Sizce bu süprüzi nasıl olır

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar r arkadaşım adınna soruyorum

Doğuda bir şehirde tayinci ler
eşi hep şey diyormuş İstanbul da bir arkadaşım var onu ziyarete gidecem diyormuş ama bir türlü gitmiuormuş siz ne yapacaksınız burda kimsemiz yok bişey olsa falan filan diyormuş..

Bu arada eşi çok ciddi anlamda yoğun çalışıyor evine bağlı bir adam..gece gündüz çalışıyor

Arkadaşım da diyor ki ona bir sürpriz yapsam bilet alsam gidiş geliş konaklama ayarlasam sürpriz yapıp hafta sonu gidiosun desem nasıl olur

Tabi ziyarete gideceği arkadaşımda arıyım oda kendini ona göre ayarlasın bir kafa dagıtsım gelsin buna çok ihtiyacı var diyor

Sizce yapmalıyım siz olsanız. Napardınız. Bazı arkadaşları aklını karıştırmış böyle sürpriz mi olur adamı alıştırma diye

Ne yazdığın tam anlaşılmıyor ama eşime böyle bir sürpriz yapmazdım sanırım. Özellikle pandemi dönemi.

İlle tatilli bir sürpriz yapacaksam beraber bir tatil programı yapardım. Gidip arkadaşıyla vakit geçirmesi üzerine bir program bana saçma geldi.

gitmek istiyorsa gitsin, çalışıyormuş zaten. Bu onun için çok önemli olsa giderdi diye düşünüyorum.

arkadaşın da o süreçte ailesine gitsin mesela evde tek kalmasın adamın gitmeme gerekçesi oysa.

Bir de arkadaşın çalışıyor mu? Kendi bütçesinden mi sağlayacak bu giderleri?

Arkadaşım çalışıyor.
Çok sıkıntıları oldu geçmişte boşanma aşamasından döndüler eşini çok üzdü bir nevi gönül alma gibi düşünmüş zaten bere ar tatile gittilerrvyazın 1 ay kaldılar

arkadaşın işleri kolaylıştırsın. Ben şu tarihlerde anneme gideceğim. Hadi sen de arkadaşına git desin. Gitmeme gerekçesi sonuçta yalnız bırakmamak.

Benim yapacagim bir supriz degil. Kafa dagitmaya ikimize bir tatil ayarlardim, alişir korkusundan değil ama bizim evlilik boyle.
Ammaaa her evlilik kendine özel, yapmak istiyorsa yapsin. Eşini baskalarindan iyi taniyordur herhalde.

pandemi dönemi olmasaydı aynı supriz benimde aklımda ama pandemi diye yapmıyorum.

Eşim istanbulda okumuş üniversiteyi. orada arkadasları var ve istsnbulu cok sever.

Evlendikten sonra bana ayıp olmasın doye hep beraber gittik gezdik istanbulu.

Aksam ben otelde dururum sen arkadaslarinla bulus dediğimde cok mutlu olmuştu.

En son oğlumla beraber gittik gezdik ama cocuk olunca daha kısıtlanıyor gezmek.

Esim dile getirmiyor ama yalnız gidip arkadaslariyla gorusmek onu mutlu edecek biliyorum ama pandemi var.

Birde biz istanbula yakin bir sehirdeyiz. pandemi bitse git sen tek basina bizi merak etme diyecegım ama pandemide git desemde gitmez.

Pandemi bitince cok guzel bir fikir bence arkadasinızın aklı karışmasın.

önce işim kızım konunuzla ilgilenseydiniz @Malkero
bir sürü soru sorulmuş doğru düzgün cevaplama hop yeni konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…