- Konu Sahibi Ezberbozan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hey allahım bu kadarlıkken doktor bile bilemezken ki biz nasıl bilmemizi beklersin. küçüçük bi şeySelamlar herkese :) Dün ultrasona girdik 7+4 teydik. Siz de bebeklerinizle karşılaştırma yaparak tahminde bulunur musunuz :) Şimdiden teşekkür ederim :) Eki Görüntüle 908364
cahil olduğunuz yazdığınınz cümlelerden belliSizin kitap okumadığınız ne kadar da aşikar ? Sahi böylesine sokak ağzı ile eleştirmeyi nereden öğrendiniz kuzum ? Kitap okumayı dahi bilmediğiniz gibi yazımı dahi okuyamamışsınız. Sizi temin ederim ki sizden çok okuduğumuz aşikar :) Rica ederim bir okuma yazma ve okuduğunu anlama kursuna gidin :) Yararınıza olacaktır zira böylesine külhanbeyi gibi saldırmak sizi üzebilir :) Ben doktor tahmininde bulunun demedim açıklamasını da yapayım hemen :) Kendi ultrason görüntünüzle karşılaştırınız dedim :)
şimdi anladınmı canım![]()
neyse canım sen saçmalamanın ötesine geçemiyorsun hadi allah sana zihin açıklığı versinTürkiye'de bir siz biliyordunuz sanırım bu sır gibi saklanan bilgileri :))) Size sadece gülüyorum. Keşke kapasitenizi biraz olsun geliştirebilseydiniz :) Allah size yardım etsin böyle yaşamak ta zor...
neyse canım sen saçmalamanın ötesine geçemiyorsun hadi allah sana zihin açıklığı versin[/Q
Mahalle kadınlarıyla ancak mahalle kadınları muhatap olurlar.... Denginizi bulursunuz umarım... Elinize bir paket çekirdek alın ve konudan konuya nasıl eleştirebilirim diye atlamaya devam edin... Konum size uygun değil :) Güle güle.....