Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne alaka? Siz neden her şeye muhalefet oluyorsunuz acaba? Burda herkes bir şeyleri sormak için yazıyor. Hayır doktorum tahminde bulunabilirim dedi bende net olsun diye istemedim 17 haftalıkken gidicem doktora. Hemşire arkadaşlarıma falan sordum. Keseye göre söylediklerini de iddia etmedim.
Demek ki fasülyeye bakarak anlaşılmıyormuş bak yukarıda biri kız demiş ama tıp öyle demiyorZaten ben bu cinsiyet sizce ne diyenleri asla anlamıcam kendiniz nasıl anlayamıyorsanız biz de anlayamıyoruz doktor bile şuna bakıp anlamazken
Demek ki fasülyeye bakarak anlaşılmıyormuş bak yukarıda biri kız demiş ama tıp öyle demiyorZaten ben bu cinsiyet sizce ne diyenleri asla anlamıcam kendiniz nasıl anlayamıyorsanız biz de anlayamıyoruz doktor bile şuna bakıp anlamazken