Erkek mi?Mrb kızlar intagram bı sayfa cinsiyet tahmininde bulundu keseden sizce doğruluk yapı nedir bakabilirmisiniz Eki Görüntüle 2922501
Mrb kızlar intagram bı sayfa cinsiyet tahmininde bulundu keseden sizce doğruluk yapı nedir bakabilirmisiniz Eki Görüntüle 2922501
Belli değil dahaErkek mi?
Ama erkeğe benziyor dedeErkek mi?
Mrb kızlar intagram bı sayfa cinsiyet tahmininde bulundu keseden sizce doğruluk yapı nedir bakabilirmisiniz Eki Görüntüle 2922501
Kaç haftalık ki burdaAma erkeğe benziyor dede
12 hâftalikKaç haftalık ki burda
O resimde 12 haftalık mi ? Sanki daha küçük12 hâftalik
Yok şuan 12 kaftalik resimde 6 haftalıkO resimde 12 haftalık mi ? Sanki daha küçük
Fotoğrafın sağ altında 5hafta yazıyorO resimde 12 haftalık mi ? Sanki daha küçük
6 haftalık gebelikte cinsiyet mi sordunuzYok şuan 12 kaftalik resimde 6 haftalık
O resimde olani kast etmedim 12 haftalık erkeğe benziyor dedi orda hiç bı doktor tahmin yürütmezDaha 5haftalık yapmayın allah aşkına ne cinsiyeti
Ya bende kendimden şüphe ettim evet hiç gebelik yaşamadım ama ,12 haftalıkta bebek gözüküyor ya şaşırdımFotoğrafın sağ altında 5hafta yazıyor
Hayır 12 haftalikken tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi6 haftalık gebelikte cinsiyet mi sordunuzşuan az çok tahmin etmiştir erkek dedi mi tekrar
Hayir resmi değil ben suani kast ettimYa bende kendimden şüphe ettim evet hiç gebelik yaşamadım ama ,12 haftalıkta bebek gözüküyor ya şaşırdım
AnladımHayir resmi değil ben suani kast ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?