Sizce bu test bozuk mu

LadyMorganas

Herkesin kuyusu kendine derin.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
5.280
11.810
248
26
Z
IMG-20190322-WA0001.webp

Evet bozuk gibi sanki t çizgisi var ama yan çıkmış gibi gözüküyor canım markası ne

Canim markasi aklima gelmiyo ama sizce hamile olabilirmiyim adetim 4 gun gecmis

Bence yeni bi test al sabah ilk idrarınla tekrar yap. Belirtilerin var mı canım? Ne zamandan beri istiyosun?

Belirtilerim kasik agrilarim cok oluyo ve yorgun hissediyorum kendimi bide uykum cok geliyo

Belirtilerim kasik agrilarim cok oluyo ve yorgun hissediyorum kendimi bide uykum cok geliyo
Psikolojik olabilir mi ki? Çok dinliyoruz kendimizi. Ben çok dinliyorum ufak bişeyde acaba hamilelik belirtisi mi falan filan. Bi ara 1 e 1 yaşadım hamilelik belirtilerini ama negatifi görünce yıkıldım çok kaptırmıştım kendimi. Bi test al tekrar yap bakalım o ne çıkck.

Bende kendimi cok kaptiriyom ama hala adet olmadim bugun kan testi yapmayi düşünüyorum bana dua et cnm cok istiyorum 😣

Bende kendimi cok kaptiriyom ama hala adet olmadim bugun kan testi yapmayi düşünüyorum bana dua et cnm cok istiyorum 😣
Tamam canım benim inşallah vardır hayırlısıyla. Rabbim gönlümde olanı hakkında hayırlı eylesin 💕 sende bana et bende çok istiyorum 🤩

Peki sen hamilemisin şuphelerin varmi
Evet canım var. Salı günü adetime 9 gün kala uçuk pembe lekelenme geldi 2 defa. Sadece lavobaya girince peçeteye silince geldi. Ve o geldiği gün harnımda ve yan taraflarında tuhaf bi ağrı vardı suan da vajinada batma gibi bsy oluyo ara ara. Onun yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Ben 3 gun sonra 1 ci yildinumuz bundan 3 ay once hamile kaldim kurtaj oldum malesef bebegin kalp sesini bile duyamadim
Hayırlısı kuzum daha erken olur inşallah senin 1 tane olmuş yine benim hiç olmadı

Evet canım var. Salı günü adetime 9 gün kala uçuk pembe lekelenme geldi 2 defa. Sadece lavobaya girince peçeteye silince geldi. Ve o geldiği gün harnımda ve yan taraflarında tuhaf bi ağrı vardı suan da vajinada batma gibi bsy oluyo ara ara. Onun yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
İnsallah cnm hakimizda hayirlisi allah her istedigene versin😊

Back
X