Sizce bunumu demek istedi?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar, aileleri tanıştırmak için uygun zamanı bekleyen, ailelere bu durumu açmış olan iki arkadasım var. Fakat anlamasız bir kavga çıkıyor, ve kız laf arasında” anlamıyor musun” ne demek istediğimi diye cocuğa soruyor, cocukta “ben anlamam gerekeni iyi anlıyorum da naparsın yapcak bir şey yok” diyor
Kız olan arkadasımda ümitsizlenme yapcak bir şey yok diye kimse istenmediği yerde durmaz diyor, erkekte “iyi” diyor.

Arkadasım ve ben onun hani ben anlamam gerekeni anladım ama aileyide işin içine soktuk yapcak bir şey yok anlamında kullandığını düşüniyoruz.. sonrada iki gündür aramamış zaten.

Dipnot: kızın anlamıyorsun musun demesiyle alakalı bir cevap değil kesinlikle konu akibetine gçre.

Ee sonra
Başkası için konu açıp sanki dedikodusunu yapar gibi anlatmışsınız

çocuğa sorsanıza bunu cidden neyini tartışalım biz burada? Atarlı giderli konuşmuşlar işte arkadaşınız sevgilisini salak erine koymadan konuşsun bir sonrakinde o zaman ortam gerilmez böyle tek bi kelimede on anlam aramayın

Konu nedir tam olarak. Konu içermeyen ifade cümleleri ile bir şey dusunemeyiz ki? Neden kavga cikti?

Back
X