sizce cocukluk arkadasimi hayatimdan cikarmali miyim ?bu bana huzur verir mi?

Tam olarak bilemem tabi ama bana bu arkadaşını hayatından çıkarmak için biraz bahane arıyormuşsun gibi geldi. O da benzer şeyleri yaşamış biri olarak neden sana imada bulunsun ki ? Bu anlamda abartıyor , yanlış anlıyor olabilirsin . Ama sana gerçekten yalan söylediğinden, seni kıskandığından eminsen, içinde en ufak bir kuşku yoksa,onsuz kendini daha iyi hissedeceksen, tabi ki araya mesafe koyabilirsin.

Canım onun durumu şöyle okulda birlikte oldugu donemki cocukla evlendi ilk onunla birlikte oldu onun dışında okul bitince ayrı oldugu dönemler oldu ozamanlar hatalari oldi ama o kişi bilmiyor tabi ve ilk senle oldu diye kizida seviyor dye evlendiler... Hatta başka biriyle sırf zengin diye kapalı değil açık kendisi kendisini kapalı diye tanıtıp evlenmeye çalıştı o kişi kapalı istiyor diye sonra olmadı ayrıldı arada başka insanlarla çok görüştü .yok bahane aramıyorum arasam muhasebesini yapmadan sizden fikir almadan direk yolumu ayirirdim..

merhaba canim
umarim kontrölünüz iyi gecmistir, sana tavsiyem sen nasil mutlu olucaksan öyle davran, bazi insanlar vardir laf arasinda cok güzel laf sokarlar hic sevmedigim birsey, sen bebisini ve kendini düsün sadece.

merhaba canim
umarim kontrölünüz iyi gecmistir, sana tavsiyem sen nasil mutlu olucaksan öyle davran, bazi insanlar vardir laf arasinda cok güzel laf sokarlar hic sevmedigim birsey, sen bebisini ve kendini düsün sadece.

Canım merhaba seni gördüğüme sevindim geçenlerde sana mesaj atmayı denedim ama bende mesaj at butonu çıkmıyor ancak biri bana mesajatinca yanitla yapabiliyorum oyuzden sana yazamadim...bayadir konuşamadik iyiyim ben çok şükür bebisimde iyi ama biraz aceleci 35.haftada ama doğmak için normalde doktorlarn belirlediği süreç 40hafta biz toplum olarak hamilelige dokuz ay desekde Doktorlara göre on ay yani doktor beshaftan var diyor ama gelişimi iyi kafa aşağıda sancı cikyor Nst ultrason makinasinda.doktorda erken dogma ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğne verdi Bugun oldum yarinda olacagim bebek doğarsa solunum skntisi çekmesin kuvezde kalmasın diye.magnezyum falanda iciyorum erken doğum olmasin diye takdir Allahın ama suan sknti yok çok fazla onlem almaya calisiyir doktorun stres ve yorgunluk yasak .belki erken doğum olmayadabilir ama kısmet ben hssetmesemde doktor sancim olduğunu söylüyor ...kocaman öpüyorum senii..umarım sende iyisindir ..gelişmeleri haber veririm bana mesaj atmani rica ederm.

Canım merhaba seni gördüğüme sevindim geçenlerde sana mesaj atmayı denedim ama bende mesaj at butonu çıkmıyor ancak biri bana mesajatinca yanitla yapabiliyorum oyuzden sana yazamadim...bayadir konuşamadik iyiyim ben çok şükür bebisimde iyi ama biraz aceleci 35.haftada ama doğmak için normalde doktorlarn belirlediği süreç 40hafta biz toplum olarak hamilelige dokuz ay desekde Doktorlara göre on ay yani doktor beshaftan var diyor ama gelişimi iyi kafa aşağıda sancı cikyor Nst ultrason makinasinda.doktorda erken dogma ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğne verdi Bugun oldum yarinda olacagim bebek doğarsa solunum skntisi çekmesin kuvezde kalmasın diye.magnezyum falanda iciyorum erken doğum olmasin diye takdir Allahın ama suan sknti yok çok fazla onlem almaya calisiyir doktorun stres ve yorgunluk yasak .belki erken doğum olmayadabilir ama kısmet ben hssetmesemde doktor sancim olduğunu söylüyor ...kocaman öpüyorum senii..umarım sende iyisindir ..gelişmeleri haber veririm bana mesaj atmani rica ederm.

iyi olmaniza sevindim canim, sabirsiz anlasilan bir an önce annesini görmek istiyor :) onun dogum tarihi belli zaten sen sıkma canini, mesaj kutuna bakarmisin canim yazmak üzereyim

iyi olmaniza sevindim canim, sabirsiz anlasilan bir an önce annesini görmek istiyor :) onun dogum tarihi belli zaten sen sıkma canini, mesaj kutuna bakarmisin canim yazmak üzereyim

Aldım canım mesajını teşekkür ederim toparlandim biraz daha Rabbime şükür.bide bebis şubat başına kadar dogmazsa kuvezde kalma riskinide atlatirsak herşey çok guzel olacak tedbirler alındı ciğer geliştirici iğne vs gibi ama takdir tabiki Allahın..ben bu sitede ucbes kişi varki toparlanmamda silkelenmemde çok buyuk emekleri var Allahrazaolsun .. kafamı duvara tosladim dedim 7sene öncenin hesabini yaparken ben evladımi riske atıyorum değermi arkadasiminda ignelemelerinden laf sokmalarindan skldgm için buraya konu açtım konuşmuyorum suan cokta huzurluyum.sende iyisin şükürler olsun kendine çok ii bak canım.

Back
X