- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
Z
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik olabilir mi ki? Çok dinliyoruz kendimizi. Ben çok dinliyorum ufak bişeyde acaba hamilelik belirtisi mi falan filan. Bi ara 1 e 1 yaşadım hamilelik belirtilerini ama negatifi görünce yıkıldım çok kaptırmıştım kendimi. Bi test al tekrar yap bakalım o ne çıkck.Belirtilerim kasik agrilarim cok oluyo ve yorgun hissediyorum kendimi bide uykum cok geliyo
Tamam canım benim inşallah vardır hayırlısıyla. Rabbim gönlümde olanı hakkında hayırlı eylesinBende kendimi cok kaptiriyom ama hala adet olmadim bugun kan testi yapmayi düşünüyorum bana dua et cnm cok istiyorum![]()
Tmm cnm Kac yillik evlisin cnmTamam canım benim inşallah vardır hayırlısıyla. Rabbim gönlümde olanı hakkında hayırlı eylesinsende bana et bende çok istiyorum
![]()
2 tatlımTmm cnm Kac yillik evlisin cnm![]()
bozuk gibi bir idrar daha yap sonra kana gi o daha kotu bir yikimBende kendimi cok kaptiriyom ama hala adet olmadim bugun kan testi yapmayi düşünüyorum bana dua et cnm cok istiyorum![]()
Tamam canım benim inşallah vardır hayırlısıyla. Rabbim gönlümde olanı hakkında hayırlı eylesinsende bana et bende çok istiyorum
![]()
bozuk gibi bir idrar daha yap sonra kana gi o daha kotu bir yikim
Evet canım var. Salı günü adetime 9 gün kala uçuk pembe lekelenme geldi 2 defa. Sadece lavobaya girince peçeteye silince geldi. Ve o geldiği gün harnımda ve yan taraflarında tuhaf bi ağrı vardı suan da vajinada batma gibi bsy oluyo ara ara. Onun yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.Peki sen hamilemisin şuphelerin varmi
Ben 3 gun sonra 1 ci yildinumuz bundan 3 ay once hamile kaldim kurtaj oldum malesef bebegin kalp sesini bile duyamadim2 tatlımsen
Testlere pek güvenmiyorum insani suphede birakiyo malesef![]()
o zamn kan ver. keske bir kac tane alsaydin testi ben oyle yapiyorumTestlere pek güvenmiyorum insani suphede birakiyo malesef![]()
Hayırlısı kuzum daha erken olur inşallah senin 1 tane olmuş yine benim hiç olmadıBen 3 gun sonra 1 ci yildinumuz bundan 3 ay once hamile kaldim kurtaj oldum malesef bebegin kalp sesini bile duyamadim
İnsallah cnm hakimizda hayirlisi allah her istedigene versinEvet canım var. Salı günü adetime 9 gün kala uçuk pembe lekelenme geldi 2 defa. Sadece lavobaya girince peçeteye silince geldi. Ve o geldiği gün harnımda ve yan taraflarında tuhaf bi ağrı vardı suan da vajinada batma gibi bsy oluyo ara ara. Onun yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
Nasio herseyHayırlısı kuzum daha erken olur inşallah senin 1 tane olmuş yine benim hiç olmadı
Aminn canım benim isteyip dileyen herkese versin inşallahİnsallah cnm hakimizda hayirlisi allah her istedigene versin![]()