Sizce bu gerçek arkadaşlık mı?

Benim bir çocukluk arladaşım var.Çocukluktan beri hep ben onlara giderim.Sebep olarakta neymiş benim babami sevmiyomuş evimiz tepedeymiş.Bir senedir evli o.Defalarca gittim ona.Bana gelirken şunu al taksitle bana ev hediyesi deme cesaretini bile buluyo.Yenu dogum yapti bir hafta oldu.Aradim açmadi geri donus yapmadi.Whatsapdan yazdim bende.Gel bebegi gormeye dedi.En son cevap atmadi.Bir haftayi gecmistir bebek dogali.Şunu sormak istiyorum.Yeni bebegi olan biri hic mi eline alamaz telefonu.Ben ona gideyim gitmesine amaa aradigimda bile açmadi.Bi de şoyle bisey var.gecen cok moralim bozuktu.Keyfim yok dedim.İşte onemsemiyo.Senink dertmi diye kendi derdini anlatiyo.hep onun kocasi onun babasi onun ev dertleri.Sizce o benim gercek arkadasim mi?
Görüşme.Bu kadar basit.
Kimseyi hayatlarınızın merkezine koymayın.Çocukluk arkadaşı şu bu.Ne sen çocuksun artık ne o.
Kafana uygun insanlarla görüş.Aradın açmadı tamam uzatma.Boşver geç.

ayyy ne bilmiş kız:KK57: yüzsüzlüğün böylesi. iki paket bez ne kadarmış haberi var mı? var tabii. ne kadar ayıp bişey ya. arkadaşım senin yerınde olsam asla gitmem. eğer çok mecbursam giderken bir patik alırım sadece.
Bildigim kadariyla bezlee Cok pahali.bi de uzunca anlatti da unuttum nasil bi bez oldugunu.Ona da annesi falan eminim laf yapar şimdi.Gitcem ucuz bisey alicam

Görüşme.Bu kadar basit.
Kimseyi hayatlarınızın merkezine koymayın.Çocukluk arkadaşı şu bu.Ne sen çocuksun artık ne o.
Kafana uygun insanlarla görüş.Aradın açmadı tamam uzatma.Boşver geç.
Evet yani kac kez aradim ben bunu.İstese annesinden falan arar amaa yalniz kalsin annesi evine gitsin öyle arar

O bana diyodu eskiden önce benim çeyizimi alalim sonra seninki aliriz.tabi ben salakmiyim alcam.sonra yok Benim icin bin lira ayir nasil olsa calisiyon.Yok maasinla bizi yemege gotur.O bende bu yzuu bulmus ondan yapiyo

10 yaşından beri tanıdığım arkadaşım vardı çokta severdim hala severim.Hep ben gittim kaldım üniversitede hep ben ziyaretine gittim.Babası izin vermiyordu bişey demedim.Çünkü yakındık hep beraberdik.
Neyse en son aradım cidden çok kötüydüm baktım beni dinlemiyor bile yanndaki arkadaşyla sacma sacma sevgilisin çekiştirme derdinde bişey demedim kapattım. Baktım 2 saat geçti niye kapadın diye aramıyor
Mesaj attm arkadaşlık bu değil hiç önemsemiyorsun diye o gün bugündür konuşmuyorum.sahte olacağına hiç olmasın

10 yaşından beri tanıdığım arkadaşım vardı çokta severdim hala severim.Hep ben gittim kaldım üniversitede hep ben ziyaretine gittim.Babası izin vermiyordu bişey demedim.Çünkü yakındık hep beraberdik.
Neyse en son aradım cidden çok kötüydüm baktım beni dinlemiyor bile yanndaki arkadaşyla sacma sacma sevgilisin çekiştirme derdinde bişey demedim kapattım. Baktım 2 saat geçti niye kapadın diye aramıyor
Mesaj attm arkadaşlık bu değil hiç önemsemiyorsun diye o gün bugündür konuşmuyorum.sahte olacağına hiç olmasın
Seninki de cok fenaymis yaa.acabaa dakikasi mi yok dicem amaa dun girmis Whatspa

Siz nerede yasiyorsunuz cok merak ettim.

Araba alacagim bana kredi cek diyen sevgili.

Bana ceyiz al evime taksitle sunu al cocuguma bez al diyen arkadas.

25 yasinda evde kaldin diyen insanlar.

Cevrenizdeki insanlar gercekten cok ilginc.

Siz nerede yasiyorsunuz cok merak ettim.

Araba alacagim bana kredi cek diyen sevgili.

Bana ceyiz al evime taksitle sunu al cocuguma bez al diyen arkadas.

25 yasinda evde kaldin diyen insanlar.

Cevrenizdeki insanlar gercekten cok ilginc.
Nerde degisik insan var cidden beni buluyo.Arkadas akraba falan hep böyle

Back
X