sizce bu ne anlama geliyor kızlar ben cözemedim...

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
bebeğimin dogum günüydü geçenlerde neyse hersey mükkemmeldi kutludık sabah saat 8.30 gibi cama pasta koymuslar ben o saate gördüm belkide gece kondu ve pastanın bir tarafı parcalanık yenmıs bir tarafı hiç ellenmemiş bu nedemek oluyor kızlar kesin kayınvalidem koydu adım gibi eminim de manası ne bunun sizce??

:) kayinvalidem ne alaka anlamadim. Nedir ya bu kvlerin biz gelinlerden çektiği :D
Akşam birisi yerken orda unutmuş falan olabilir yanı niye KV deniz koysun ki ama şey edemedim açıkçası:)

Kayınvalideniz yok muydu kutlamada? Giriş katında mı oturuyorsunuz?

Pastayı kendi almış sonra diğerini görünce oraya mi koymuştur diye dusunuyorsunuz.

kaynanız davetli değil miydi,doğumgününe?niye böyle bişey yapsın ki?

doğum gunune çağırmamış mıydınız böyle bi mesaj mı verdi kendi kendine

parçalanmış baklava olsaydı aanlamını bilebiilirdimde ki bu geçen kaynanamgil kapıya koymuş ordan biliyorum ama pasta ne manaya geliyor onu bılemiyorum

Cama koymuşlar demişsin, acaba sen görene kadar yoldan geçen çocuklar falan pastayı mıncırmış olmasınlar? Kutusu bozulmuş muydu? Belki kedi köpek falandır?
Yani neden kv yarısı yenmiş pastayı getirip cama koysun ki? Hem neden cam?

Ayyu kayınvalide koyduysa üzüldüm şimdi ben. Keşke açsaydınız konuyu. Torunu m dopumgününde olamadım ama yeni yaşın için pasta kestim dermişçesine.

yorum yapan arkafaşlar bu arkadaşın geçmiş konularını okursanız kızcağızın derdini de korkusunu da anlarsınız;) arkadaşım bir anlamı olduğunu sanmıyorum amaç seni endişelendirmek "bak biz yakınlardayız" mesajı hepsi bu... sen hayatında kararlı adımlar atrıkça bu tarz şeyler artacakk... bebişine sağlıklı uzuuuunnn ve seninle birlikte geçireceği bir ömür diliyorum...

:))hayal ediyorum cama pasta koyması müstakil bi ev büyük ihtimalle oyledir.tamam da kV niye koysun ki amacı ne olabilir.onu bırak kadın kasten pastanın bi kenarıni niye yesin ki.yese niye koysun ki.hiç koymaz.bide aklına neden hemen kV geliyor ki:))))

:))hayal ediyorum cama pasta koyması müstakil bi ev büyük ihtimalle oyledir.tamam da kV niye koysun ki amacı ne olabilir.onu bırak kadın kasten pastanın bi kenarıni niye yesin ki.yese niye koysun ki.hiç koymaz.bide aklına neden hemen kV geliyor ki:))))
Eski konulara bir göz atsan o kv herşey beklenir. Seni akıl hatanesine yatırıcam delirticem seni çocuğunu alıcam diye sokak ortasında bas bas bagıran kadından söz ediyor

Back
X