğin hoşuma giden şeylerini birleştirdim. Mesela birisinin göğüs kısmını çok beğenmiştim ama transparan gibiydi içine bişeyler koydular. Başka gelinliğin eteğini, bir başkasının askılarını. Derken çok farklı ve severek giydiğim birşey çıktı ortaya.

bence çok güzel bir gelinlik arkadasım.. askılara gelince sıra sıra straz taş yada kristal taş olabilir..ışıl ışıl durur...
aslında butun bunlar ayrıntı.. allah gelinlikten sonrasını hayırlı yazar inş. arkadasım.....ömür boyu bu gelinliği giğdiğin günki kadar mutlu olursun inşallah...
:nazar:

canım bnm çk teşekkür ederim cicika:) aminnnn inşlllh senin için de herşey çok güzel olur inşalllh.ufukta var mı bilmiyorum gerçiyerimseniben.evt aslında dediğin gibi olabilir.taşlı ışıl ışıl olur.bunu düşünmemiştim tşkrler.:)

Katılılıyorum zarif bir gelinlik.Rengini biraz daha kırık beyaz yaptırırsan daha da hoş olabilir.Allah gönlüne göre versin.Çok uğraş veriliyor,umarım herşey çok güzel olur.

bence cok güzel zarif , tabii herkesin zevkine kalmis birsey... senin hosuna gidiyorsa istediginden geri kalma..........

ust kısmı güzel etek kısmı biraz daha düz olabilir bence eğer kesin diktircksen muhakka sürekli kont et ve sürekli aynısı olmazsa almam gibi tehditler savur çünkü farklı seyler yapabiliyorlar

bence pek değil. zaten bembeyaz gelinlikten pek hazzetmem. biraz kırık beyaz olmalı. benim gelinliğim de kırık beyazdı. ama tabiki herkesin zevki kendine güzel....

güzel bir gelinlik altından tereddüt etme bence güzel bir yere diktirirsen basarırlar..ustunun askıları hoş degil..sen bilirsin yinede...

Back
X