Aile Planlaması Sizce bu yöntem nasıl bir korunma?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Qwrf21

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
92
22
18
26
Merhaba ablalarım kardeşleriim. Ben 22 yaşındayım ve erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Prezervatif + geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Ama aklımda hala soru işaretleri oluyor hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen sanki Meryem Anayım (tövbe tövbe) 🤦🏻‍♀️. Sizce nasıl bir korunma yöntemi bir sorun ile karşılaşır mıyım? Deneyimli ablalarımdan tavsiye bekliyorum 🌸

Prezervatif sağlamsa geri çekilmeye gerek yok aslında.
İçim rahat etmiyor diyorsan doğum kontrol hapı kullan, erkek arkadaşın da prezervatif kullansın.

Prezervatif kullanırken geri çekilme olmasa daha iyi olur. Geri çekilirken içindeki sıvıyı yanlışlıkla dökebilir. Boşuna prezervatif kullanmış olursunuz.

Prezervatif kullanırken geri çekilme olmasa daha iyi olur. Geri çekilirken içindeki sıvıyı yanlışlıkla dökebilir. Boşuna prezervatif kullanmış olursunuz.
İşte geri çekildiği için prezervatif de sıvı birikmiyor. Geri çıktığında boşaldığı için. Ama doğru zevk suyu da olabilir

Bim gibi yerlerde satılanlardan almayın, adı sanı belli olsun, çöpe atmadan önce delik durumu var mı kontrol edip atın.
Bir de çok geç takmayın prezervatifi.
Yumurtlama günlerinize de dikkat ederseniz, sıkıntı kalmaz.

Bim gibi yerlerde satılanlardan almayın, adı sanı belli olsun, çöpe atmadan önce delik durumu var mı kontrol edip atın.
Bir de çok geç takmayın prezervatifi.
Yumurtlama günlerinize de dikkat ederseniz, sıkıntı kalmaz.
Çok teşekkür ederim fikriniz için 💙💙 tam da dediğiniz gibi yapıyorum.

Back
X