- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
tabiki ara. Kadın seni insan bilmiş ve dost gibi yaklamış. Bence aramalısın.
ayrıldıysanız kesin, arama derim, muhabbetini kesmelisin, ayrılma olduğu halde kızın adamın annesiyle ve çevresiyle muhabbetini sürdürdüğü çok örnek biliyorum, yakınımda da oldu bu uzak çevremde de, sonra onun yeni kız arkadaşıyla, senin de yeni erkek arkadaşınla sorun olur.. benden söylemesi. sonuçta ayrıldınız yollarınıza devam edeceksiniz, erkeğin peşini bırakmayan kötü kız olursun hem ayrıldığın kişinin gözünde hem de onun çevresi ve yeni ilişkisi gözünde..
çünkü genelde biten ilişkinin ardına adamın annesi ve arkadaşlarıyla iletişimi sürdürme çabası, ilişkiyi yeniden canlandırma çabalarıdır, senin de itiraf ettiğin gibi..
Arama tabiki. Eger amacin tekrar eski erkek arkadasina ulasmaksa bunu baska bir sekilde yap.
Arama tabiki. Eger amacin tekrar eski erkek arkadasina ulasmaksa bunu baska bir sekilde yap.
Bence asla böyle bişey yapma....Dün ayrılmış bile olsan artık ayrılmışsın sonuçta bitmiş gitmiş....Kendini küçük düşürürsün canım....Kendisi demiş bile olsa ara diye...Bana göre kız biraz ağırdan satmalı kendini....O ararsa arar nasılsın diye ama o kayınvaliden değil bişeyin değil ne sıfatla arayacaksın ki....Çok yanlış bişey olur yaparsan....
ayrıldıysanız kesin, arama derim, muhabbetini kesmelisin, ayrılma olduğu halde kızın adamın annesiyle ve çevresiyle muhabbetini sürdürdüğü çok örnek biliyorum, yakınımda da oldu bu uzak çevremde de, sonra onun yeni kız arkadaşıyla, senin de yeni erkek arkadaşınla sorun olur.. benden söylemesi. sonuçta ayrıldınız yollarınıza devam edeceksiniz, erkeğin peşini bırakmayan kötü kız olursun hem ayrıldığın kişinin gözünde hem de onun çevresi ve yeni ilişkisi gözünde..
çünkü genelde biten ilişkinin ardına adamın annesi ve arkadaşlarıyla iletişimi sürdürme çabası, ilişkiyi yeniden canlandırma çabalarıdır, senin de itiraf ettiğin gibi..
Bence asla böyle bişey yapma....Dün ayrılmış bile olsan artık ayrılmışsın sonuçta bitmiş gitmiş....Kendini küçük düşürürsün canım....Kendisi demiş bile olsa ara diye...Bana göre kız biraz ağırdan satmalı kendini....O ararsa arar nasılsın diye ama o kayınvaliden değil bişeyin değil ne sıfatla arayacaksın ki....Çok yanlış bişey olur yaparsan....
Ayrılmışsan ayrılmışsındır ve bitmiştir, bir daha arkasına önüne, annesine bacısına falan bakma, karıştırma derim.
evet doğru diyosunuz ana bacı falan gerek yok sanırım :) teşekkür ederimmm
Kızlar merhaba benim sevgilimden ayrılalım 1 ay oldu olacak.Onu çok özlüyorum halada seviyorum ve bekliyorum fakat ona ulaşabileceğim bir numarası bile yok artık...Biz ayrılırken olayın içinde anneside vardı ve kadın çok anlayışlı biriydi bana kendisini istediğim zaman arayıp sohbet edebileceğimi söyledi.
benim size danışmak istediğim konu şu sizce bayramda annesini arayıp bayramını kutlasam mı veya bir mesajla?? yani ben biraz kararsızım sanki oğlunu hala unutmamamış ( yani zaten öylede) ve bayramıda bahane saymış gibi kendimi küçük duruma düşürmüş olur muyum:26: daha 1 ay bile olmadı ayrıldığımız yani nezaketetn bunu yapmam iyi olur mu sizce yorumlarınızı bekliyorum mutlaka şimdiden teşekkürler
tatlım aynı şeyi bende düşünmekteyim. ben hep onların içindeydim 3 yıl boyunca o yuzden kesin arıcam annesini de çok seviyorum zaten. o ne düşünürse düşünsün sen sygı gösterdiğin için arıyosun
yorumun için teşekkür ederim canım evet sanırım aramamak en doğrusu olacakbenim şahsi fikrim aramamam en uygun olur.
ama yine de sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?