Sizce bu kadari tesadüf mü ?

Sweetlover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
70
-144
38
Herkese merhaba. Yillar once sizi gorup begenenen birini yillar sonra cok plansiz bir sekilde 3 4 kere gorurseniz fal baktirdiginiz zaman alenen adı cikarsa ne düşünürdünüz. Ve bu kisiyi hic aklimda yokken ruyamda gordum anlamina baktigimda kismet evlilik vs. Gibi seylerdi. Bu arada kendisi beni gorunce eli ayagi birbirine dolasti. Tum bunlar beni bi düşündürdü.

Şahsen fala inanmam. Bazı rüyalarımında bazen yorumuna bakarım, aşırı alakasız oluyor. Hiç de çıktığını gerçek olduğunu görmedim hayatımda. Çünkü gördüğüm rüyaların yorumuna göre çoktan ölmem gerekiyordu. :) Bunlara bel bağlamamak gerektiğini düşünüyorum.

Lisedeyken bana asik bir cocuk vardi. Iltifatalr ederdi cok. Benim icinse sadece mizahi iyi komik bir cocuktan ibaretti.
Durup durup carpisirdik okulda. Bazen planladigini dusunurdum. Bazen de gercekten planlayamadigi sekillerde denk gelirdik gercek olduguna inanirdim bu tesadufi carpismalarin.
Birkac yil sonra universitedeyken (gorusmuyorduk) kadikoy'de otobusten indim aceleyle ve bununla carpistik. Ve bana bur bir tesaduf olamaz sen benim kaderimsin demisti.
Sonuc: o gunden aonr bir daha gormedim. Hatirladikca gulumser gecerim. Ben birsey hissetmiyordum cunku.
Velhasil sen beni begeniyordu demissin ama tesaduf olmasini istemiyorsun aslinda bir anlam vermeye calisiyorsun. B sey hissediyorsan o zaman is sana dusuyor.

Back
X