sizce bu ruya bi mesajmı?hala etkisindeyim..

Selam canım..Abimin eşi yani yengem daha ortada tanışma falan yokken,rüyasında abimi görmüş..hem de istemeye gittiğinde ki haliyle..Yengem her zaman anlatır,rüyamda gördügüm haliyle tıpatıp cıktı karsıma diye :16: Acaba seninki de mi öyle birşey :1::1:

Bence de rüyan güzel şeylere İşaret...Ama her rüyayı sen hayra yor bana kalırsa.....Zaten zamana ihtiyacın varmış o da sen ihtiyaç duyunca çıkacak karşına demekki....

sevgilim tarafından aldatılmıştım.
bitirdim. çok üzülüyordum. 2-3 gün kadar sonra 2 gece üst üste rüyamda evleneceğim kişiyi gördüm. bu kadar tesadüf olabilir. :44:

kızlar toplu cevap yazıyorum yorumlarınızı okudum:)bende hep hayara yoruyorum zaten o rüyadan sonra kendimi iyice toparladım neden bilmiyorum ama içimde tarifi imkansız bi hzuur var hep:16:
bikaç örnek cevaplar var çok sevindim bakalım gelişmeleri herdaim yazıcam:16:
ne zaman çıkıcak acaba karsıma:52:

canım ıstıareye yatınca evlenecegın kısıyı gorursun derler ama,ne kadar dogru bılmıyorum .
ancak senın yasadıgın durum bılıncaltı bır durum .
yanı cok dusunmekten kafana takmaktan boyle ruya gormussun .
mesela ben de son zamanlar da sac bakım kurlerıyle kafayı bozdum .
sureklı saclarıma bırseyler suruyorum .
dun de ruyam da kel kaldıgımı gordum :1:.
yanı bılıncaltı bır durum .

bilinçaltı bişey dir..
mesaj içeren rüya da olsa, huzurlu güzel bir rüya..
iyiye delalettir..
kafanda bitirip ,huzurlu olduğundan, böyle rüya görmüşsündür..
hayırlara vesile olsun..

canım ıstıareye yatınca evlenecegın kısıyı gorursun derler ama,ne kadar dogru bılmıyorum .
ancak senın yasadıgın durum bılıncaltı bır durum .
yanı cok dusunmekten kafana takmaktan boyle ruya gormussun .
mesela ben de son zamanlar da sac bakım kurlerıyle kafayı bozdum .
sureklı saclarıma bırseyler suruyorum .
dun de ruyam da kel kaldıgımı gordum :1:.
yanı bılıncaltı bır durum .

bilmiyorum ama ben hiç acaba kiminle evlenicem diye düşünmedimki:26:
o rüyalarımdan sonra yine aynı rğyayaı görmek için didiniyorum ama bilnçaltım iyi çalışmıyor su sıralar o zaman daha görmüyorum:1:
herseyın hayırlsı canım bilnçaltıda olsa hzuurlu bi rüyayadı gerçekten:16:

bende eski nişanlımla nişanlandığımı onunla tanışmadan 1 ay önce görmüştüm. rüyamda nişanlanıyodum ama sonra dışarı çıkıyodum, karanlık ve geceydi. nişanlılığım süresinde 3-4 defa her sorun çıktığını ve evlenemediğimi gördüm. ve öyle oldu.
onunla ayrılık aşamasındayken rüyamda başkasıyla nişanlanıyordum ve bu sefer taşlı alyans almıycam diyordum ama yüzünü göremedim.o aralar yine rüyamda eşim ... mezunu gibi bişey söylüyordum ve eski nişanlım başka bi yerden mezundu.
İnşallah iyi insanlar çıkar karşımıza..

Son düzenleme:
Canım ben konunu biliyorum..:3:Olaylara üzülmüştüm tabi ama,kararlı bir şekilde ayrıldığına sevinmiştim açıkçası..Takdir ettim seni hayatını gözgöre göre mahvetmedin...:46:Birçoğumuz bile bile lades diyoruz..

Ben rüyalarla ilgili gelecek yorumlarına pek inanmam ama bilinçaltına işaret ettiğine çok inanıyorum..Ben bu rüyayı şöyle yorumluyorum;Öncelikle herşeyi çok net görmen hayatında tertemiz bir sayfa açtığını gösteriyor..:114:Belirsizlik,güvensizlik olmayan bir hayat görmüşsün diye düşünüyorum,daha da önemlisi bu senin rüyan ya,senin kararın görünüyor rüyanda,,Yani net,açık bir hayat,yine kesinlikle güven duyacağın birinin olmasına karar vermişsin,ancak öyle mutlu olurum diyorsun...rüyanda aşık olman ise,kalbinin açık olduğunu ,diğer olayın izini sildiğini ve gerçek bir aşk yaşamak istediğini gösteriyor bence..Bence çok güzel bir rüya..İnşallah net bir insanla,yoluna devam edersin..:129:

arkadaşlar merhaba...bilen bilir bilmeyenler için kısaca bahsedeyim...nişanlıydım,herseyim hazırdı düğün tarhim vs..fakat nişanlımın beni aldatmasıyla bitirdim herrseyi.2 ay kadar oldu,yoluma bakıyorum üzülmüyorum artık gerçekten soğumusum ondan anladım.
fakat ilk zamanlar çok üzülüyordum,kendimi çok sorguluyordum zoruma gidiyordu yasanılanlar.
ve 2 gece üst üste aynı rüyayaı gördüm.
ilk gece görücü uslü beni istemeye geliyorlar.evleneceğim kişinin annesi ve evleneceğim kişiyi gördüm.annesi benimle uzun uzun konustu.ve evleneceğim kişiyi görünce ruyamda aşık oldum.adını bile biliyorum yuzunu görsem tanırım o derece netti hersey.
ve biz rüyamda sözlendik.
annesi giderken yatağıma bi sürü kremler attı...
ertesi gecede sözlüm beni yasayacagımz daireye götürüyor ve eşyalarımız hakkında plan yapıyoruz.site içinde bi daire hersey o kadar nettiki.
sonra yağmur altında arabaya binioyruz beni eve bırakıyor.o bırakırken ona
'ne zaman geliceksin ihtiyacım var sana diyorum'
bana
'biraz daha bekle zamanı var' dedi ve gitti..
o gun bugündür görmuyorum rüyamda...
ve ondan sonra bu ruya kafamı cok kurcalıyor...
sizce bu bi msjmıydı?basına benzeri olay gelen oldumu?

tüylerim diken diken oldu okurken...

bence çok güzel bir rüya:))))

hem bak ne demiş.. bekle zamanı var :)))

Rüyalar bazen isaret olabiliyor, hadi bakalın insallah gerceklesir de sende, '' rüyam gercek oldu '' diye konu acarsın burada. ;)

Son düzenleme:
çok ilginç bı ruya canım :S ama bılıncınde oldugu ıcın bu tarz bır ruya gormuşsundur buyuk ıhtımal. ama bı uyarı cı ruyada olabılır. bellıde olmaz yasıyıp gorcen cnm hayırlısı

rüyada yüzük nişan vs.. gibi şeyler gördüğünde çok büyük olasılıkla o rüya çıkıyor

biraz daha zmnı varmış, beklemen gerekirmiş.. çocuk demiş ya sana, sen nie bize soruyosun :1: bence çok güzel bi ruya görmüşsünüz.. walla ben böle şeylere çok inanırımm.. çok önceden bişi duymuştum, ilk misafirliğe gittiğin bi yerde yastığının altına o evin anahtarını koyarsan evleniceğin insanı görürmüşsünn.. çoğu insana palavra gelir ama, ben sanıorum 11-12 yaşındayken yapmıştım.. o ruyamı hala hatırlıorum, ve yıllar sona onu buldum.. hatta o beni buldu :16: haniii aman allahım ruyamda gördüğüm çocuk diye ben takılmadım peşine, bi şans eseri o beni buldu.. ve şimdi inanıorum.. hep bi acaba vardı, taaaa ki onu bulana kadar :21: demek istediğim o ki, bence inan ve zmna bırak.. bence o seni bulucak, biraz zmn :38:

Back
X