- 11 Temmuz 2022
- 19
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Merveeendhjnfnnf
Sizce bu test bozuk mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi test ??Sizce bu test bozuk mu
İdrarı cok damlatmışsınız
Sizce bu test bozuk mu
Onun için mi böyle görünüyor biz arkadaşım la ikinci çizgi silik gibi gördük de bide size sormak istedimİdrarı cok damlatmışsınız
İdrarın çoklugundan oraya yayılmış.Onun için mi böyle görünüyor biz arkadaşım la ikinci çizgi silik gibi gördük de bide size sormak istedim
6 günüm geçti benim adetim de biraz heycanlandimOnun için mi böyle görünüyor biz arkadaşım la ikinci çizgi silik gibi gördük de bide size sormak istedim
Peki çok koyduğum için hamile olmus olsam bile görünmez miİdrarın çoklugundan oraya yayılmış.
İlk idrarla sadece 3 damla olacak 3 damla tamı tamına yetiyor
Peki çok koyduğum için hamile olmus olsam bile görünmez mi
Ona göre bir tane daha test almaya cikcamPeki çok koyduğum için hamile olmus olsam bile görünmez mi
6 günüm geçti benim adetim heycanlanmistimEvet çünkü test doğru yanıt vermez
Hayir yirmi dakika falan oldu anca baktım işteİdrarı çok damlatmışsınız 3-4 damla olması gerekiyor ve testin beklemiş olma ihtimali var mı
Baya geçmiş Yarın bir daha yapın üç damla ile net sonuç verir Hamileyseniz direk görünürOna göre bir tane daha test almaya cikcam
6 günüm geçti benim adetim heycanlanmistim
Teşekkür ederim inşallahBaya geçmiş Yarın bir daha yapın üç damla ile net sonuç verir Hamileyseniz direk görünür
Teşekkür ederim inşallahBaya geçmiş Yarın bir daha yapın üç damla ile net sonuç verir Hamileyseniz direk görünür