D damlayicik Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 31 Emoji Skoru 7 Puanlar 1 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi damlayicik #1 Sizce burnum çok mu büyük ? Estetik yaptırmalı mıyım ? Lütfen fikirlerinizi yazın çok önemli benim için. Dışarıdan nasıl gözüktüğünü bilmek istiyorum.
Sizce burnum çok mu büyük ? Estetik yaptırmalı mıyım ? Lütfen fikirlerinizi yazın çok önemli benim için. Dışarıdan nasıl gözüktüğünü bilmek istiyorum.
lesya8610 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2008 Mesajlar 704 Emoji Skoru 180 Puanlar 628 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi damlayicik #2 Önden Nasıl gözüküyor
beyazpapatya33 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 483 Emoji Skoru 394 Puanlar 53 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi damlayicik #3 Bence ameliyat olmalısın ama kendini Nasıl hissettiğin önemli ben olsam 1 dk durmam zira yarısı kadardı ameliyat oldum :)))
Bence ameliyat olmalısın ama kendini Nasıl hissettiğin önemli ben olsam 1 dk durmam zira yarısı kadardı ameliyat oldum :)))
beyazpapatya33 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 483 Emoji Skoru 394 Puanlar 53 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi damlayicik #4 Fakat büyük ama düzgün bir burnun var önden de görmem lazım tabi
C Cv1992 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 1.055 Emoji Skoru 608 Puanlar 123 Yer Erzurum 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi damlayicik #5 damlayicik .!.: Sizce burnum çok mu büyük ? Estetik yaptırmalı mıyım ? Lütfen fikirlerinizi yazın çok önemli benim için. Dışarıdan nasıl gözüktüğünü bilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence çok büyük değil.estetik ameliyat olma kararını iyi bir doktorla görüşün daha iyi yönlendireceğini düşünüyorum.
damlayicik .!.: Sizce burnum çok mu büyük ? Estetik yaptırmalı mıyım ? Lütfen fikirlerinizi yazın çok önemli benim için. Dışarıdan nasıl gözüktüğünü bilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence çok büyük değil.estetik ameliyat olma kararını iyi bir doktorla görüşün daha iyi yönlendireceğini düşünüyorum.
D damlayicik Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 31 Emoji Skoru 7 Puanlar 1 29 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi damlayicik #6 beyazpapatya33 .!.: Bence ameliyat olmalısın ama kendini Nasıl hissettiğin önemli ben olsam 1 dk durmam zira yarısı kadardı ameliyat oldum :))) Genişletmek için tıkla... Yüzüne yakışıyor burnun bence dokunma çok büyük değil falan diyenler de var ama dalga geçenler de var. O yüzden özgüvensz hissediyorum burun konusunda
beyazpapatya33 .!.: Bence ameliyat olmalısın ama kendini Nasıl hissettiğin önemli ben olsam 1 dk durmam zira yarısı kadardı ameliyat oldum :))) Genişletmek için tıkla... Yüzüne yakışıyor burnun bence dokunma çok büyük değil falan diyenler de var ama dalga geçenler de var. O yüzden özgüvensz hissediyorum burun konusunda
lesya8610 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2008 Mesajlar 704 Emoji Skoru 180 Puanlar 628 30 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi damlayicik #7 damlayicik .!.: Yüzüne yakışıyor burnun bence dokunma çok büyük değil falan diyenler de var ama dalga geçenler de var. O yüzden özgüvensz hissediyorum burun konusunda Genişletmek için tıkla... Önden de foto atarsan daha iyi yorumlarız
damlayicik .!.: Yüzüne yakışıyor burnun bence dokunma çok büyük değil falan diyenler de var ama dalga geçenler de var. O yüzden özgüvensz hissediyorum burun konusunda Genişletmek için tıkla... Önden de foto atarsan daha iyi yorumlarız
ayseayse00233 Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Emoji Skoru 132 Puanlar 18 30 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi damlayicik #8 damlayicik .!.: Yüzüne yakışıyor burnun bence dokunma çok büyük değil falan diyenler de var ama dalga geçenler de var. O yüzden özgüvensz hissediyorum burun konusunda Genişletmek için tıkla... Benim burnumlada çok dalga geçilmişti bende hep bir takıntı oldu yaptırma kararı aldım
damlayicik .!.: Yüzüne yakışıyor burnun bence dokunma çok büyük değil falan diyenler de var ama dalga geçenler de var. O yüzden özgüvensz hissediyorum burun konusunda Genişletmek için tıkla... Benim burnumlada çok dalga geçilmişti bende hep bir takıntı oldu yaptırma kararı aldım
ayseayse00233 Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Emoji Skoru 132 Puanlar 18 30 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi damlayicik #9 Önden görsek daha iyi yorum yaparız yandan şekli düzgün