- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
Cok karanlik belli olmuyoki gun isigina titda cek canim...Arkadaşlar bir umut benim testimede bakar mısınız konu sahibi arkadasım müsadenle inşallah hamişizdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok karanlik belli olmuyoki gun isigina titda cek canim...Arkadaşlar bir umut benim testimede bakar mısınız konu sahibi arkadasım müsadenle inşallah hamişizdir
İLK İKİ RESİMDE VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR. FAKAT SON RESİMDE GÖREMEDİM. YENİ GEBELİKSE CANIM TEKRARDAN YENİLE İSTERSEN İLK İDRAR İLE SABAH YAPArkadaşlar bir umut benim testimede bakar mısınız konu sahibi arkadasım müsadenle inşallah hamişizdir
Can'ım üzerinde oynama yaptım çizgiyi görebilmek için metal diilEvet canım sende de konu sahibi gibi silik görünüyor. O ilk test ne metal gibi duruyor
Can'ım üzerinde oynama yaptım çizgiyi görebilmek için metal diil![]()
Bi de böyle bak bakalım tatlımCok karanlik belli olmuyoki gun isigina titda cek canim...
Bi de böyle bak bakalım tatlım![]()
Testlerinizin markasi ne ve ne kadar hcg'yi olcuyor bilmiyorum ama benim testim buydu ve hamileydim.
![]()
Senin testin markası ne canım
loboQuıck bebeğim ya
canım arkadaşlar var demiş ama umutlanmanı istemem üzülmeni de ama ben adet öncesi test yapıp silik gördüm kac kez ama hep adet oldum . sen en iyi adet gününü bekle hatta 1-2 gün geçmesini bekle o zaman yap en doğru sonuç ozaman çıkar . insan umutlanıyor o sebeble yazdım üzülme diyeKIZLAR YARDIMCI OLUN LÜTFEN KAFAM KARIŞTI
Senin testin markası ne canım
reglim günümü 5 gün geçti canım hem umutluyum hemde korkuyorumcanım arkadaşlar var demiş ama umutlanmanı istemem üzülmeni de ama ben adet öncesi test yapıp silik gördüm kac kez ama hep adet oldum . sen en iyi adet gününü bekle hatta 1-2 gün geçmesini bekle o zaman yap en doğru sonuç ozaman çıkar . insan umutlanıyor o sebeble yazdım üzülme diye
hım gecmısse ozaman hemen kan testi yaptır anlıyorum negatif görmekten korkuyor ınsan ama olsun vardır inşallah bebeğin tutunmuştur sana inşallah hamileysen öğrenir ona göre önlem alırsın hadi güzel haberlerini bekliyıruzreglim günümü 5 gün geçti canım hem umutluyum hemde korkuyorum
Canim hic bisey gozukmuyo...Bi de böyle bak bakalım tatlım![]()
Ay kesin birakkkk sigara yuzunden dusukleri olanlar var.. heleki ilk 3ay cok onemlii cok zorrCanım ben de sigara kullanıyorum. Evli her kadın gibi tabi evlatta istiyorum.. Şu mereti bırakmayı bi becerebilsek keşke hamile olmadan önce![]()
Ay kesin birakkkk sigara yuzunden dusukleri olanlar var.. heleki ilk 3ay cok onemlii cok zorr
Hatta 3ay onceden birak. Inancok tehlikelidirHaklısın canım niyetim o benimde