Sizce bu ne renk ve bu renkten nasil kurtulurum

Tiktokta baktım baya turuncu açıyor dipleri. Senin kendi saç rengin de biraz açık o yüzden iyi açmış benim saç dibim siyah. 03 olan ile igora 0.22 ile karıştırarak yapılınca küllü açıyormuş ben öyle denicem aklında olsun
Ya aslında sabah gun ışığında baktım da arada turunculuklar var. Belki mor şampuanla zamanla akar diye bekleyeceğim. Tekrar boyamam uçları çok sert oldu. 3 hafta sonra dediğiniz gibi 03 kullanacağım belki o zaman daha soğuk sari olur

Ya aslında sabah gun ışığında baktım da arada turunculuklar var. Belki mor şampuanla zamanla akar diye bekleyeceğim. Tekrar boyamam uçları çok sert oldu. 3 hafta sonra dediğiniz gibi 03 kullanacağım belki o zaman daha soğuk sari olur
Mor şampuan daha da sertleştiriyor. Sadece turunculuk olan yerlere 03 kullanabilirsin yeterince açılmadığı için kızarma yapıyor zaten

Peki 03 ile boyarken gumus gri katsak içine iyi olur mu acaba 🙈
Turunculuk varsa mavi pigment dengeliyor gri turuncuda hiç işe yaramıyor daha önce denedim grinin tutması için çok temiz platine kadar açılmış olması lazım. Varsa igora 0.22 eklenebilir ama bence küçük bi bölgede bi şey eklemeden 03u deneyebilirsin. Tam olarak hangi renk olsun istiyorsun bir de o da önemli

gayet guzel. yapay oldu diyorsunuz ama her sari biraz yapaydir zaten. bosver o kadar yormussun saci acmakla, daha da cok islem yapma

Merhaba saçımı loreal 01 ile boyadım daha öncesinde 10.1 kullu sari ile açmıştım. Şimdi 01 den sonra böyle oldu. Bu rengi nasil guzel hale getirebilirim yardım eder misiniz
Bence kuaförün tutturamadığını tutturmuşsun❤

Back
X