- 23 Eylül 2022
- 40
- 9
- 16
- 29
- Konu Sahibi deniz20222
Sizce cinsiyet nedir doktor bir şey demedi çok merak ediyorum 12+2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslımda doktor yorumum kız ama aramızda kalsın dedi oyle deyince acaba bilemedi mi emin mi olamadı diye beni de şüphe de bıraktıUtangaç gibi oturmuşkız bebek her halde
ama benim oglus 8 ay göstermedi 9 cu ay bı kere gösterdi
![]()
Bacak arasını da net göremedik bi bacağını kırmış oturuyordu ama doktor niye kız dedi anlamadımUtangaç gibi oturmuşkız bebek her halde
ama benim oglus 8 ay göstermedi 9 cu ay bı kere gösterdi
![]()
Gorememisdir o yüzden kız demişBacak arasını da net göremedik bi bacağını kırmış oturuyordu ama doktor niye kız dedi anlamadım
O zaman göremedim de diyebilirdi niye bilmediği bir şeyi söylüyor bu doktorlarGorememisdir o yüzden kız demişgostermiyosa bilemez
Ama bacak arasını göstermedi doktor aramızda kalsın kız görünüyor dedi o da böyle dediğine göre emin olamadı herhaldeBacağını sımsıkı kapatmışgörünmüyor cnm
O zaman göremedim de diyebilirdi niye bilmediği bir şeyi söylüyor bu doktorlar![]()
Özel hastanelerde yanılma payı oluyor mu peki veya bu 12.ci haftada yanılma oluyor mu bi bilginiz var mıBiraz zaman kazaniyo
sonra erkek çıksa diycek göstermemişti erkekmis bak
![]()
13 cu haftada kız demiştiÖzel hastanelerde yanılma payı oluyor mu peki veya bu 12.ci haftada yanılma oluyor mu bi bilginiz var mı
Ama 12 13 hafta erken kız gibi gözükür altdakiler sonra bı bakiyosun çıkmış öbürüÖzel hastanelerde yanılma payı oluyor mu peki veya bu 12.ci haftada yanılma oluyor mu bi bilginiz var mı
Erkeklerin pipisi geç mi oluşuyor yaniAma 12 13 hafta erken kız gibi gözükür altdakiler sonra bı bakiyosun çıkmış öbürü![]()
Bazı bebeklerde geç cikiyo üsteki yada gozukmuyoErkeklerin pipisi geç mi oluşuyor yani
Anladım çok tskrlerBazı bebeklerde geç cikiyo üsteki yada gozukmuyoaşağıdaki kız gibi gozukuyo yanilma ondan oluyo
Sağlıklı doğsun bebeşinAnladım çok tskrler![]()