Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn çok teşekkür ederimErkek bence rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin![]()
Bunada bakabilir misinizRica ederim amin sağlıkla kolaylıkla gelsin![]()
Bunu anlayamadımBunada bakabilir misiniz
Bunlardan anlar misinz acebaBunu anlayamadım![]()
Kız gibi doğdu içimeBunlardan anlar misinz aceba
Amin inşaallah Allah razı olsunKız gibi doğdu içimesağlıkla gelsin inşallah
![]()
Kız gibi hissetim ama erkek gibi genel karından daha iyi anlarım ama tahmin işte net olamadımpapatya0ss Rica etsem tahminde bulunurmusun lütfen
Çok sağolun teşekkür ederimKız gibi hissetim ama erkek gibi genel karından daha iyi anlarım ama tahmin işte net olamadım![]()
sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
Ne zaman öğreniceksiniz bana yazın rica etsem merak ederimKız gibi hissetim ama erkek gibi genel karından daha iyi anlarım ama tahmin işte net olamadım![]()
sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
Ne zaman öğreniceksiniz bana yazın rica etsem merak ederimultrasonda erkek bebek gibi geldi
Öğrenince yazicam söz her iki tahmininde tutacak zatenNe zaman öğreniceksiniz bana yazın rica etsem merak ederimultrasonda erkek bebek gibi geldi
İkiz gebelik mi ama 2 si de aynı olabilirÖğrenince yazicam söz her iki tahmininde tutacak zaten![]()
Yok yok tek gebelik bu sefer çok şükürİkiz gebelik mi ama 2 si de aynı olabilirteşekkür ederim
O zaman tek tahmin erkekYok yok tek gebelik bu sefer çok şükürher iki tahminde de bulunduğun için öyle dedim ben
![]()
Ha şimdi olduO zaman tek tahmin erkek![]()
Evet göbek karın kısmı daha heybetli şişkin yukarda erkek diyorum o yüzdenO zaman tek tahmin erkek![]()